leo6diam Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 παιδια αξιζει να ταλαιπωρηθω με εγγυησεις,επιστροφες για ενα καμμενο πιχελ σε οθονη που λειτουργει σε 1650*1050 αναλυση??ειμαι σε διλημμα αν θα την στειλω πισω η θα την κρατησω.
brell Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Αν έχεις δικαίωμα επιστροφής μέσα σε συγκεκεριμμένο χρονικό διάστημα επειδή μετάνοιωσες για την αγορά,κάντο. Αλλαγή δεν γίνεται αν δεν υπάρχουν καμμένα 4-5-6-7 pixel. Μόνο η LG έχει μηδενικά καμμένα pixel και στην αλλάζουν επί τόπου από το σπίτι σου. Άλλαξέ την και πάρε LG. Διαφορετικά,δεν χάθηκε και ο κόσμος με ένα καμμένο....
leo6diam Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 μπορω να την γυρισω πισω αλλα μερικοι μου ειπαν οτι θα σταλθει αθηνα για ελεγχο και θα παρει κανα μηνα η ολη διαδικασια,οποτε θα μεινω χωρις οθονη κανα μηνα,πραγμα που δεν το θελω.το e-shop λεει θα την εξεταση ενας υπαλληλος του e-shop point και μετα θα με κατευθηνει για τα περαιτερο,αυτα τα περαιτερο δεν καταλαβαινω τι ειναι.αν ειναι να την παω πισω και να μου δωσουν αμεσως τα χρηματα θα το κανω.
Erwdios Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μόνο η LG έχει μηδενικά καμμένα pixel και στην αλλάζουν επί τόπου από το σπίτι σου. Άλλαξέ την και πάρε LG. Διαφορετικά,δεν χάθηκε και ο κόσμος με ένα καμμένο.... Τι προτείνετε μερικοί ώρες, ώρες? Από πότε η LG δίνει εγγύηση για μηδενικά pixels σε 22" οθόνες? Δηλαδή, είναι σαν να λέω εγώ ότι έχω πρόβλημα με τα windows και να μου απαντάς, βάλε linux. Χαίρω πολύ. μπορω να την γυρισω πισω αλλα μερικοι μου ειπαν οτι θα σταλθει αθηνα για ελεγχο και θα παρει κανα μηνα η ολη διαδικασια,οποτε θα μεινω χωρις οθονη κανα μηνα,πραγμα που δεν το θελω.το e-shop λεει θα την εξεταση ενας υπαλληλος του e-shop point και μετα θα με κατευθηνει για τα περαιτερο,αυτα τα περαιτερο δεν καταλαβαινω τι ειναι.αν ειναι να την παω πισω και να μου δωσουν αμεσως τα χρηματα θα το κανω. Φίλε μου, την ίδια οθόνη την έχω εδώ και 2 μήνες και στη πρώτη εβδομάδα, παρατήρησα ένα καμμένο pixel και ψιλοχαλάστηκα είναι η αλήθεια. Τελικά όμως 2 μήνες μετά, όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω, δεν θυμάμαι καν που βρίσκεται το καμένο και το βρίσκω μόνο αν το αναζητήσω. Κάθε τι καινούργιο που δεν είναι άψογο, μας χαλάει, αλλά στη συνέχεια το συνηθίζουμε. Και στο αυτοκινητό μου, είχα μία τσαμπούκα όταν το αγόρασα πριν ένα χρόνο και είχα χαλαστεί, αλλά ένα χρόνο μετά έχω 3 τσαμπούκες πλέον και δεν με χαλάει καμία, καθώς το παίρνεις απόφαση.
leo6diam Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 ευχαριστω φιλε erwdios ,τελικα θα την κρατησω την οθονη γιατι κατα τα αλλα εναι αψογη. erwdios τι ειναι η τσαμπουκα στο αυτοκινητο???
Erwdios Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 ευχαριστω φιλε erwdios ,τελικα θα την κρατησω την οθονη γιατι κατα τα αλλα εναι αψογη. erwdios τι ειναι η τσαμπουκα στο αυτοκινητο??? Τσαμπούκα φίλε μου είναι η οποιαδήποτε εκδορά ή γενικά μικρή ζημιά, είτε στο αυτοκίνητο, είτε στο πρόσωπο, είτε στον τοίχο του σπιτιού μας. Τη χρησιμοποιούσαμε πιτσιρικάδες πάρα πολύ την εν λόγω έκφραση...
