Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μιας και δεν ξερω τιποτα απο Linux εμαθα οτι υπαρχει το Automatix και τι τρομερο προγραμμα ειναι αλλα εμαθα οτι σταματισε δεν το βρισκω πουθενα υπαρχει καποιο αλλο που να κανει το ιδιο πραγμα;;; εχω το linux ubuntu 8.04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JNik Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Τι κάνει το Automatix ? ? ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
linkdesink Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 To aytomatix σταμάτησε να βγαίνει.Αυτό που έκανε ήταν να πενάει κάποιους codecs και προγράμματα που υπήρχαν στο mediubuntu repo. Πολλοί το είχαν κατηγορήσει ότι δημιουργούσε προβλήματα.Και εγώ για να πω την αλήθεια ποτέ δεν το συμπάθησα. Από εκεί και πέρα αν έχεις εγκαταστήσεις το ubuntu-restriced-extras και έχεις γράψει και τα mediubuntu repos σου είναι άχρηστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 aytomatix δεν είναι ο σιδεράς του μικρού χωριού που αντιστέκεται ακόμα στον κατακτητή? το ξέρω, δεν βοηθάω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JNik Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 aytomatix δεν είναι ο σιδεράς του μικρού χωριού που αντιστέκεται ακόμα στον κατακτητή?το ξέρω, δεν βοηθάω... Χοαχαχαοχχαοχοαχοαοχοαοχοαοχαχαχα Έγραψες όμως ! !! ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μιας και δεν ξερω τιποτα απο Linux εμαθα οτι υπαρχει το Automatix και τι τρομερο προγραμμα ειναι αλλα εμαθα οτι σταματισε δεν το βρισκω πουθενα υπαρχει καποιο αλλο που να κανει το ιδιο πραγμα;;; εχω το linux ubuntu 8.04 Δεν το χρειάζεσαι πλέον. Ό,τι χρειαστείς περνάει από "add/remove programs". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.