Προς το περιεχόμενο

sparkle calibre 9800gtx me 130e

atropa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μου ειπαν οτι επειδη ερχονται οι 9800gtx+ ξεστοκαρουν και τις ρηξαν της τιμες τοσο χαμιλα... δλδ ειναι για οσες εχουν μηνει στα μαγαζια![...]

Πιθανόν ο υπάλληλος να έλεγε ό,τι να 'ναι, αλλά αν όντως ξεστοκάρουν σημαίνει πως δε θα ξαναφέρουν. Σωστά;

Δημοσ.
θα ξαναφέρουν και η μόνιμη τιμή τους θα είναι τόση...

ok...μακαρι να γινει συντομα...παντως ο υπολληλος μου ειπε οτι και 8800gts στα 80ευρω...αξιζει η αγορα της ή παει πολυ πισω???

Δημοσ.

ρε παιδια τα έχουν ξεφτυλίσει εντελώς ΕΛΕΟΣ!

high-end κάρτες με 80 ευρώ και 130?

οκ τώρα πιά high end ειναι οι 4870 + gtx280 αλλά κ αυτές παραείναι high-end με τις επιδόσεις τους πιστευω...

εγώ πάντως θυμάμε μια εποχή που πλήρωνες για μια 6200 70 ευρώ + βάλε, κ πάλι δεν έπεζε τίποτα...

Μια 6600gt με 150 ευρώ που παραήταν mainstream...

κ τώρα δίνουν με 80 ευρώ μια κάρτα που πριν λίγους μήνες εκανε 300 ευρώ? ΕΛΕΟΣ...

Δημοσ.

δεν καταλαβα, σε χαλαει δηλαδή? Εδώ όλοι μας έχουμε χεστει απο την χαρά που επιτέλους ο ανταγωνισμός μας κανεί εμάς τους καταναλωτες μαγκες!

Δημοσ.
ok...μακαρι να γινει συντομα...παντως ο υπολληλος μου ειπε οτι και 8800gts στα 80ευρω...αξιζει η αγορα της ή παει πολυ πισω???

αναλογα τι gts ειναι, αν ειναι με 512 μνημη αξιζει

Δημοσ.
αναλογα τι gts ειναι, αν ειναι με 512 μνημη αξιζει

μου φαινεται οτι 512 μου ειπε...και λογικο ακουγεται αλλωστε,απο τη στιγμη που η 9800 εχει 120...

Δημοσ.

λοιπον παιδια πηγα με το φιλο μου στουρναρη και ειχε 8800gts 60ευρω...

το προβλημα ειναι οτι ο υπολληλος επεμενε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να φερουν αλλες 9800gtx αλλα μονο 9800gtx+...λετε νε ελεγε βλακειες????να παω για αυτην με τα 60???

• Super Moderators
Δημοσ.

ίσως να έλεγε συγκεκριμένα για το μαγαζί, ποιος ξέρει...

όπως είπα και πιο πάνω η 9800GTX ΔΕΝ έγινε EOL (end of life) πράγμα που σημαίνει ότι θα την φέρνουν καταστήματα...

Δημοσ.
ίσως να έλεγε συγκεκριμένα για το μαγαζί, ποιος ξέρει...

όπως είπα και πιο πάνω η 9800GTX ΔΕΝ έγινε EOL (end of life) πράγμα που σημαίνει ότι θα την φέρνουν καταστήματα...

ok..δε διαφωνω...αλλα γιατι στα αλλα μαγαζια(βλεπε e-shop)δεν την εχουν ποιο φθηνα??παιζει αυτο να γινει τις επομενες μερες????

τιθεται θεμα συγκρισης 8800gts-9800gtx???ή οχι???

• Super Moderators
Δημοσ.
ok..δε διαφωνω...αλλα γιατι στα αλλα μαγαζια(βλεπε e-shop)δεν την εχουν ποιο φθηνα??παιζει αυτο να γινει τις επομενες μερες????

τιθεται θεμα συγκρισης 8800gts-9800gtx???ή οχι???

ίσως να περιμένουν να έρθουν οι 9800GTX+ για να ρίξουν μια και καλή τις τιμές γενικότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...