Προς το περιεχόμενο

Καμμενο pixel σε νεα οθονη,help!!!!

leo6diam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι πατε και αγοραζεται απο eshop οθονες δεν μπορω να καταλαβω και να πεις οτι τις ειχε και πιο φθηνα!

Τεσπα εγω με 2232 Bw ειμαι ικανοποιημενος ουτε ενα καμμενο pixel και πραγματικα ουτε ειχα το ανχος αν θα εχει η αγορα ειχε γινει απο το πλαισιο οποτε ενιωσα απολυτα ασφαλεις οπως και με ολες μου της αγορες!!!

Τεσπα οταν περνεται οθονη να της περνεται απο επειγια καταστηματα και οχι απο το internet

Δλδ το e-shop τι ειναι; Εναέριο;

Επισης για πολλούς που δεν μένουν Αθήνα δεν υπάρχει πλαίσιο, αλλά μόνο e-shop point, οπότε αν πάρουμε από πλαίσιο χρεωνόμαστε και έξοδα επιστροφής

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τι πατε και αγοραζεται απο eshop οθονες δεν μπορω να καταλαβω και να πεις οτι τις ειχε και πιο φθηνα!

Τεσπα εγω με 2232 Bw ειμαι ικανοποιημενος ουτε ενα καμμενο pixel και πραγματικα ουτε ειχα το ανχος αν θα εχει η αγορα ειχε γινει απο το πλαισιο οποτε ενιωσα απολυτα ασφαλεις οπως και με ολες μου της αγορες!!!

Τεσπα οταν περνεται οθονη να της περνεται απο επειγια καταστηματα και οχι απο το internet

Δεν καταλαβα δηλαδη, τι εχουν τα eshops ; και εγω αγορασα μια 22 tft απο επωνυμο μαγαζι στην στουρναρη και μου "εκατσε" καμμενο pixel. Μη λεμε και οτι θελουμε...

Πως ακριβως δηλαδη ενιωσες απολυτα ασφαλης ;

• Super Moderators
Δημοσ.

άμα είχε ένα καμένο pixel νομίζεις ότι το Πλαίσιο θα στην άλλαζε? :o

Δημοσ.

Μπορει να μην μου την αλλαζε αλλα θα την πηγενα πισω και θα επερνα αλλη!!!

Κατι που για να το κανεις αλλου μονο με δικηγορους μπορεις να το πετυχεις!!!

lol

Δημοσ.

αυτα μονο σε lg και αν....την δικια μου lg l1917s 19'' μου την αλαξαν κατευθειαν στο πλαισιο που ειχε καμενο pixel οταν την πειρα....(εγγυηση zero pixel)

Δημοσ.

τελικά το συμπέρασμα είναι οτι λες και ευχαριστώ στο τέλος για το καμμένο pixel... μα δεν μπορεί... κα;aοιος τρόπος θα υπάρχει για να κάψεις pixel...

Δημοσ.
τελικά το συμπέρασμα είναι οτι λες και ευχαριστώ στο τέλος για το καμμένο pixel... μα δεν μπορεί... κα;aοιος τρόπος θα υπάρχει για να κάψεις pixel...

Για ενα pixel στα 1.700.000 που εχει μια 22" δεν αξιζει σε καμια περιπτωση...

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 29 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 29 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

!

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 29 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 29 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Θα πρεπει να βαριεσαι πολυ Krixos για να ξεθαψεις νημα εκατο ετων.Σε λιγο εχει Champion's League.:devil:

Δημοσ.

Καλησπερα...

Σορυ που ποσταρω εδω αλλα δεν νομιζω να υπαρχει λογος να κανω καινουριο θεμα...

Εχω αυτην την οθονη: http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/lcd-monitor/LS19MEDSSQ/XSS/index.idx?pagetype=prd_detail εδω και 2 χρονια και πριν μισο χρονο εντοπισα οτι πανω πανω κοντα στο χ των windows οτι ειναι ενα αλαφρυ κιτρινο. Δειτε την φωτο... Ειναι καμενο pixel?

post-200597-0-63813600-1306616208_thumb.jpg

post-200597-0-79317200-1306616211_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...