witch2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Γεια σας! Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα να με βοηθήσετε. Είχα κάνει εγγραφή από το Video recorder μια εκπομπή την πήγα σε έναν φωτογράφο και μου την έκανε DVD. Σκοπός μου ήταν να το περάσω στο pc και να το κάνω τύπου .avi Δεν είμαι πολύ εξοικιωμένη με αυτά. Δοκίμασα με το AUTO GK και το STAX-RIP όμως δεν τα κατάφερα. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποια προγράματα άλλα ή να με παραπέμψετε κάπου; Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!
parsifal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δες αυτό: [[MeGUI HOWTO]] Αν και θα ήταν ίσως πιο παραγωγικό να μας πεις σε ποιο σημείο κόλλησε η προσπάθειά σου π.χ. με το AutoGK (το οποίο είναι και από τα πιο εύκολα για αρχαρίους προγράμματα)...
SPchief Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Κοίτα εδώ http://noob.gr/index.php?option=com_content&view=section&id=20&Itemid=26 έχει όλα τα προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά, με αναλυτικούς οδηγούς χρήσης. Θα βρείς σίγουρα αυτό που ψάχνεις.
the_pianist Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 DVDFab Δεν τα γνωρίζω τα προαναφερθέντα, μα αυτό νομίζω πως εκτός από αξιόπιστο, είναι και πανεύκολο στη χρήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.