Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γιατί, επιτρεπόταν παλιά αυτό?

:-D:-D:-D:-D:-D

οχι, πάντως εμεις το εχουμε απο μισο, εδω και 2 χρονια...

(προφανως κανεις πλακα βεβαια..)

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ηθελα να ξερα ρε παιδες γιατι δεν πληρωνετε 10 ευρω το μηνα για απειρα GB απο το Usenet χωρις κανενα περιορισμο.... Και φυσικα εχει τα παντα. (φυσικα ανωνυμα χωρις φοβους)

Δημοσ.
η απορια μου ειναι αλλη.25 giga /week = 100 month.δηλαδη καθε 2-3 μηνες παιρνετε και δισκους?:P

70 giga ανα εβδομαδα μαλλον....(7*10)

Για οσους τουλαχιστον εχουν ταχυτητες για τετοια....

Δημοσ.

Εγώ δεν κατάλαβα με το rapid το εξής...

Πως γίνετε να μας δίνει 10GB/ ημέρα και μετά μας λένε ότι ανεβάσανε το limitation στα 50GB?

Αφού η βδομάδα έχει 7 ημέρες, άρα 10GB/ημέρα, εγώ τα βγάζω 70GB...

Μηπως αν κατεβάζεις 10GB/ημέρες τις άλλες 2 ημέρες από της 7 πέρνεις ένα τίποτα?

Δημοσ.

τελευταια ανεβασαν το οριο στα 50GB ανα 5 μερες (απο 25), δηλαδη κατα μεσο ορο 10 την ημερα.

Τώρα το εκαναν 10 ανα ημερα, αλλα απ΄ότι καταλαβα δεν μεταφέρεται τιποτα στην επομενη μερα.. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ κατεβάζω τοσα πολλα, απλα ηταν ευκολία να μπορεις να κατεβασεις οσα χρειαστεις σε μια μερα (δεν κατεβαζω καθε μερα αλλωστε).

Το μεγαλο προβλημα ειναι οτι απογορεψαν το ταυτοχρονο downloading απο διαφορετικες IP... Και πες οτι εγω εχω 2 PC σε 2 διαφορετικα σπιτια, με γραμμες 1Mbps. Για να κατεβάζω πιο γρηγορα θα μπορουσα να κατεβάζω και με τα 2.. Γιατι να μου το απαγορευσει αφου το πληρωνω, να το εκμεταλευτώ πληρως?

Δημοσ.

Γιατι θεωρειτε οτι εχεις δωσει το αccount σου σε καποιον αλλο να κατεβαζει και αυτος,που ξερει το rapidshare οτι εισαι ο ιδιος χρηστης και στα δυο pc? Ελεος δηλαδη....

Δημοσ.

έ όχι και έλεος. δικά μου είναι τα γίγα εγώ τα πλήρωσα. όπως θέλω θέλω να κατεβαίνουν. αλλιώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές

Δημοσ.
:-D:-D:-D:-D:-D

οχι, πάντως εμεις το εχουμε απο μισο, εδω και 2 χρονια...

(προφανως κανεις πλακα βεβαια..)

Nαι οκ, και εγώ μισό-μισό το έχω, απλά συνήθιζα να προγραμματίζω τις ώρες κατεβάσματος.:o

Δημοσ.

Πάει δηλαδή ο μοιρασμός του account με φίλους.. εκτός και αν δεν κατεβάζετε ταυτόχρονα..

Ηθελα να ξερα ρε παιδες γιατι δεν πληρωνετε 10 ευρω το μηνα για απειρα GB απο το Usenet χωρις κανενα περιορισμο.... Και φυσικα εχει τα παντα. (φυσικα ανωνυμα χωρις φοβους)

Ποιος Usenet provider προσφέρει αυτό σε αυτή την τιμή; Reply με ή PM:-)

Δημοσ.

Ποιος Usenet provider προσφέρει αυτό σε αυτή την τιμή; Reply με ή PM:-)

http://www.newshosting.com

15$ δηλαδη 9.51 euro με τη σημερινη ισοτιμια. 8 concurrent connections, 80 μερες retention, χωρις οριο GB.

