Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου παιζεις pet wd φυσικα και θα ειναι ευκολο αφου ολη την δουλεια την κανουν τα pet και εσυ απλα προσπαθεις να σωθεις.

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και 45% movement speed και harrington ζωνη που ειναι ΧΡΗΣΙΜΗ μονο με αυτο το class γιατι αφου δεν παιζεις που δεν παιζεις εχεις χρονο να ανοιγεις σεντουκια και πτωματα.

DH - το πιο δυσκολο, μηδενικες αμυνες, θελει ολη την ωρα κινηση και καλο rotation στα σκιλς.

Βασικά ο marauder/tasker dh είναι ακόμα πιο mindless απο τον wd.

Βάζεις sentries/πατάς το wolf και κάνεις alt tab. Εκτός αν πας melee οπού εκεί δε σου φταίει κανείς.

Εκεί είναι που χοροπηδάς απο chest σε chest για να βγάλει τα λεφτά της η harrington.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκίμασε αυτό το pet build. εκτός από το dmg που κάνεις εσύ bufareis και άπειρα τα pet + τους δικούς σου. με αυτό είμαι άνετα t4 και με party ακόμα και σε 6 εάν δεν είναι κουτσοί παίζει κυριλέ 

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zfour-2987/hero/35819665

Γενικά είναι κοντά στο cookie cutter build μόνο που θέλει 4 σετ zunimasa και tall mans finger, οπότε δεν το λες και το "build του λαού", καθώς έχει σοβαρές προϋποθέσεις σε  gear....

Βέβαια ο snolly έχει kukri, που πάλι δεν το λες και το "main weapon for the masses"...

Στο αριστερο κλικ το φυσοκαλαμο.

Στο δεξι κλικ ο εμετος που πεφτει απο ψηλα.

(δε τα χρησιμοποιω ποτε εκτος για να σπαω κιουπια).

Στο 1 τα 6(!) σκυλια.

Στο 2 ο γκαργκαντουαν.

Στο 3 αυτο που εξαφανιζεσαι και χιλαρεις.

Στο 4 τα πυγμαιακια που δινουν πονο με το μεγαλο cooldown.

Και 45% movement speed και harrington ζωνη που ειναι ΧΡΗΣΙΜΗ μονο με αυτο το class γιατι αφου δεν παιζεις που δεν παιζεις εχεις χρονο να ανοιγεις σεντουκια και πτωματα.

Γενικα το class ειναι by far πιο ευκολο, δεν κανεις απολυτως τιποτα. τωρα κανω Τ3 για πλακα (αντυτος ετσι ειναι ολα ρουχα απο τα ξαδερφια του).

Δυο τρία πραγματάκια:
Αριστερό κλικ: Poison darts μόνο αν έχεις carnevil. Αν δεν έχεις gear βάζεις firebats ή αν θες poison rain of toads
Δεξί κλικ: CC (pirnhado)
Τελείως ungeared παίζεις αυτό:http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#clTU.Q!WTeV!ZbbZ.b(στο ανοιχτό slot βάζεις ότι θες)
Αν έχεις kukri (1,5% chance) αυτό: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#clTUPQ!WTec!ZbbZbb
Με μικρές ίσως παραλλαγές ανάλογα τι θες να πετύχεις αλλά  ΠΑΝΤΑ fetish army και BBV.
Εγώ που έχω 4set και Tall mans όπως ο paul παίζω έτσι: http://eu.battle.net/d3/en/profile/lalanis-2228/hero/21158559
Επίσης η harringtons είναι πολύ καλή γενικά.
Δεν βάζεις και 25 dogs και garg και army μαζί γιατί στο τέλος τα mobs δεν θα τα βαράει κανένας.... Τα μισά θα κάθονται.
Είναι που είναι ο garg καθυστερημένος...
Τέλος στα passive έχω μερικές διαφωνίες, πχ το movement speed δεν το θέλεις σε rifts, εκτός και παίζεις πολύ low torment.
Επίσης για max "κάνω βόλτες γύρω από τα pets" μπόρεις να βάλεις τα hexing pants.

