Snolly Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 εγω ξερω πως μπαινω μεσα μετα τη δουλεια και δεν με παιζετε
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μετά τον wizard και τον dh αρχισα να ντύνω λίγο και τον wd και προσπαθώ να κάνω ένα t6 viable build. Viable = δε ψοφάω σα το σκυλί και κάνω efficient farm. Προς το παρόν το menu έχει Rhen Ho flayer/ Full Zuni/Tmf/ Tasker/ Jeram και κάποια διάσπαρτα parts απο jade (δε κάνω set ούτε με rorg) Φυσικά και οτιδήποτε απο crafted/generic int item τύπου tf. Το ερώτημα είναι υπάρχει κάτι που να συνδυάζει καλά το Rhen Ho με zuni? Ή τέλος πάντων κάτι που να συνδυάζει καλούτσικα τα παραπάνω. Χρειάζομαι elemental ντε και καλά; Το zuni μαζί με το fetish army/sycophants είναι ακόμα bugged? T3-4 πάνε σα normal με Site: αυτό (σχεδόν manaless build) αλλα προσπαθώ να κάνω το βήμα παραπάνω. Party t6 παίζεται πάρα πολύ άνετα ακόμα και έτσι. Στο solo μου τα χαλάει.
lalanis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Μετά τον wizard και τον dh αρχισα να ντύνω λίγο και τον wd και προσπαθώ να κάνω ένα t6 viable build. Viable = δε ψοφάω σα το σκυλί και κάνω efficient farm. Προς το παρόν το menu έχει Rhen Ho flayer/ Full Zuni/Tmf/ Tasker/ Jeram και κάποια διάσπαρτα parts απο jade (δε κάνω set ούτε με rorg) Φυσικά και οτιδήποτε απο crafted/generic int item τύπου tf. Το ερώτημα είναι υπάρχει κάτι που να συνδυάζει καλά το Rhen Ho με zuni? Ή τέλος πάντων κάτι που να συνδυάζει καλούτσικα τα παραπάνω. Χρειάζομαι elemental ντε και καλά; Το zuni μαζί με το fetish army/sycophants είναι ακόμα bugged? T3-4 πάνε σα normal με Site: αυτό (σχεδόν manaless build) αλλα προσπαθώ να κάνω το βήμα παραπάνω. Party t6 παίζεται πάρα πολύ άνετα ακόμα και έτσι. Στο solo μου τα χαλάει. Άμα έχεις TMF κάνε copy το δικό μου που είναι fire, μόνη διαφορά το main attack που θα βάλεις τα fire βατράχια. http://eu.battle.net/d3/en/profile/lalanis-2228/hero/21158559 Σε gear απ' ότι βλέπω στο προφίλ σου είσαι τίμιος....
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Άμα έχεις TMF κάνε copy το δικό μου που είναι fire, μόνη διαφορά το main attack που θα βάλεις τα fire βατράχια. http://eu.battle.net/d3/en/profile/lalanis-2228/hero/21158559 Σε gear απ' ότι βλέπω στο προφίλ σου είσαι τίμιος.... Ωραία οπότε θέλω ένα fire amy που πρέπει να έχω κάπου αφημένο και απο κει και πέρα αντί για firebats addling ή fire toads. Tο tmf μετά το nerf αξίζει τόσο ώστε να χάνω το fire soj? Έχω 2 tmf που και τα 2 είναι κάκιστα σε stats. Γενικά ξέρουμε γιατί το Rhen Ho είναι τόσο highly rated? Επειδή procάρει πιο γρήγορα fetish/cc απο toads? Σε αυτή την περίπτωση παίζει να αξίζει να αφήσω το sycophants και να μην έχω το army για να βάλω κάποιο άλλο spell? (piranhas ας πουμε για παραπάνω cc και με το τυχαίο % skill dmg που έκατσε στο chest?
lalanis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ποιο νερφ στο tmf; Δεν έχω διαβάσει κάτι. Το rhen είναι πολύ καλό item γιατί buffάρει ένα πολύ καλό aoe 0 mana skill με πολύ καλά procs που ταιριάζει πολύ με το pet gameplay. Για μένα από τη στιγμή που έχεις 4set zuni παίζεις army.end of story. Το επόμενο ερώτημα για μένα ήταν piranhado ή ο Παράσχος (gargantuan).Από τη στιγμή που έχεις fire, midnight feast,bbv και κοπανάει 200 μύρια damage με 50% uptime,Ε οκ...
klainmaingr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ποιο νερφ στο tmf; Δεν έχω διαβάσει κάτι. Το rhen είναι πολύ καλό item γιατί buffάρει ένα πολύ καλό aoe 0 mana skill με πολύ καλά procs που ταιριάζει πολύ με το pet gameplay. Για μένα από τη στιγμή που έχεις 4set zuni παίζεις army.end of story. Το επόμενο ερώτημα για μένα ήταν piranhado ή ο Παράσχος (gargantuan).Από τη στιγμή που έχεις fire, midnight feast,bbv και κοπανάει 200 μύρια damage με 50% uptime,Ε οκ... Οταν ξεκίνησαν κάτι καφρίλες με tmf σε βάρβαρους κτλ είχε φάει hotfix το item. Το έχω στο μυαλό μου σα nerf αλλα μπορεί απλά να το "έκοψαν" απο άλλα class και να κάνω λάθος. Ωραία οπότε βγάζω sycophants/βάζω army και vessel και βλέπουμε. Κατα τα άλλα αν δεν ήταν ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ο Παράσχος όπως λες η ζωή θα ήταν πολύ πιο εύκολη αλλα στο 70% του χρόνου που είναι up απλά κάθεται και κοιτάει :| Στο tmf/soj σκέφτομαι να αλλάζω στα packs θα δείξει στην πράξη. Thanks για τα tips.
