gdp77 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Motherboard Name Vestel Digital The SunMotherboard Chipset Unknown Τι θέλει να πει ο ποιητής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Η mobo σου είναι αρκετά μυστήρια και νομίζω ότι από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα. Η μόνη επιλογή είναινα κάνεις εγκατάσταση με το alternate iso από το official site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsot Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Τι θέλει να πει ο ποιητής; Αυτα ειναι απ' το EVEREST...ετσι μου γραφει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 To κατάλαβα ότι είναι από το everest. Γνωρίζεις το όνομα της μητρικής σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsot Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 To κατάλαβα ότι είναι από το everest. Γνωρίζεις το όνομα της μητρικής σου? Motherboard Name: Vestel Digital The Sun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charis.a Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Εγω δεν μπορω να βαλω καμια διανομη Linux στο laptop μου....ΚΑΜΙΑ!!!!Γιατι ρε γαμωτο?Ακομα και το Ubuntu μεσα απ' τα Windows που προσπαθησα,μετα το reboot δεν κανει τπτ....Γιατι??? Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name SOTIRIS (sotiris) User Name ÓùôÞñçò Motherboard CPU Intel® Core2 Duo CPU T7250 @ 2.00GHz, 1995 MHz, 2000 MHz (8 x 250) Motherboard Name Vestel Digital The Sun Motherboard Chipset Unknown System Memory 2048 MB BIOS Type Insyde (11/10/07) Display Video Adapter GeForce 8400M GS (512 MB) Video Adapter NVIDIA GeForce 8400 GS (512 MB) Monitor Ïèüíç ôïðïèÝôçóçò êáé Üìåóçò ëåéôïõñãßáò [NoDB] Multimedia Audio Adapter Realtek HD Audio output Storage IDE Controller Intel® ICH8M 3 port Serial ATA Storage Controller - 2828 SCSI/RAID Controller O2Micro Integrated MS/MSPRO Controller SCSI/RAID Controller SCSI/RAID Host Controller Disk Drive WDC WD2500BEVS-00UST0 (232 GB, IDE) Optical Drive TM5874M XMF503J SCSI CdRom Device Optical Drive TSSTcorp CDDVDW SN-S082H SMART Hard Disks Status OK Partitions C: (NTFS) 30553 MB (17544 MB free) D: (NTFS) 49379 MB (41518 MB free) G: (NTFS) 29996 MB (27663 MB free) L: (NTFS) 25721 MB (25654 MB free) M: (NTFS) 50736 MB (32154 MB free) P: (NTFS) 40013 MB (38714 MB free) V: (NTFS) 12072 MB (11379 MB free) Total Size 232.9 GB (190.1 GB free) Input Keyboard Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard Keyboard ÓõóêåõÞ ðëçêôñïëïãßïõ HID Mouse Synaptics PS/2 Port Pointing Device Mouse Ðïíôßêé óõìâáôü ìå HID Network Network Adapter Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection (192.168.1.101) Network Adapter Realtek RTL8168C(P)/8111C(P) PCI-E Gigabit Ethernet NIC Modem Motorola SM56 Data Fax Modem Peripherals Printer Microsoft Office Document Image Writer Printer ÁðïóôïëÞ óôï OneNote 2007 USB1 Controller Intel® ICH8 Family USB Universal Host Controller - 2830 [NoDB] USB1 Controller Intel® ICH8 Family USB Universal Host Controller - 2831 [NoDB] USB1 Controller Intel® ICH8 Family USB Universal Host Controller - 2832 [NoDB] USB1 Controller Intel® ICH8 Family USB Universal Host Controller - 2834 [NoDB] USB1 Controller Intel® ICH8 Family USB Universal Host Controller - 2835 [NoDB] USB2 Controller Intel® ICH8 Family USB2 Enhanced Host Controller - 2836 [NoDB] USB2 Controller Intel® ICH8 Family USB2 Enhanced Host Controller - 283A [NoDB] USB Device DIB7700 DTV Tuner USB Device Óýíèåôç óõóêåõÞ USB USB Device ÓõóêåõÞ âßíôåï USB USB Device ÓõóêåõÞ äéáóýíäåóçò ÷ñÞóôç USB Battery Microsoft - Ìðáôáñßá ìåèüäïõ åëÝã÷ïõ óõììïñöïýìåíïõ ìå ACPI Battery Microsoft - ÐñïóáñìïãÝáò AC Δε συνιστάται να έχεις παραπάνω από 4 partitions. