Προς το περιεχόμενο

Ποιό laptop;

Zarakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-Οθόνη όχι μικρότερη από 13.3, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΧΙ μεγαλύτερη από 15.4 + καλή ανάλυση

-Επεξεργαστής όχι μικρότερος από 2.4GHz

-Κάρτα γραφικών όχι χειρότερη από 8600GT και σίγουρα όχι integrated

-Δίσκος στις 7200 στροφές

Ελπίζω να μην σας έμπλεξα με ασάφειες και προσδωκώ σε γρήγορη βοήθεια γιατί το χρειάζομαι ΑΜΕΣΑ. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις προτάσεις σας και sorry για το κάπως επιτακτικό ύφος αλλά το λακωνίζειν ...

Δημοσ.

Το πρώτο και άλλα ίδια με αυτό οπτικά είναι άθλια. Μου θυμίζουν ψεύτικα πλαστικά παιχνίδια που αγοράζουμε στα παιδιά. Το δεύτερο είναι οκ. Δεν με πειράζουν οι 0.6 ίντσες απλά δεν ήξερα ότι κυκλοφορούν τέτοιες διαστάσεις. Και τα δύο με καλύπτουν χοντρικά σε αυτά που ζητάω (το δεύτερο με μικρότερο χρονισμό από αυτό που ψάχνω καιδεν ξέρω βέβαια για το 7200 στους δίσκους) και οι τιμές είναι δελεαστικές. Υπάρχει μέσα μου όμως μια μικρή προκατάληψη για τα acer. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Δημοσ.

w=workstation

p=professional

Η ποιότητα είναι η ίδια (άριστη). Εκείνο που αλλάζει είναι η σύνθεση που φέρνει τους w να έχουν ακραίες επιδόσεις!!!!

+1 και από μένα για Hp Compaq.

Δημοσ.

Εφόσον ειναι επαγγελαμτικό εργλαείο και ξεπενρά το φράγμα των 1000 ευρώ το hp θα κανει την δουλειά του με 3 χρόνια εγγύησης να επιμείνεις για να έχει και διάρκεια ζωής..

Δημοσ.

Sorry αλλά το έχασα λίγο με την εγγύηση και το χρόνο ζωής. Εννοείς να πληρώσω για επέκταση εγγύησης;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...