mahair7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Σημερα πηγα να ξεκινησω ενα παιχνιδι που εχω και μεχρι χθες που εκλεισα τον Η/Υ λειτουργουσε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ,και δε ξεκινουσε. Αφου κοιταξα ολα τα αρχεια εγκαταστασης και τις ρυθμισεις και ολα ηταν κανονικα πηγα να δω αν εχει σκαλωσει στο τασκ μανατζερ...και εκει ειδα αυτο Αμεσως καταλαβα οτι κατι δε παει καλα βλεποντας το "αγνωστο" spoolsv.exe και 5(!?)svchost.exe.(βλ. συννημενο αρχειο για λεπτομερειες) Μολις εκλεισα ενα...(δε θυμαμαι ποιο απο'λα) μου βγηκε ενα μηνυμα σε παραθυρο το οποιο γνωριζω απο παλια σαν ιο...: "Η λειτουργια του συστηματος τερματιζεται. Αποθηκευστε καθε εργασια σε εξελιξη και αποσυνδεθειτε. Τυχον αλλαγες που δεν εχουν αποθηκευτει θα χαθουν. Το τερματισμο λειτουργιας επελεξε ο χρηστης ΝΤ/AUTHORITY/SYSTEM. Χρονος πριν τον τερματισμο:00.00.50 Tα Windows πρεπει να ξεκινησουν παλι επειδη η υπηρεσια "Κληση απομακρυσμενης διαδικασιας (RPC)" τερματιστηκε απροσμενα." Το περιεργο ειναι οτι αυτο εγινε με το που ανοιξα τον Η/Υ χωρις να επισκεφτω καποια σελιδα καθως επισης οτι το ΕSET που εχω οχι απλα δε μπλοκαρε κατι αλλα στο σκαν που το εβαλα να κανει δε βρηκε τπτ...
Chrysanthos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 κάνε φορματ το pc καλού κακού και τα windows απο την αρχή ή δοκίμασε καποιο άλλο antivirus
antonl Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Normal συμπεριφορά είναι αυτό με το countdown. ΔΕΝ πρέπει να το τερματίζεις από τον task manager. Όπως και φυσιολογικά είναι τα πολλά instances του scvhost.exe και το spoolsv.exe. edit: Chrysanthos είσαι 101% βέβαιος πως είναι ιός; Γνωρίζεις τι είναι αυτά τα services; Ή απλά θυμήθηκες πως κάτι είχες ακούσει/συναντήσει παλιά περί ενός παρόμοιου ιού (blaster), οπότε δε βαριέσαι, ρίξε ένα format; Format ίσως χρειαστεί να κάνει (που δε νομίζω) αλλά όχι εξαιτίας αυτών που βλέπουμε στον task manager.
Chrysanthos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 βασικά έτιχε μια φορά σε ένα φίλο μου ο οπόιος το πήρε σε ειδικούς (εκεί που το αγόρασε) και του είπαν οτι δε διορθώνεται. Εκείνοι απλά του εβαλαν τα windows απο την αρχή
dkoum Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 στο site αυτο δειχνει τα services των windows http://www.blackviper.com/WinVista/servicecfg.htm
mahair7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μπορει καποιος απο εσας να παει εργαλεια διαχειρισης/υπηρεσιες/να βρει την υπηρεσια κληση απομακρυσμενης διαδικασιας(RPC) να κανει δεξι κλικ/ιδιοτητες/συνδεση και να μου πει στο συνδεση ως τι ειναι επιλεγμενο?
million_voices Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Normal συμπεριφορά είναι αυτό με το countdown. ΔΕΝ πρέπει να το τερματίζεις από τον task manager. Όπως και φυσιολογικά είναι τα πολλά instances του scvhost.exe και το spoolsv.exe. edit: Chrysanthos είσαι 101% βέβαιος πως είναι ιός; Γνωρίζεις τι είναι αυτά τα services; Ή απλά θυμήθηκες πως κάτι είχες ακούσει/συναντήσει παλιά περί ενός παρόμοιου ιού (blaster), οπότε δε βαριέσαι, ρίξε ένα format; Format ίσως χρειαστεί να κάνει (που δε νομίζω) αλλά όχι εξαιτίας αυτών που βλέπουμε στον task manager. +++++++++++
mahair7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Αυτό ρωτάς; Ναι φιλε μου...ετσι ειναι και σε εμενα...αρα ειναι ολα οκ?
random Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Αμεσως καταλαβα οτι κατι δε παει καλα βλεποντας το "αγνωστο" spoolsv.exe svchost.exe καλά τα έβαλες τα εισαγωγικά. δεν ειναι άγνωστα αρχεία, αν βρισκονται στο \WINDOWS\system32\ ειναι μέρος του λειτουργικού φτιαγμενα απο τη Microsoft. καλύτερα να χρησιμοποιείς τον process explorer αντι του task manager για ψάξιμο άγνωστων -σε σενα- διεργασιών το shutdown με την αντίστροφη μέτρηση, την προκάλεσες εσύ, τερματίζοντας ενα απο τα svchost.exe που ειναι το RPC που λεει το μηνυμα. ---------------- για το παιχνιδι, θελουμε περισσότερες πληροφορίες για να βοηθήσουμε. κι εμενα καποιο παιχνιδι δεν έπαιζε, ενω πριν έπαιζε.... κράτησα τα saves μου, το έσβησα, το ξαναεγκατεστησα και έπαιξε. αν δεν λυθει έτσι, πάω σε επανεγκατασταση vga drivers, και directX
pataridis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Kάνε επανεγκατάσταση τα xp για να μη παιδεύεσαι και μη το πολυψάχνεις. Δύσκολη περίπτωση αυτό με τον τερματισμό του pc.
mahair7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Λεω κι εγω..το ESET δε βρισκει τον ιο? Ευχαριστω για τις απαντησεις...
mahair7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Kάνε επανεγκατάσταση τα xp για να μη παιδεύεσαι και μη το πολυψάχνεις. Δύσκολη περίπτωση αυτό με τον τερματισμό του pc. Δε νομιζω οτι χρειαζεται...ο Η/Υ μια χαρα ειναι...ουτε κολλαει ουτε τπτ..καταλαβα με τη βοηθεια των υπολοιπων οτι ειναι φυσιολογικη λειτουργια.. Θα πρεπει να ψαξω αλλου το λογο που δεν ανοιγει το game...
pataridis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Sorry πίστεψα ότι σου κάνει συνεχώς τερματισμό από μόνο του το pc τα xp.
mahair7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Sorry πίστεψα ότι σου κάνει συνεχώς τερματισμό από μόνο του το pc τα xp. Οχι μου εκανε μονο οταν εκλεισα καποιο απο τα svchost.exe απο το task manager...και καλα εκανε γιατι ειναι φυσιολογοκη λειτουργια και εγω την εκλεισα... Ευχαριστω για τις απαντησεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.