Lemonia Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Πριν αρκετό καιρό μου ήρθε ένα mail το οποιο το ανοιξα (και δεν εμεινα ευχαριστημενη..μπηκα και στο link)κι απο τότε εχω προβληματα... Το mail ηταν ώς εξής: με τιτλο Dear sir/madam: Please forgive us to disturb your valued time. This is a big wholesale company in china, sell electronic products to all the world,such as laptop, camera, phone and so on. We can offer the low price and high quality to you. If you have free time, please take a few to visit our official website: http://www.wgolb.com. Then any qualm, please contact us freely. Email: [email protected] MSn: [email protected] Και απο τότε συμβαίνουν τα εξής. 1)Το email σταλθηκε αυτοματα σε ολες τις επαφές μου σαν να το στειλα εγω 2)οι επαφες μου αρχικα μειωθηκαν και στη συνέχεια χαθηκαν όλες και απο τη hotmail και απο το msn.Μετα απο λίγο καιρό ξαναεμφανίστηκαν. 3)Στο μεταξύ συνέχισα να λαμβάνω email απο ασχετους και απο οτι βλέπω απο τα σταλμένα στέλνω κι εγω και σε επαφές μου και σε ασχετους (μονο του δηλαδη στελνει..)Οι επαφές μου ανα περιοδους εξαφανιζονται και μερικες απο αυτες μπλοκαρονται κιολας στο msn... Κατα τ' άλλα ο υπολογιστης δεν φαίνεται να εχει κατι..οποτε δεν ξέρω αν ειναι ιος ή κατι παρόμοιο..εχει ομως προσβαση στο λογαριασμο του email μου... Εχετε καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι??? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
SeKoS Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Πρώτα απο όλα άλλαξε το password σου απο το Hotmail που προφανέστατα κάπου το έδωσες , αλλιώς δεν μπορεί να μπαίνει στο account σου και να στέλνει απο το δικό σου mail. Κόψε για λίγο καιρό την χρήση του MSN μέχρι να βρείς αμα έχεις ιό ή spyware. Έπειτα βάλε antivirus/Antispyware και κάνε ένα search για ιούς και spyware. Αμα βάλεις το νέο pass στο MSN και έχεις ΙΟ δεν κερδίζεις τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.