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 φιλε το προβλημα ειναι οι πολλες κατατμησεις σου σε ενα φιλο που προσπαθουσα ουτε wubi δεν εμπαινε και ειχε 5 partitions μια λυση ειναι παρε ενα νεο σκληρο και βαλε λινουξ αλλα και τοτε μαλλον θα σου βγει προβλημα μετα στο mount υπαρχουν ομως απο `τι ξερω προγραμματακια σε λινουξ για να το λυσεις καλη τυχη -----οταν βαλεις λινουξ δεν θα χρειαζεσαι καταμησεις (γινονται απο τους περισσοτερους για λογους ασφαλειας) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Εγω δεν μπορω να βαλω καμια διανομη Linux στο laptop μου....ΚΑΜΙΑ!!!!Γιατι ρε γαμωτο?Ακομα και το Ubuntu μεσα απ' τα Windows που προσπαθησα,μετα το reboot δεν κανει τπτ....Γιατι??? γράψε τα βήματα που κάνεις δεν τρέχει ούτε live cd ? . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δε συνιστάται να έχεις παραπάνω από 4 partitions. φιλε το προβλημα ειναι οι πολλες κατατμησεις σου ???? εννοείτε μέσω wubi ? . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsot Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 γράψε τα βήματα που κάνειςδεν τρέχει ούτε live cd ? . Οχι....:cry:Με 4 partitions + 1 Linux ειμαι καλα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charis.a Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 ????εννοείτε μέσω wubi ? . Δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει το wubi. Πάντως είμαι σίγουρος ότι γενικά καλό είναι να έχεις μέχρι 4 partitions. Κι έτσι όπως είναι όμως ο φίλος, δηλαδή και να ξεχάσουμε το linux, πάλι δεν είναι καλά. Καλύτερα να κάνει 4 partitions και να προσπαθήσει ξανά. Είναι πολύ πιθανόν να φταίει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charis.a Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Οχι....:cry:Με 4 partitions + 1 Linux ειμαι καλα??? Για λινουξ να λογαριάζεις 2 partitions. 1 για το linux και ενα για το swap. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Εγώ έχω άλλη απορία...γιατί έχεις τόσες κατατμήσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 για τα partitions http://en.wikipedia.org/wiki/Partition_(computing) http://www.redhat.com/docs/manuals/linux/RHL-9-Manual/install-guide/ch-partitions.html http://www.linuxforums.org/forum/linux-newbie/113357-how-many-partitions-can-i-create.html http://forums.cnet.com/5208-7588_102-0.html?forumID=70&threadID=283205&messageID=2699639 xsot κάνε καλύτερη περιγραφή της κατάστασης μπορεί να φταίει το cd ή συσκευή του το live cd έπρεπε να τρέχει, τί μηνύματα βγάζει ; τρέχει κάποιο cd εγκατάστασης ; μήπως μας ¨δουλεύεις¨ ; :mrgreen: γράψε τα βήματα αναλυτικά για να πάρεις πιό ικανοποιητικές απαντήσεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsot Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 για τα partitionshttp://en.wikipedia.org/wiki/Partition_(computing) http://www.redhat.com/docs/manuals/linux/RHL-9-Manual/install-guide/ch-partitions.html http://www.linuxforums.org/forum/linux-newbie/113357-how-many-partitions-can-i-create.html http://forums.cnet.com/5208-7588_102-0.html?forumID=70&threadID=283205&messageID=2699639 xsot κάνε καλύτερη περιγραφή της κατάστασης μπορεί να φταίει το cd ή συσκευή του το live cd έπρεπε να τρέχει, τί μηνύματα βγάζει ; τρέχει κάποιο cd εγκατάστασης ; μήπως μας ¨δουλεύεις¨ ; :mrgreen: γράψε τα βήματα αναλυτικά για να πάρεις πιό ικανοποιητικές απαντήσεις . Δεν δουλευω κανεναν.... Τα CD κι αυτα ειναι μια χαρα γιατι σε αλλα PC δουλευουν μια χαρα...Ουτως ή αλλως ομως εγκατεληψα την προσπαθεια και τωρα πειραματιζομαι με Virtual Machines (VirualBox by Sun etc...)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.