Προς το περιεχόμενο

Media player PC.

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κατι πρεπει να εχεις μπερδεψει...

Core 2 Duo ειναι ολοι για desktop.

ΟΛΟΙ.

Αλλα εχουν διαφορες ως προς την L2 cache.

Εν πασει περιπτωσει... τωρα εαν καποιος προτιμα τον Χ2 5200 στα 70? και 2,5GHz οταν υπαρχει αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558222 που παει για πλακα 3GHz εγω τι να πω.

Καλο διαλεγμα pc parts...

Θα κάνεις overclocking σε media pc με το συγκεκριμενο κουτακι κιολας??? Ξεκολλατε ρε με το oc...θα καταντησει αυτοσκοπος για να αγορασεις επεξεργαστη....αν και μαλλον εχει γινει.... Εγω επιμενω και προτεινω τον phenom... δεν εχει μεγαλυτερη καταναλωση και εν τουτοις εχει δυνατοτητα να απενεργοποιησεις οποιον πυρηνα θες για ακομη μικροτερη καταναλωση και να το ενεργοποιησεις οποτε θες να τον χρησιμοποιησεις....ενω σε συνδυασμο με μια μητρικη matx με ενσωματωμενη καρτα γραφικων που υποστηριζει hybrid crossfire..θα μπορει να παιζει και απαιτητικα παιχνιδια στην τηλεοραση του....χωρις να ξεφυγει απο την τιμη..δεν νομιζω να τον χαλαει....

Οσο για τους core 2 duo εχεις δικιο...αλλα σκεφτομουν οταν το 'γραψα. Βλακεια μου...

Δημοσ.
Φιλε Rock

το PS3 παιζει σχεδον τα παντα και οσα δεν παιζει μπορεις να του τα σερβιρεις απο PC τα XVID/DIVX βεβαια παιζουν μονο με ενσωματωμενους υποτιτλους οχι ξεχωριστα αρχεια και επισης δεν παιζει MKV

η ποιοτητα απεικονισης και ηχου ειναι απο τις καλυτερες αυτη την στιγμη στην αγορα και ο εσωτερικος δισκος αλλαζει πανευκολα με οποιονδηποτε 2,5" sata fat32

υπαρχουν πολλες διανομες LINUX που παιζουν στον CELL επεξεργαστη του PS3 αλλα το μηχανακι πασχει απο ελλειψη ram 200mb ελευθερα και απο κλειδωμα της GPU απο SONY, ακομα και ετσι η κατασταση βελτιωνεται συνεχως οσο το μαθαινουν οι LINUXADES

τωρα για το HTPC

η θηκη αυτη μου φαινεται μια χαρα THERMALTAKE VF6000BNS LANBOX LITE BLACK

εχω το ιδιο συστημα με AMD 5000+ με τροφοδοτικο noname 350w οποτε οτι και να βαλεις οκ θα εισαι, παρε καποιο οικονομικο που θα μπορεις να το κρατησεις για αλλη μια αναβαθμιση του HTPC

η mobo ειναι μαλλον οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την στιγμη για HTPC, να ξερεις ομως οτι δεν βγαζει ηχο απο HDMI νομιζω αλλα εχει και optical out οποτε αν ο ενισχυτης σου εχει και αυτος εισαι οκ για 5,1 DD η DTS δεν εισαι οκ για τα νεα φορμα HD ηχου

επεξεργαστη παρε οτι καλυτερο μπορεις μεσα στο Budget σου αν βλεπεις MKV η αν σκοπευεις να ριξεις πολλα φιλτρα βελτιωσης της εικονας real time αλλιως θα ειναι αχρηστος (αν βεβαια το μηχανημα θα ειναι μονο HTPC και αν δεν κανεις encoding)

για 3πυρηνο δεν θα το ελεγα εκτος αν πας σε συχνοτητες πανω απο 2,5 αλλα θα δωσεις πολλα

διαβασε το link που σου εδωσα, εχουν οδηγους για στησιμο HTPC απο πλευρας software και θα παρεις εντυπωσιακα αποτελεσματα

Λεω καλυτερα να παω στο htpc για να εχω μεγαλυτερη ευελεξια στα γορματ υποστηριξης.Θα παρω ολα οσα ειπες,αλλα τροφοδοτικο no name προχειρο που να βρω.Βεβαια καλο θα ταν να βρω και αθορυβο.Μεχρι στιγμης τεινω σε αυτο της thermaltake αλλα ανεβαινω στα 44ε.

Εγω επιμενω και προτεινω τον phenom... δεν εχει μεγαλυτερη καταναλωση και εν τουτοις εχει δυνατοτητα να απενεργοποιησεις οποιον πυρηνα θες για ακομη μικροτερη καταναλωση και να το ενεργοποιησεις οποτε θες να τον χρησιμοποιησεις....