Αν τον ντύσεις τον char η ευκολία εκτοξεύεται ανεξαρτήτως class.

Γιατί ο cruz δεν είναι mindless που δεν πέφτει ούτε με τάκλιν από τον Καλλιντζάκη πχ; :-)

Ακόμα και τον monk που θεωρείται (και καλά) ο πιο αδύναμος σε synergy /skills/sets, ας δει κάποιος να τον παίζουν zdps και μιλάμε άλλη φορά. :-D

Αυτά και σόρρυ για το σεντόνι

Επεξ/σία από lalanis
  • Like 2
Δημοσ.

Λοιπον πρωτα απο ολα χιλια θενξ για τη βοηθεια.

Λαλανη δυστυχως δε μπορω να παιξω οπως μου ειπες. Το φετις αρμυ δε μπορω να το κοντρολλαρω, ειδικα οταν παιζω με αλλους. 9 στις 10 φορες ξεμενω απο αρμυ και εχω cooldown. Εβαλα το fetish psychophants και ησυχασα. Παιζει πολυ ωραια το big bad voodoo πλεον με το κουκρι, το εχω μονιμα.

Επισης εβγαλα το spirit vessel, δεν παιζω HC και σπανια πεθαινω.

Εννοειται ειμαι Ο αμπαλιδης απο WD ακομα ψαχνομαι, αλλα ετσι παιζω μονος Τ4 πανευκολα, οπως μου ειπες υπερπακετονομαι με τα cooldowns παρα το κουκρι (ε ρε και θα το σπαγα - δεν ειχα ιδεα τι και πως).

Και παλι ευχαριστω.

Δημοσ.

Λοιπον πρωτα απο ολα χιλια θενξ για τη βοηθεια.

Λαλανη δυστυχως δε μπορω να παιξω οπως μου ειπες. Το φετις αρμυ δε μπορω να το κοντρολλαρω, ειδικα οταν παιζω με αλλους. 9 στις 10 φορες ξεμενω απο αρμυ και εχω cooldown. Εβαλα το fetish psychophants και ησυχασα. Παιζει πολυ ωραια το big bad voodoo πλεον με το κουκρι, το εχω μονιμα.

Επισης εβγαλα το spirit vessel, δεν παιζω HC και σπανια πεθαινω.

Εννοειται ειμαι Ο αμπαλιδης απο WD ακομα ψαχνομαι, αλλα ετσι παιζω μονος Τ4 πανευκολα, οπως μου ειπες υπερπακετονομαι με τα cooldowns παρα το κουκρι (ε ρε και θα το σπαγα - δεν ειχα ιδεα τι και πως).

Και παλι ευχαριστω.

Fyi δεν κάνει cooldowns με το sycophants το κουκρί, μάλλον λόγω grave injustice μειώνεται.

Αλλά whatever makes you happy...

Δημοσ.

Δείχνουμε ότι είμαστε και κάποιας ηλικίας :D

Έτσι... γιατί άλλοι μεγάλωσαν με καλλιτζάκη και με diablo 1 και άλλοι με pokemon! :P (για να μην παρεξηγηθώ, όλα καλά, αλλά διαφορετικές παραστάσεις / ηλικίες peace!)

• Like 1
Δημοσ.

Fyi δεν κάνει cooldowns με το sycophants το κουκρί, μάλλον λόγω grave injustice μειώνεται.

Αλλά whatever makes you happy...

Και όμως εννοείτε πως μειώνετε το cd του voodoo όταν κάνουν dmg τα fetish απο το sycophants passive..θα σε μαλώσω.  :-D

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δοκιμάζετε μόνοι σας τα skills για να καταλήξετε σε κάποιο build παρά κοιτάτε τα διάφορα youtubes και φτιάχνετε ανάλογα builds.