alexiou92 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Erwdios οι LG εχουν 0 pixel μονο για τις 20"και κατω leo6diam να στην αλλάξουν απο εγγύηση δεν... απ την καλη τους την καρδια παλι δεν... την κρατας και περιμενεις να καουν κι αλλα (η καψτα μονος σου)looooooool
million_voices Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 αν το pixel ειναι κολλημενο και οχι καμενο νομιζω πως υπαρχουν προγραμματα που εναλλασουν πολυ γρηγορα φοντο και τελοσπαντων κανουν διαφορα κολπα για να το ξεκολλησουν http://udpix.free.fr/ http://www.educypedia.be/computer/computersoftwaremonitor.htm http://www.wikihow.com/Fix-a-Stuck-Pixel-on-an-LCD-Monitor εαν επιχειρησεις με καποιο προγραμματακι πες μας τα αποτελεσματα και με ποιο για να ξερουμε
leo6diam Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 παιδια το πιχελ δεν ειναι κολλημενο αλλα καμενο διοτι σε μαυρο backround δεν φαινετε τιποτα.οποτε να κσεκολλησει αποκλειεται.να καψω και αλλα πιξελ?λολ
romel85 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 παιδια κι εγω στις 19/6 αγόρασα ένα laptop της toshiba και βρήκα ένα ''καμμένο'' pixel. το δικό μου είναι μόνιμα κόκκινο και ειδικά σε μαύρο φόντο βγάζει μάτι και είναι πολύ ενοχλητικό. Όπως καταλάβατε έχασα την προθεσμία επιστροφής και τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Υπάρχει σωτηρία; Για το ζήτημα που αναφέρθηκε στο ακριβώς προηγούμενο post έχει κανείς άποψη;
gtsamour Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Πήρα από το Πλαίσο τις προάλλες ένα 2243ΝW, ευτυχώς το δικό μου ήταν άψογο αλλά όταν ρώτησα τον πωλητή αν έχει 0 pixel εγγύηση και μου είπε ότι μόνο με 7 και πάνω χαλασμένα pixels την αλλάζουν, με έλουσε κρύος υδρώτας. Έχω είναι η αλήθεια και τη μαύρη γκαντεμιά να μου συμβαίνουν τα πιο σπάνια πράγματα όταν αγοράζω καινούργια πράγματα οπότε.... μέχρι να πάω σπίτι να τη συνδέσω και να δω ότι όλα είναι ΟΚ, τα είχα χρειαστεί. Καμμένο είναι ένα pixel που δεν ανάβει καθόλου (κοινώς είναι τελείως σβηστό και μαύρο). Κολλημένο είναι ένα pixel που είναι λευκό και φωτεινό (και τα τρία χρώματά του ανάβουν, κόκκινο, μπλέ, πράσινο). Επίσης ένα pixel μπορεί να λειτουργεί αλλά να έχει κάποιο λάθος χρώμα ανάλογα με το ποιό ή ποιά από τα τρία βασικά χρώματα δεν μπορεί να απεικονήσει. Σε αυτή την περίπτωση είναι μια ενδιάμεση κατάσταση μεταξύ καμμένου και λειτουργικού. Δηλαδή δεν είναι τελείως καμμένο αλλά μόνο κάποιο ή κάποια από τα βασικά χρωματά του έχει "καεί". Μια ερώτηση στα παιδιά με τα προβληματικά pixels. Προέκυψαν σίγουρα μετά την αγορά ή μπορεί και να ήταν εκεί εξαρχής απλά να μην το είχατε παρατηρήσει?
nick#18 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 αλλα ειναι και στη μεση....να ηταν σε καμια γωνια παει και ερχετε αλλα εκει δεν σε ενοχλει???? τα κοκκινα σε ασπρο φοντο τι ειναι ειπαμε?
romel85 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 δεν μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρος αλλά το πιθανότερο είναι να ήταν εκεί από την αρχή. τουλάχιστον το παρατήρησα την πρώτη φορά που είχα μαύρο φόντο. Πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει σε ποια ακριβώως κατηγορία είναι το δικό μου pixel, αλλά ούτως ή άλλως έχει κάποια σημασία; υπάρχει δηλαδή πιθανότητα να ξεκολήσει; Και μιας και το συζητάμε και το θυμήθηκα να σας πω και τον πόνο μου: το καργκιοζάκι στασ multirama μόνο που δεν γελούσε... είχε ένα ύφος λες και χαιρόταν όταν πήγα 15 μέρες μετά και μου έλεγε "ξέχασε το δεν μπορώ να κάνω τίποτα..."
thanos75x Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Εγω πριν μια εβδομαδα εστειλα το SONY VAIO 17αρι στο βελγιο στο service γιατι μου ειχε βγαλει πανω απο 20 καμενα Pixels εντος εγγυησης και πηρα τηλ και μου ειπαν οτι το εφτιαξαν και θα μου το επιστρεψουν!
Vamire666 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Τι πατε και αγοραζεται απο eshop οθονες δεν μπορω να καταλαβω και να πεις οτι τις ειχε και πιο φθηνα! Τεσπα εγω με 2232 Bw ειμαι ικανοποιημενος ουτε ενα καμμενο pixel και πραγματικα ουτε ειχα το ανχος αν θα εχει η αγορα ειχε γινει απο το πλαισιο οποτε ενιωσα απολυτα ασφαλεις οπως και με ολες μου της αγορες!!! Τεσπα οταν περνεται οθονη να της περνεται απο επειγια καταστηματα και οχι απο το internet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.