Ναι οκ,αλλα γιατι να δωσω παραπανω λεφτα για να παρω 3χ2.1 ενω μπορω να εχω των 2χ3?

BTW,πως απενεργοποιεις εναν extra Πυρηνα?

• Moderators
Δημοσ.

Το oc δεν ειναι αυτοσκοπος.

Ειναι πλεον τοσο ευκολο (και η γιαγια μου το κανει) που ουσιαστικα ειναι βλακεια σου να μη κανεις. Ειναι ΤΣΑΜΠΑ επιδοσεις, ΧΩΡΙΣ να χαλαει η εγγυηση...

Δηλαδη οταν μπορεις να εχεις τσαμπα αυξηση επιδοσεων 40% ειναι λιγο?

Το μονο που χρειαζεται ειναι μια λιιιιιιγο καλυτερη ψυκτρα απο αυτο το αλουμινενιο πραματακι που δινει η Intel. Τιποτα παραπανω! (και αυτο εαν χρειαστει). ειδικα σε cpus με 800ρι FSB ειναι πανευκολο ακομα και σε μητρικες με το 945GC να κανεις αξιοπρεπες oc.

Τωρα οσο αφορα για το αν θα ακουγονται ανεμιστηρια, ενταξει, τι να πω πια... Ο επεξεργαστης εχει αναγκη ετσι κι αλλιως ενα ανεμιστηρι (μη μου πειτε τωρα οτι θα αναπαραγει mkv full hd με παθητικη ψυξη). Ε λοιπον ΕΝΑ ανεμιστηρι χρειαζεται και για overclocking, εγω με ΕΝΑ ανεμιστηρι τον εχω τον Ε8400 στα 4Ghz και με ΕΝΑ τον Ε6750 στα 3,7... Τι λιγοτερο να ακουγεται? Αναγκαιο κακο...

Παω πασο λοιπον και κανετε το κεφι σας με τον.. triple core phenom :D

Δημοσ.

Ειναι πλεον τοσο ευκολο (και η γιαγια μου το κανει) που ουσιαστικα ειναι βλακεια σου να μη κανεις. Ειναι ΤΣΑΜΠΑ επιδοσεις, ΧΩΡΙΣ να χαλαει η εγγυηση...

Το μονο που χρειαζεται ειναι μια λιιιιιιγο καλυτερη ψυκτρα απο αυτο το αλουμινενιο πραματακι που δινει η Intel. Τιποτα παραπανω! (και αυτο εαν χρειαστει). ειδικα σε cpus με 800ρι FSB ειναι πανευκολο ακομα και σε μητρικες με το 945GC να κανεις αξιοπρεπες oc.

Τωρα οσο αφορα για το αν θα ακουγονται ανεμιστηρια, ενταξει, τι να πω πια... Ο επεξεργαστης εχει αναγκη ετσι κι αλλιως ενα ανεμιστηρι (μη μου πειτε τωρα οτι θα αναπαραγει mkv full hd με παθητικη ψυξη). Ε λοιπον ΕΝΑ ανεμιστηρι χρειαζεται και για overclocking, εγω με ΕΝΑ ανεμιστηρι τον εχω τον Ε8400 στα 4Ghz και με ΕΝΑ τον Ε6750 στα 3,7... Τι λιγοτερο να ακουγεται? Αναγκαιο κακο...

κανε μια ολοκληρωμενη προταση μαν

και μην ασχολεισαι ξερεις

Δημοσ.

+1000

Ο E2180 που εχω πηγε στα 3.0ghz χωρις καθολου κοπο και με την aftermarket ψυκτρα που εχω επανω με εναν 92mm ανεμιστηρα στις 1000 στροφες ειναι αθορυβος και σε αναπαραγωγη HD(1080) δεν ανεβαινει πανω απο 50-55 βαθμους.

Μητρικη προτεινω καποια η οποια εχει onboard GPU με εξοδο HDMI και spdif out για να το συνδεσεις στον ενισχυτη αν εχεις ή μελλοντικα αν αποκτίσεις(!) οπως αυτή-> http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1072056

και μελλοντικα αν θες πετας και μια GPU και το εχεις και για gaming.Αν ειναι μονο για δουλειες γραφειου/αναπαραγωγη HD δεν χρειαζεσαι GPU.

Μνημες 2gb ειναι οτι καλυτερο και ειναι τσαμπα.

Τα υπόλοιπα οτι σ΄αρεσει.Αυτα που προτεινα ειναι πιστευω οτι πιο συμφερον και αποδοτικό.Και ο Ε2180 παει και πολυ παραπανω αλλα ακοπα πηγε στα 3.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...