Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον 1ο κανόνα με τα rift keys. Πόσα πρέπει να έχουμε ώστε να μπορούμε να μπούμε σε party; Ένα, πέντε ή περισσότερα;

Δε μου αρέσει να εκμεταλλεύομαι τους άλλους οπότε θα ήθελα να ξέρω :)

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τον 1ο κανόνα με τα rift keys. Πόσα πρέπει να έχουμε ώστε να μπορούμε να μπούμε σε party; Ένα, πέντε ή περισσότερα;

Δε μου αρέσει να εκμεταλλεύομαι τους άλλους οπότε θα ήθελα να ξέρω :)

ενα...γιατι ως γνωστον ανοιγει ριφτ και με ενα key :)

Δημοσ.

τελειωνοντας bounties και bosses περνεις τα rift fragments , με 5 απο αυτα κανεις ενα κλειδι.Ουσιαστικα ανοιγεις την πυλη με 5 απο αυτα, δε βγαινει κανα κλειδι.

Δημοσ.

Άρα y = (f + x)*5

όπου y = σύνολο των rift fragments

f = εσύ

x = οι υπόλοιποι παιχτες.

Να σημειωθεί για να μην μπερδευόμαστε ότι διαιρώντας το y με την σταθερά g η οποία ισούται με 5 βγαίνει το σύνολο των Keys.

Δημοσ.

Άρα y = (f + x)*5

όπου y = σύνολο των rift fragments

f = εσύ

x = οι υπόλοιποι παιχτες.

Να σημειωθεί για να μην μπερδευόμαστε ότι διαιρώντας το y με την σταθερά g η οποία ισούται με 5 βγαίνει το σύνολο των Keys.

Πάντα είχα πρόβλημα με τις διοφαντικές εξισώσεις...
Δημοσ.

Ας το θέσω καλύτερα... πόσα rift πρέπει να μπορείς να ανοίξεις ώστε να μπεις σε party για rifts;

σε public game απλά περίμενε να ανοίξουν άλλοι για σένα, συνήθως τα μεγαλύτερα levels

στο rift it forward ανακοινώνουν τα rules και τι πρέπει να έχεις πριν μπεις στο party

αν δεν ξέρεις τι είναι το rift it forward αγνόησε την 2η πρόταση

χρειάζεσαι 5 rift fragments για να ανοίξεις ένα rift αν δεν έχεις καταλάβει κάτι τέτοιο

συμβουλή απλά μπες σε public games με μεγαλύτερους και άστους να σε farmaroun αν είσαι really low

Δημοσ.

Hello folks, 

I come bearing exciting news. Due to the overwhelming popularity of our Anniversary buff we have decided to keep the increased Legendary drop rate once the Anniversary celebration ends. Once the buff is disabled tomorrow morning, you will find that the new base line drop rates for Legendary items will be the same as those you have all enjoyed for the last week. 

Happy hunting and link the loot!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...