Είναι μεγάλο λάθος να μην δοκιμάζετε μόνοι σας όλους τους πιθανούς συνδιασμούς skills.

Αυτό μου λέγανε και μένα γιατί είχα το kukri πόσο καιρό και δεν το χρησιμοποιούσα στον main WD αλλά σε alt δοκιμάζοντάς το σε διάφορα builds και με διαφορετικά items στο gear.

Τεστάρετε όλους τους πιθανούς συνδιασμούς skills πριν καταλήξετε σε κάποιο build.

Κάποιο build που ταιριάζει σε μένα για παράδειγμα μπορεί να μην ταιριάζει σε κάποιον άλλον και να βολεύετε με κάποια διαφορετικά skills.

Δημοσ.

Εγω θυμαμαι τον καιρο του Diablo 1 ειχα τον υπολογιστη στο σαλονι στο πατρικο μου και τοτε η μανα μου ειχε φερει εναν πλακά να αλλαξει πλακακια κουζινα σαλονι ο οποιος ηταν τερμα θρησκος. Ε σε καποια φαση βλεπει στο μενου τις πενταλφες και εκανε κυρηγμα στους δικους μου τι παιζει το παιδι κλπ.

Την δε επομενη μερα εφερε αγιασμο...

Και όμως εννοείτε πως μειώνετε το cd του voodoo όταν κάνουν dmg τα fetish απο το sycophants passive..θα σε μαλώσω.  :-D

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δοκιμάζετε μόνοι σας τα skills για να καταλήξετε σε κάποιο build παρά κοιτάτε τα διάφορα youtubes και φτιάχνετε ανάλογα builds.

Είναι μεγάλο λάθος να μην δοκιμάζετε μόνοι σας όλους τους πιθανούς συνδιασμούς skills.

Αυτό μου λέγανε και μένα γιατί είχα το kukri πόσο καιρό και δεν το χρησιμοποιούσα στον main WD αλλά σε alt δοκιμάζοντάς το σε διάφορα builds.

Ακριβως, το voodoo κανει cooldown λογω κουκρι. Νομιζω το γραφω καθαρα :)

Δημοσ.

Έχω έναν Crusader και έναν DH με 800k και 1200k damage αντίστοιχα. Μπορώ και παίζω Τ2 με παρέα χωρίς να ψοφάω συνέχεια. Στον crusader βάζω Rubi gems εκτός από το κράνος που βάζω αμέθυστο και το όπλο που βάζω emeralds για crit dmg.

Στον DH, βάζω emeralds παντού για dexterity. Αν γυρίσω σε rubi θα έχω περισσότερο dmg? Θα μπορώ να πάω Τ3 και να παίζω Τ2 σόλο? Ή πρεπει να πηγαινω πιστά στο primary stat της κλάσης?

Ξέρω μια δοκιμή θα με πείσει, απλά τώρα το σκέφτηκα και δεν μπορώ να το εφαρμόσω άμεσα για να το δοκιμάσω.

Δημοσ.

Στον DH, βάζω emeralds παντού για dexterity. Αν γυρίσω σε rubi θα έχω περισσότερο dmg? Θα μπορώ να πάω Τ3 και να παίζω Τ2 σόλο? Ή πρεπει να πηγαινω πιστά στο primary stat της κλάσης?

Δεν έχει νόημα να βάλεις ruby γιατί θα χάσεις αρκετό dps.

Σε DH μόνο emarald gems και στο gear και στο/α weapon/s.

btw 500αρίσαμε στα paragons(502 για την ακρίβεια) και πήραμε και τα μεγάλα αστέρια στο πορτραίτο.  :P

Δημοσ.

Και εγω θελω να γινω στρατηγος!!! Εννοειται το primary stat του class παντα, στο weapon παντα emerald,στο helmet εξαρταται το build που παιζεις, εγω πχ εχω diamond για cooldown reduction.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...