Καλυτερη εφαρμογη για το usenet:

http://www.newsleecher.com 30$/year δηλαδη 19 euro το χρονο μαζι με το απαραιτητο supersearch για να ψαχνεις σε ΟΛΟ το usenet μεσα απο την εφαρμογη, στην ουσια δεν ανοιγεις καν browser, ολα μπορουν να γινουν απο εκει μεσα και τελος μπορεις να το δωσεις σε 1-2 φιλους και να κατεβαζετε και οι 2 μαζι χωρις να σε ενοχλησει ποτε κανενας.

Αν το βαλεις κατω με τη σημερινη ισοτιμια σου βγαινει 133 ευρω το χρονο, αλλα εχεις ανωνυμια, (αν θες εχει και encryption με SSL αλλα θελει 20$), οι ταχυτητες download ειναι ΠΑΝΤΑ κολλημενες στο MAX δλδ δεν εχει σκαμπανεβασματα και βρισκεις τα παντα....

ps: Δευτερη καλυτερη εφαρμογη ειναι το Grabit: http://www.shemes.com/ , ειναι δωρεαν για το κατεβασμα αλλα αμα θες να κανεις search το usenet πρεπει να πληρωσεις και εκει.

Επειδη δεν εχω δουλεψει ποτε με rapidshare, ποιο ειναι καλυτερο κατα τη γνωμη σας;

Δημοσ.

Μούφα 1: 10GB κάθε μέρα χωρίς να μεταφέρονται στην επόμενη μέρα. Δεν παίζει πλέον δηλαδή να κάνεις προγραμματισμό, απλά, αν θέλεις να κατεβάσεις αρκετά πράγματα κατεβάζεις μέχρι το όριο κάθε μέρα... Και αν προκύψει κάτι έκτακτο το αφήνεις για άλλη μέρα...

Μούφα 2: Κατεβάζεις μόνο από μία IP την ίδια στιγμή... Τέλος το "αφήνω το κατεβαστήρι, πάω οπουδήποτε αλλού και αν χρειαστώ κάτι εκεί το κατεβάζω ταυτόχρονα"... Τέλος το "είμαστε δύο light χρήστες που από μόνοι μας δε θα αγοράζαμε έτσι κι αλλιώς"...

Γιατι θεωρειτε οτι εχεις δωσει το αccount σου σε καποιον αλλο να κατεβαζει και αυτος,που ξερει το rapidshare οτι εισαι ο ιδιος χρηστης και στα δυο pc? Ελεος δηλαδη....

Γιατί θα πρέπει να με ενδιαφέρει να λύσω ένα δικό τους πρόβλημα; Η λύση που έδωσαν επηρεάζει την σχέση αξίας/τιμής προς το χειρότερο οπότε για να λύσουν το δικό τους πρόβλημα υποβιβάζουν την υπηρεσία τους προς εμένα... Αυτό είναι το δικό μου πρόβλημα και αυτό με ενδιαφέρει να λύσω.

Δημοσ.

Εγω αυτο που εχω διαπιστώσει ειναι οτι πλεον δεν μπορω να κατεβασω μεσω του Free Download Manager(με Premium Account). Αν μπορει καποιος ας μου το εξηγήσει

Δημοσ.

Τι χαζομαρες κανουνε μωρε... Εγω χρησιμοποιουσα το account για μενα και απο την δουλεια και απο το σπιτι, ειχα αφησει στο σπιτι να κατεβαινουν και χρειαστηκε να κατεβασω αμεσα ενα μεγαλο ογκο απο την δουλεια και δεν με αφηνε! Ελεος, δικα μου ειναι τα GB, τα πληρωνω, τι τους νοιαζει αυτους απο που τα κατεβαζω? Και στην τελικη, αν θελω εγω να μοιραζομαι account με φιλους (αφου για να καταπολεμησουν αυτο το κανανε), αφου τα πληρωνω τα GBs, τι τους νοιαζει αυτους πως θελω εγω να τα ξοδευω? Τους στελνω και εγω email αμεσα και παρακαλω ολους να τους στειλετε και να τους πειτε το ιδιο. Αν βεβαια συνεχισουν την ιδια πολιτικη, δεν κανω ανανεωση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...