Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση 2ου λειτουργικού συστήματος

JASONJAM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εγκαταστημένα τα Vista και θέλω να βάλω στο 2ο μέρος του σκληρού τα XP. Αν τα εγκαταστήσω μετά όταν ξεκινάει θα μπορώ να επιλέξω ποιό από τα δύο λειτουργικά θέλω να τρέξω? Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι και να μην μπορώ να τρέξω κανένα από τα 2? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

συνήθως αυτό που πρέπει να γίνει είναι πρώτα το παλιό λειτουργικό και ύστερα το καινούριο για να μπορεί να το "δεί"

Τώρα για ανάποδα δεν ξέρω αν πετυχαίνει και πώς

Δημοσ.

Ναι αλλά έχω ήδη εγκαταστήσει τα Vista και τα έχω προχωρίσει.

Γίνεται να κάνω backup και μετά format, να βάλω τα XP και μετά να επαναφέρω τα Vista?

Δημοσ.

Μπορείς να εγκαταστήσεις τα ΧΡ κατευθείαν στη δεύτερη κατάτμιση του δίσκου σου. Μετά να χρησιμοποιήσεις κάποιο boot manager, όπως το gag ώστε να δηλώσεις οτι υπάρχουν 2 εγκατεστημένα λειτουργικά, και να ρυθμίσεις και τις επιλογές εκκίνησης (boot) του υπολογιστή σου.

Δημοσ.

Αυτό το gag το γράφω σε CD και το βάζω οταν ξεκινάει ο υπολογιστής μου?

Υπάρχει περίπτωση να μη δουλέψει και να μην ξεκινάει κανένα? Γιατί κάποτε έβαλα πρώτα τα Vista και μετά τα XP και δεν ξεκίναγε κανένα.

Δημοσ.
Εχω εγκαταστημένα τα Vista και θέλω να βάλω στο 2ο μέρος του σκληρού τα XP. Αν τα εγκαταστήσω μετά όταν ξεκινάει θα μπορώ να επιλέξω ποιό από τα δύο λειτουργικά θέλω να τρέξω? Υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι και να μην μπορώ να τρέξω κανένα από τα 2? Ευχαριστώ.

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=256641

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...