Gryzor Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δεν πολυκαταλαβαίνω γιατί κατηγορούμε την RS για μονοπώλιο και γκρινιάζουμε; Κατάφερε κι έδωσε μία υπηρεσία φοβερής ποιότητας κι ευκολίας και μάλιστα σε πολύ καλή τιμή, εγκαινιάζοντας (τουλάχιστον μαζικά) ένα νέο business model. Και, προφανώς, κατέκτησε την αγορα. Δεν είναι όπως το ebay, ας πούμε, που εκβιαστικά χρησιμοποιεί τη θέση του για να σου σπρώξει υποχρεωτικά και το Paypal, πχ. Υπηρεσίες hosting σαν το RS υπάρχουν κι άλλες. Αν βρείτε καλύτερη, να μου το πείτε κι εμένα. Σχετικά με τα όρια και τους περιορισμούς: καλό θα ήταν να τα εφαρμόσουν μόνο σε νέους λογαριασμούς ή λογαριασμούς που ανανεώνονται - θα είχαν κάθε δικαίωμα. Η μονομερής μεταβολή όρων χρήσης είναι πάντα επαχθής. Όμως αργά ή γρήγορα θα πέφταμε πάνω στην αλλαγή αυτή, οπότε μικρή η διαφορά - απλά *φαίνεται* πιο άσχημο.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Σχετικά με τα όρια και τους περιορισμούς: καλό θα ήταν να τα εφαρμόσουν μόνο σε νέους λογαριασμούς ή λογαριασμούς που ανανεώνονται - θα είχαν κάθε δικαίωμα. Η μονομερής μεταβολή όρων χρήσης είναι πάντα επαχθής. Όμως αργά ή γρήγορα θα πέφταμε πάνω στην αλλαγή αυτή, οπότε μικρή η διαφορά - απλά *φαίνεται* πιο άσχημο. Ετσι ακριβως για τους ορους αλλα η διαφορα ειναι υπαρκτη και δεν φαινεται απλα διαφορετικη.
Gryzor Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Ίσως δεν έγινα σαφής. Δεν μιλάω για τη διαφορά στη χρήση αυτή καθεαυτή. Λέω: θα είχαν κάθε δικαίωμα να το κάνανε όταν πήγαινες να ανανεώσεις ή να ανοίξεις λογαριασμό. Έτσι αποφασίζεις, τελικά, αν θα δώσεις τα σέντσια σου ή όχι. Σωστά; Όμως, αργά ή γρήγορα θα τελειώσει ο λογαριασμός σου έτσι κι αλλιώς και θα κληθείς να αγοράσεις με τους νέους όρους, άρα στο πηλίκο έχουμε λίγα πράγματα...
iced Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Κατι ξερω που αγοραζω τριμηνα... Για τετοιο κραχ δεν αγοραζα χρονου...
Nicktgr15 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Απάντησαν: it is not a problem to use an account at several computers or with different IP addresses but you can not download from different IP addresses at the same time if they are not in the same subnet. Example: 123.234.77.234 123.234.77.232 -> same IP-Subnet, simultaneously downloads possible. 123.45.67.89 123.45.60.11 -> not the same IP-Subnet, no simultaneously downloads possible. Εντάξει...δεν το λές και κραχ. Παλεύεται. Αλλωστε με 1.8 mb/sec που κατεβαζουμε πλεον... το downloading ως 'hobby' εχει τελειώσει..
Eki_13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 κατεβαζα κατι σημερα..βλεπω απο το flashget οτι εχω κατεβασει 7gb..και στο rapidshare μου λεει οτι περασα τα 10!!βλεπω το log και ειναι η ip μου μονο!δεν εχει μπει αλλος δλδ..τι παιζει εδω?
MasterX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 No more captchas - higher flexibility for premium-users July 02, 2008 By eliminating the captchas we simplified the use of RapidShare's free services significantly. In addition, free-users can now upload and download bigger files (up to 200 megabyte). Anyhow, to protect RapidShare from congestion caused by automated downloading, we limited the maximum download speed for free‐users to 500 kilobit per second. To compensate for that, they do not have to wait anymore until starting a succeeding download. Premium-users now profit from more flexibility regarding the download volume: It used to be limited to 10 gigabyte per day and can be "saved" now to a maximum of 50 Gigabyte. As a consequence, the volume that was not used is transferred to the following day automatically, up to a maximum of 50 gigabyte. If the complete download capacity is used up during one day, the premium-user is able to save another 10 gigabyte the following day. Μάλλον είχαν πολλα παραπονα και βαλλαν νερο στο κρασί τους... Δεν ειναι σαν το αρχικό, αλλα τουλάχιστον μεταφέρονται τα αχρησιμοποίητα GB... :-D:-D
accipio Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Τώρα μόλις παρατήρησα κι εγώ την αλλαγή με τους free users. Κατεβάζω ως free user χωρίς χρονική καθυστέρηση μεταξύ των αρχείων, αλλά με 57 KB/s το μέγιστο.
MasterX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 οποτε τωρα πλεον θα σπαμε καθε αρχειο σε κομματια των 200MB αντι για 100, αν καταλαβα καλα... και αυτο ειναι κατι ενδιαφερον..
jimzzz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Και σε ελληνική μετάφραση, οι FREE USERS: 1. Τα γατιά, σκυλιά και κοκκόρια σταματάνε να υπάρχουνε, 2. Δεν υπάρχει πλέον waiting time. 3. Upload/Download file limit στα 200MB από 100MB!!! 4. Maximum ταχύτητα κατεβάσματος στα 50-55kb/sec!!! Πιστεύω ότι ο νέος κανόνας αυτός μόνο τους premium βοηθάει, ψάχνουνε λεφτά στο rapidshare!!!
dali13gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Και σε ελληνική μετάφραση, οι FREE USERS:1. Τα γατιά, σκυλιά και κοκκόρια σταματάνε να υπάρχουνε, 2. Δεν υπάρχει πλέον waiting time. 3. Upload/Download file limit στα 200MB από 100MB!!! 4. Maximum ταχύτητα κατεβάσματος στα 50-55kb/sec!!! Πιστεύω ότι ο νέος κανόνας αυτός μόνο τους premium βοηθάει, ψάχνουνε λεφτά στο rapidshare!!! Αν είναι δυνατόν... Αυτό βγαίνει από το όριο στο bandwidth? Δηλαδή είναι καλύτερα να έχει captcha και waiting time αλλά με μεγάλη ταχύτητα;
prigipa_m Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Παιδιά έχω κάποιες απορίες!!!Αν θέλετε μου απαντάτε και συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός. 1.Λέτε ότι έχουμε 10GB ανα μέρα!!!Αν μία μέρα δεν κατεβάσω δηλ. την πρώτη μέρα θα 'εχω υπόλοιπο 40 GB για τις επόμενες 4 μέρες.... 2.Προχτές κατέβασα 3.7GB και χθες μπαίνω και βλέπω ένα 5000000ΚΒ (Ίσως έβαλα ένα παραπάνω ή λιγότερο μηδενικό) και κοιτάζω τα logs και δεν κατέβασε κανείς χθες!!!Τι παίχτηκε..? 3.Πόσο είναι το όριο του Upload..? 4.Αν δημιουργήσουμε κάποιο φάκελο και βάλουμε αρχεία μέσα σε αυτόν τα υπάρχουσα αρχεία που είναι στην κεντρική σελίδα δεν φεύγουν!!!Απλά γίνεται αντιγραφή και πάνε και στο φάκελο!!!Δεν γίνεται να φεύγουν απο την κεντρική..?Επίσης ο φάκελος ξεκινάει με την διαδρομή "Users" αυτό δεν μπορεί να μετανομαστεί....
Nauseas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 οποτε τωρα πλεον θα σπαμε καθε αρχειο σε κομματια των 200MB αντι για 100, αν καταλαβα καλα... και αυτο ειναι κατι ενδιαφερον.. Πολύ καλή κίνηση αυτή αλλα νομίζω στην πορεία θα εκενευρίσει αφάνταστα τους free users που θα έχουν bandwidth limit.200Μβ κατεβάζοντας με 50 είναι λιγο κουραση.. Αυτο είναι και το μόνο αρνητικό στην καιρούργια πολιτική για τους free users αλλα πρεπει να υπαρχει και έναν περιορισμος..
dali13gr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Παιδιά έχω κάποιες απορίες!!!Αν θέλετε μου απαντάτε και συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός. 1.Λέτε ότι έχουμε 10GB ανα μέρα!!!Αν μία μέρα δεν κατεβάσω δηλ. την πρώτη μέρα θα 'εχω υπόλοιπο 40 GB για τις επόμενες 4 μέρες.... 2.Προχτές κατέβασα 3.7GB και χθες μπαίνω και βλέπω ένα 5000000ΚΒ (Ίσως έβαλα ένα παραπάνω ή λιγότερο μηδενικό) και κοιτάζω τα logs και δεν κατέβασε κανείς χθες!!!Τι παίχτηκε..? 3.Πόσο είναι το όριο του Upload..? 4.Αν δημιουργήσουμε κάποιο φάκελο και βάλουμε αρχεία μέσα σε αυτόν τα υπάρχουσα αρχεία που είναι στην κεντρική σελίδα δεν φεύγουν!!!Απλά γίνεται αντιγραφή και πάνε και στο φάκελο!!!Δεν γίνεται να φεύγουν απο την κεντρική..?Επίσης ο φάκελος ξεκινάει με την διαδρομή "Users" αυτό δεν μπορεί να μετανομαστεί.... 1. Όχι, έχεις πάλι 50GB 2. Μπορεί να σου ξέφυγε κανένα GB 3. 200GB ανά αρχείο 4. Ε σβήσε μετά τα αρχεία που είναι έξω από τον φάκελο!
poromenos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 κάτι περίεργο συμβαίνει πάλι!Εκεί που έγραφε πόσα είχα κατεβάσει τις τελευταίες ημέρες τώρα λέει Traffic left: 49.820.558 KB what the f*ck?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα