farfan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Τις τελευταιες μερες το youtube μου κανει νερα.Οταν παω να δω ενα βιντεο κολαει παντα στο δευτερο δευτερολεπτο αν και η μπαρα φορτωνει κανονικα. Καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει?
xaniamike Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 αν εχεις firefox και adblock plus απενεργοποιησε το adblock plus. εμενα ετσι λυθηκε το προβλημα...
farfan Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 αν εχεις firefox και adblock plus απενεργοποιησε το adblock plus. εμενα ετσι λυθηκε το προβλημα... Τι ειναι το adblock? Παντος τον firefox χρησιμοποιω.
rizla7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα.... αν μπορει καποιος να βοηθησει....σε καθε σελιδα που ανοιγω, τα flash που εχει δεν τα ανοιγει με τη μια αλλα πρεπει να τα ενεργοποιησω εγω καθε φορα, το ιδιο κανει και στο youtube με τα βιντεο....στα προσθετα του firefox εχω εγκαταστησει το shockwave flash, ωστοσο δεν ξερω τι ρυθμισεις χρειαζονται ωστε να μην το κανει αυτο.... μου το κανει αυτο μονο στο linux....και οχι στα win καμια ιδεα κανεις?
farfan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Το δικο μου προβλημα λυθηκε χωρις να κανω τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.