Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η RapidShare γιορτάζοντας το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου έχει απλοποιήσει τους κανόνες σχετικά με το μέγιστο DOWNLOAD, όλοι οι χρήστες έχουν το δικαίωμα να κατεβάσουν 10 GB ανά ημέρα και μπορούν να να δουν ποσα GB έχουν κατεβάσει τις τελευταίες 5 ημερες.

Source.png Πηγή: RapidShare.com

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ούτως ή αλλως είχαν αυξήσει το download limit απο 25gb σε 50gb! Ελπίζω πάντως να το αλλαξουν και να το κάνουν οπως παλιά! είναι βαρετό να κατεβάζεις 10gb την ημέρα σε σχεση με το να κατεβαζεις 50 gb κάθε πέντε μέρες!

Δημοσ.

Ρε παιδια για προσεξτε....

Μαπα εν μερει το καρπουζι !!!!

Ναι μεν εκανε 10GB το οριο καθε μερας αλλα αν δεν τα κατεβασεις χανονται !!!!Αν δεν εχεις κατεβασει τιποτα ας πουμε 3 μερες την τεταρτη μονο 10 GB μπορεις να κατεβασεις.

Επισης στολ λογαριασμο σου βλεπεις την κινηση μονο της τελευταιας μερας.

Posts που μπαινουν στις "Ειδησεις" ειδικα ,να ειναι πιο καλοψαγμενα.

Δημοσ.

επίσης σήμερα έγινε κατι που πρώτη φορά μου συμβαίνει.

Κατεβάζω απο δυο pc με διαφορετικές ip και σημερα απο το ενα δεν με αφηνε να κατεβαζω γιατι ελεγε οτι ο συγκεκριμενος premium λογαριασμος χρησιμοποιείται ήδη απο pc με αλλη ip.

Τι γίνεται;

Κατεβάζω πανω απο 1 χρόνο ετσι και δεν ειχα ποτε προβλημα.

Δημοσ.
επίσης σήμερα έγινε κατι που πρώτη φορά μου συμβαίνει.

Κατεβάζω απο δυο pc με διαφορετικές ip και σημερα απο το ενα δεν με αφηνε να κατεβαζω γιατι ελεγε οτι ο συγκεκριμενος premium λογαριασμος χρησιμοποιείται ήδη απο pc με αλλη ip.

Τι γίνεται;

Κατεβάζω πανω απο 1 χρόνο ετσι και δεν ειχα ποτε προβλημα.

Me too the same problem..

Δημοσ.

ε μας πη@#$ξαν....έλεος!

Στείλτε κανενα email με παραπονα. Πληρωνουμε που πληρωνουμε...σιγα δηλαδη...αφου εχει download limit..τι σημασια εχει απο που κατεβαζουμε;

Εγω στέλνω ενα email τωρα.

Δημοσ.
Oσοι κατεβάζετε αρχεία με χαμηλό δείκτη νομιμότητας, έχετε κάποιο ip encryption?

Μ' αρέσει η ορόλογια που χρησιμοποίησες :)

Φαντάζομαι απευθύνεσαι στο 95+% των premium χρηστών (+ πολλούς free).

Όχι είναι η απάντηση από μένα.

Δημοσ.
Oσοι κατεβάζετε αρχεία με χαμηλό δείκτη νομιμότητας, έχετε κάποιο ip encryption?

Ότι και να κάνει κανείς ο πάροχος πάντα θα γνωρίζει την κίνηση της σύνδεσης, σωστά;

Δημοσ.

Είχα 3 μερες να κατεβασω και σημερα έβαλα στο flashget αρκετα λινκς και αρχισα το κατεβασμα. Αφου ηρθαν γυρω στα 2 γιγα, βλέπω σε καποια φαση το flashget να εχει εξαφανισει τα λινκς που περιμεναν και να εχει μεινει μονο 3 που συνεχιζαν να κατεβαίνουν. Δοκιμαζω ξανα να κοπιαρω ενα λινκ και να το βαλω στο Firefox στην γραμμη διεύθυνσης για να δω αμεσα αν ισχυει το λινκ και μου βγαζει το θεικό....

Error

The premium account 409721 is already in use with another ip. It looks like this account is used on different computers at the same time.

Please try again later.

IP: 79.χχχ.χχχ.xxx - 79.yyy.yyy.0/24.

(οπου χ και y τα ψηφια της καθε IP)

Τον λογαριασμο τον μοιράζομαι με φιλο και εκεινη τη στιγμη προσπαθησε να κατεβασει κατι και αυτος...

Αρα εχουν βαλει καινουργιο περιορισμο??? Τι εγινε????

(η πρωτη IP που αναφερει το μηνυμα ειναι η δική μου, η δευτερη ομως δεν ειναι ακριβως του φιλου μου, το .0/24 στο τελος δεν συμφωνει..)

οχι, έχεις κάτι να προτείνεις???

Δημοσ.

MasterX όπως θα είδες και παραπάνω (αλλά και από άλλες περιπτώσεις) δεν μπορείς πλέον να κατεβάζεις συγχρόνως με τον ίδιο λογαριασμό από διαφορετικές ip.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...