louros Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Θέλω σε laptop με καλά χαρακτηριστικά να περάσω μια έκδοση των linux.Ποιά πιστεύεται ότι θα είναι και η πιο αποτελεσματική? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 κάποια από αυτές που προτείνουν στα παρόμοια θέματα που πολλές φορές έχουν υπάρξει στο forum, κάνε ένα search Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benzinas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Κανε αυτο το test.Μου το ειχε πει καπιος απο το forum οταν ψαχνομουν κ εγω.Με βοηθησε αρκετα να διαλεγω διανομη... http://www.zegeniestudios.net/ldc/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdp77 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 των linux Είναι το Linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charis.a Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Θέλω σε laptop με καλά χαρακτηριστικά να περάσω μια έκδοση των linux.Ποιά πιστεύεται ότι θα είναι και η πιο αποτελεσματική? Kubuntu 8.04 από μένα. Ειδικά αφού είσαι αρχάριος είναι μονόδρομος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Είναι το Linux Νeeeerd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Το linux o nerd και ο geek το πρωτο μου αρεσει πολυ για τα αλλα δειχνω κατανοηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soturin Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 N.E.R.D. = Not Even Remotely Dorky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Επειδή είσαι αρχάριος και λογικά δεν έχεις ιδιαίτερες γνώσεις στο linux σου προτείνω να κάνεις το τέστ που σου λέει ο benzinas!! Welcome to our world!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Είναι το Linux Μπράβο ρε gdp77, να μη λένε ότι μόνο εγώ είμαι ο σπαστικός που επιμένει ότι είναι ΤΟ (και όχι ΤΑ) λειτουργικό σύστημα (με όνομα) Linux!! Σχετικά με το αρχικό ερώτημα, προτείνω ubuntu (το ubuntu, όχι τα ubuntu). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 danaos άσε τον να κάνει το τέστ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 danaos άσε τον να κάνει το τέστ!! Ε, δεν τον έπιασα κι από το λαιμό. Άμα θέλει, ας βάλει και suse. Καμία αντίρρηση!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suser Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 ok εντάξει αλλά δεν θέλω να αρχίσουμε σαν τα άλλα topics που ο καθένας λέει την διανομή του!! Από εδώ και πέρα πιστεύω ότι είναι καλύτερα να προτείνουμε το link του τέστ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
danaos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Και το τεστ είναι αλάνθαστο; Σε όλους τους γνωστούς βγάζει: kubuntu ubuntu suse fedora (μ' αυτή τη σειρά) Ω, ήταν τυχαίο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
learner Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Ισως και κανα mandriva ή mint ή pclinuxos που εχουν και codecs απο μονα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.