ambrogms Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ρε παιδιά sorry που χαλάω την συζήτηση αλλά έχω να παίξω diablo καιρό, ισχύει ότι τώρα με το νέο patch μπορώ να κάτσω 1-2 ωρίτσες και να φαρμάρω εύκολα κάτι σετάκια για την wiz και τον crusader ή και γενικά; Γιατί χρειάζομαι πολλή φτιάξιμο σε αρκετούς παίχτες μου και δεν έχω χρόνο!
InfernoN Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ρε παιδιά sorry που χαλάω την συζήτηση αλλά έχω να παίξω diablo καιρό, ισχύει ότι τώρα με το νέο patch μπορώ να κάτσω 1-2 ωρίτσες και να φαρμάρω εύκολα κάτι σετάκια για την wiz και τον crusader ή και γενικά; Γιατί χρειάζομαι πολλή φτιάξιμο σε αρκετούς παίχτες μου και δεν έχω χρόνο! άρχισε καλύτερα άλλο game
BlackScorpionX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ρε παιδιά sorry που χαλάω την συζήτηση αλλά έχω να παίξω diablo καιρό, ισχύει ότι τώρα με το νέο patch μπορώ να κάτσω 1-2 ωρίτσες και να φαρμάρω εύκολα κάτι σετάκια για την wiz και τον crusader ή και γενικά; Γιατί χρειάζομαι πολλή φτιάξιμο σε αρκετούς παίχτες μου και δεν έχω χρόνο! Βασικά με το που κάνεις log in και σου δίνουν δώρο όλα τα σετάκια για όλους τους χαρακτήρες Απλά απ' ότι είδα, για να κάνεις craft τα legendaries που κάνεις στον blacksmith δε χρειάζονται τα special mats αλλά σετάκια class-specific δεν τα φαρμάρεις σε 1-2 ωρίτσες.
ambrogms Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ωραία!! πάλι κάψιμο δηλαδή το καλοκαιράκι όμορφα
lalanis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ρε παιδιά sorry που χαλάω την συζήτηση αλλά έχω να παίξω diablo καιρό, ισχύει ότι τώρα με το νέο patch μπορώ να κάτσω 1-2 ωρίτσες και να φαρμάρω εύκολα κάτι σετάκια για την wiz και τον crusader ή και γενικά; Γιατί χρειάζομαι πολλή φτιάξιμο σε αρκετούς παίχτες μου και δεν έχω χρόνο! Αυτό που περιγράφεις είναι το "Barbie goes shopping 2", όχι το diablo...
paularas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 εκτός εάν είσαι lalanis που σε 2 ώρες ντύνεις και τα mule σου full set / perfect rolls
Metaksas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αλλαξανε οι καιροι.... archie-snolly πλεον μαζευουν τα drops με το φτυαρι!!!
ADHD Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ρε παιδιά sorry που χαλάω την συζήτηση αλλά έχω να παίξω diablo καιρό, ισχύει ότι τώρα με το νέο patch μπορώ να κάτσω 1-2 ωρίτσες και να φαρμάρω εύκολα κάτι σετάκια για την wiz και τον crusader ή και γενικά; Γιατί χρειάζομαι πολλή φτιάξιμο σε αρκετούς παίχτες μου και δεν έχω χρόνο! Ισχυει, το παιχνιδι πιο casual πεθαινεις ειναι σαν να στα χαριζουν πλεον χωρις πλακα.. Για αυτο ξενερωσα εγω με το παιχνιδι αλλα σιγουρα ειναι οτι πρεπει για το παιξεις οπως θελεις εσυ. Ενταξει με 1 ωρα τη μερα θα σου παρει και παλι αρκετα αλλα ενα λιωσιμο να κανεις πχ το ΣΚ και να μην σταθεις και ατυχος και θα φτιαξεις οποιον char θελεις πανευκολα.
Snolly Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Ισχυει, το παιχνιδι πιο casual πεθαινεις ειναι σαν να στα χαριζουν πλεον χωρις πλακα.. Για αυτο ξενερωσα εγω με το παιχνιδι αλλα σιγουρα ειναι οτι πρεπει για το παιξεις οπως θελεις εσυ. Ενταξει με 1 ωρα τη μερα θα σου παρει και παλι αρκετα αλλα ενα λιωσιμο να κανεις πχ το ΣΚ και να μην σταθεις και ατυχος και θα φτιαξεις οποιον char θελεις πανευκολα. το παιχνιδι φτιαχτηκε κυριως για τους 25-35+ που παιξανε ως παιδια τα παλια diablo. αυτοι ειναι πλεον εργαζομενοι με υποχρεωσεις γι αυτο και το 3 εχει casual στοιχεια. μια χαρα μας βολεψε. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις