therock Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Λοιπον πριν ωτησω οτιδηοπτε,θελω να απευθυνω το εξης μιας και εφαγα μια φλασια.Για adsl γραμμη ποσα παγια πληρωνεις?Υποτιθεται πως εχω ADSL προσβαση απο ΟΤΕ,δηλαδη την γραμμη και παροχη (ISP) Vivodi. Στον λογαριασμο του ΟΤΕ στα παγια,αναγραφη ΒΑΣΙΚΑ ΤΕΛΗ 24.8ε και ADSL OTE 25.2e. Tι διαφορα εχει το ενα απο το αλλο?Πειτε πως τοσο καιρο δεν πληρωνω isp στον ΟΤΕ και στην vivodi? Απο κει και περα λεω να διακοψω προσεχως και να απεξαρτηθω απο τον ΟΤΕ και τα τρελλα του παγια.Ποια απο τις προσοφρες συμφερει για τηλεφωνο και ιντερνετ ανεξαρτητα του ΟΤΕ και ποια η διαδικασια για να κοψω ΟΤΕ VIVODI και να περασω σε νεο adsl internet. Φπβαμαι πως φευγοντας απο τον ΟΤΕ θα περασει καιρος μεχι να ερθει η νεα ενεργοποιησει και για αυτο δεν το εκανα τοσο καιρο.Υποτιθεται πως εχοντας τον ΟΤΕ να σου κανει πλατες εχεις καλυτερη υποστηριξη λιγες αποσυνδεσεις,γρηγορη ενεργοποιηση,κτλ.
therock Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Παιδια τελικα δεν μου ειπατε δεν πιστευω απο οσα ανεφερα να πληρωνω καμμια παροχη οτε (οτενετ)Τα δυο διαφορετικα παγια τι ειναι?Το ενα ειναι της τηλεφωνικης γραμμης και το αλλο της adsl γραμμης? Τελικα σε αυτη τη φαση τι θα συνεφερε να κανω?Βλεπω πως τωρα η vivodi εχει κομβο στν περιοχη μου.Να το γυριζα στην βιβοντι για να απαλλαγω πληρως απο ΟΤΕ?DSL phone για τηλεφωνα,αλλα ιντερνετ dsl cube ή maxx?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.