xampos20 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΟΤΕΝΕΤ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΠΑΙΝΩ ONLINE ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΒΗΝΕΙ.... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΞΑΝΑ ΑΝΑΒΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.... ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΜΩς ΤΟ ΣΒΗΝΩ ΤΟ ROYTER ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΑΝΑΒΩ... αλλα μετα από λιγα λεπτα με ξαναπεταει.... τι να κανω μπορειτε να με helparete???:-D:-D:-D
com_hs Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 'Άλαξε το ρουτεράκι γρήγορα εάν είναι σε εγγύηση .Σίγουρα είναι το πούτερ αλλά τι ρούτερ είναι για πές μας.
kyrnikos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Άλλαξε avatar και όλα θα στρώσουν αμέσως :lol::lol:
cyber_katsarida Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 πολύ πιθανό,εκτός κι αν υπάρχει πρόβλημα με τη γραμη και πέφτει το κύκλωμα.δοκίμασε με ένα άλλο ρουτερ ή μόντεμ.φίλτρα έχεις βάλει;
xampos20 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 και φίλτρα έχω και διακλαδωτη μια χαρα... αν φταίει η γραμμή πως 8α το δω?
fantomas3004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Πιό πιθανό είναι να φταίει η σύνδεση στο κάνει μόνιμα ή πού και πού?
cyber_katsarida Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 δεν ξέρω κανέναν άλλο τρόπο, παρα δοκιμάζεις με ένα άλλο μοντεμ να δεις αν θα δουλέψει.η δώσε το ρουτερ σε κάποιον φίλο σου να δει αν σε εκεινον δουλευει.
kyrnikos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 και φίλτρα έχω και διακλαδωτημια χαρα... αν φταίει η γραμμή πως 8α το δω? Για αρχή βγάλτα όλα (τηλέφωνα,φαξ , φιλτρα κλπ) και άσε μόνο το ρουτερ . Αν διορθωθεί φταίει κάτι από αυτά. Αν η κατάσταση παραμείνει ίδια βρες ένα δανικό μοντεμ-ρουτερ να τσεκάρεις αν έχει πρόβλημα το μοντεμ-ρουτερ σου .Αν και με το δανικό συνεχιστούν τα ίδια φταίει η γραμμή σου.
xampos20 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 μου το κάνει συχνα-πυκνα.... τωρα 8α πρεπει να πάρω καινουριο router???
fantomas3004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Πρέπει να συνενοηθείς με τους παρόχους. Εμένα παλιότερα σε τέτοιες περιπτώσεις έφταιγε η σύνδεση α και ωραίο avatar:-D
kyrnikos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 μου το κάνει συχνα-πυκνα....τωρα 8α πρεπει να πάρω καινουριο router??? μη βιάζεσαι βρε μπορεί να είναι χίλια δυο πράγματα ! μην σου ξεμείνει το ρουτερ ... κάνε ότι σου έγραψα παραπάνω για να δεις τι φταίει . Στο κάτω κάτω πριν βγάλουμε άχρηστο το ρουτερ κάνουμε τουλάχιστον firmware update. Και μήπως είναι όλα πίτα στην περιοχή σου ; τι λένε οι άλλοι εκεί γύρω ; δεν ρίχνεις μια ερώτηση σχετικά με την περιοχή σου μήπως είναι γενικό το κακό ;
xampos20 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 ok ενταξει αν ομως βγάλωτα φίλτρα.... ο διακλαδωτης??? υπάρχει περιπτωση να φταίει ο διακλαδωτης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.