Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Του εδωσα τελικα μια δευτερη ευκαιρια χωρις να αγορασω το Reaper of Souls.....4 ωρες σερι καηκα χθες.Το παιχνιδι ειναι σαν να το παιζω πρωτη φορα ! Τελικα μου αρεσει το finding new gear και μαλλον το προβλημα με το παλιο ηταν οτι το loot ηταν αθλιο.Τωρα σχεδον ολα ειναι του class μου και μ επεσαν και 3 legendary!!! Ειμαι 37 lvl wizard , ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να levelαρω γρηγορα μονος μου ?

Δημοσ.

Αυτά είναι μλκες.. Θα το παράταγα ξανά σήμερα, αν το έβγαζαν το buff. Άκουσαν τον κόσμο φαίνεται..

Μπράβο τους. 

Link: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12926172697#1

αυτα ειναι αλλιως μετα το buff ουτε το 1/3 δν θα ξαναπαιζε.....ειδες αμα καλομαθει η γρια στα συκα τι γινεται...

Δημοσ.

δε την πιστευω την κουφαλα τη μπλιζαρντ με τιποτα. θα πειραξε το chance για τα σαπια legendaries (blackthorne, μικυ μαους amulet, depth diggers κλπ) και για το καλο λουτ θα μεινει το ιδιο.

Δημοσ.

αυτα ειναι αλλιως μετα το buff ουτε το 1/3 δν θα ξαναπαιζε.....ειδες αμα καλομαθει η γρια στα συκα τι γινεται...

Πώς αλλιώς θα πέσει το kukri;
  • Like 1
Δημοσ.

Και βέβαια πέφτει...δέν είναι μύθος...υπομονή και όλα θα πέσουν.  B)

To buff είναι λίγο τυράκι στην φάκα απλά.  :-D

Δημοσ.

Μπα αυτο δν ισχυει, τοσα spirit stones και αλλων class συναφη μου εχουν πεσει με WD, "0.00%" πιθανοτητες και καλα??????

Δημοσ.

Μα ειναι με αποδειξεις και screenshots απο τον κορεατη που βρηκε τα loot tables. Η στηλη non-SL περιεχει το ποσοστο στην περιπτωση σου. Ειναι η περιπτωση που το παιχνιδι επιλεγει να μη σου ριξει smart loot. Πχ το barbarian chest Immortal King's Eternal Reign πεφτει ως smart loot μονο σε βαρβαρο με πιθανοτητα 6.25% οταν του πεσει legendary chest και πεφτει στα αλλα classes με πιθανοτητα 3.57% οταν το παιχνιδι τους ριξει non smart loot legendary chest.

Δημοσ.

Αυτή η λίστα έχει κυκλοφορήσει όντως εδώ και αρκετό καιρό και νομίζω ότι έχει αναφερθεί ήδη σε αυτή την συζήτηση.

Είναι leaked και δεν έχω δεί (εγώ τουλάχιστον) καμία διάψευση απο μεριάς blizzard.

Δεν λέει τι πιθανότητες έχει να σου πέσει leg απλά λέει ότι ΑΝ πέσει leg(παράδειγμα 1H sword) τότε τι πιθανότητες έχει να κάτσει κάποιο συγκεκριμένο item(απο όλα τα 1Η sword).

Δημοσ.

Το 0% που βλέπετε ειναι λογο smart loot, μπορει να πεσει αλλα δεν το λαμβανουν υποψη στα weights.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

debunked.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...