assaya Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Ποιόν font viewer χρησιμοποιείτε? Ρωτάω γιατί στο Photoshop σε mac δεν έχει αυτήν την ευκολία που έχει στο win να βλέπεις το επόμενο κ επόμενο font πατώντας το πάνω ή το κάτω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 applications>font book Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assaya Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Ξέρεις τι, ναί μεν το font viewer καλή φάση, αλλά εγώ θέλω να μου βγάζει όλα τα fonts με ένα συγκεκριμένο string που θα του έχω περάσει εγώ για να μπορώ να τα συγκρίνω. Στο font book δεν το κάνει αυτό. -είχα φτιάξει ένα τέτοιο προγραμματάκι για win κάποτε, που τα έβγαζεσε html, αλλά τώρα πια είναι πολύ μεγάλο μπλέξιμο να το ξανακάνω να δουλεύει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 δοκιμασε αυτό http://www.linotype.com/2631/freedownloadmac.html απο τα preferences μπορεις να εισαγεις τη συμβολοσειρά που θες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assaya Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 ok, thanks a lot... Μια χαρά αυτό!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.