Metaksas Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 με το παρόν gear http://eu.battle.net/d3/en/profile/zfour-2987/hero/35819665αξίζει να βάλω tall mans finger που το έχω και κάθεται ή όχι? Δν εχεις το ring για τα σετ σε int?
paularas Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 εάν λέμε για το ίδιο (από bounties t1 το cashe) το έχω αλλά είναι 1 fecta (που θα γίνει 2 fecta με roll) όπως έχω και tmf. any clues μπας και γίνω lalanis & metaxas No2
Metaksas Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Αν το εχεις βαλε το μεχρι να σ πεσει κανενα soj. και νομιζω οτι επιρεαζεται και απο το elemental damage των dogs που θα βαλεις, το δικο μ πρεπει να ειναι το χειροτερο roll που εχει πεσει ποτε!!!
Aztec Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Ρε παιδιά torment 6 τι sheet damage πρέπει να έχεις για να πεις οτι παίζεις multiplayer; μπήκα και εγώ να δω πως ειναι ως βοηθητικός δηλαδη με μουτζα και inner sanctuary να τρώνε ένα +50 damage και μου επιτέθηκε ένας τύπος πολύ άσχημα . Εντάξει 840 sheet damage έχω τώρα αλλα δεν είμαι και για πέταμα .
Tmark Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Το sheet dmg δεν λέει τίποτα. Το effective dmg είναι που παίζει ρόλο. Με 840k είσαι για Torment 1-2 πάνω κάτω.
Snolly Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Ρε παιδιά torment 6 τι sheet damage πρέπει να έχεις για να πεις οτι παίζεις multiplayer; μπήκα και εγώ να δω πως ειναι ως βοηθητικός δηλαδη με μουτζα και inner sanctuary να τρώνε ένα +50 damage και μου επιτέθηκε ένας τύπος πολύ άσχημα . Εντάξει 840 sheet damage έχω τώρα αλλα δεν είμαι και για πέταμα . Στο diabloprogress τι Elemental Elite γραφεις;
Aztec Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Το sheet dmg δεν λέει τίποτα. Το effective dmg είναι που παίζει ρόλο. Με 840k είσαι για Torment 1-2 πάνω κάτω.Μεχρι t3 δεν έχω πρόβλημα.Αναλογα το level αλλάζω build . Δηλαδη torment 1 παίζω χαλαρά με tempest rush και epiphany και βολτάρω . Εντάξει απλα με το που μπήκα στο πρώτο λεπτό πριν καν καλα καλα καταλάβω τι γίνεται πετάγεται ο αλλος monk και λέει δεν θέλουμε τα μαγικά σου γιατι είχα μπει με σκοπό να,ανεβάσω το damage που δεχονται τα τέρατα. Απλα ήταν πολύ επιθετικός και με ξένισε πριν καν αρχισω να παίζω . Τεσπα παραμένω t3
Aztec Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Για να κλείσω το θέμα. οκ συμφωνούμε σύμφωνα με όσα είπατε οτι ειμαι μέχρι αντε t3 .Δοκιμασα να δω πως είναι σε t6 με συγκεκριμένο build . Το θέμα είναι η συμπεριφορά μερικών . Δηλαδη μια αλλη φορά που είχα μπει με όχι υποστηρικτικό build σε t4 είπε συμπαίχτης να αλλαξω build να να τους βοηθησω συνολικα. Αυτος δηλαδη ηθελε τα μαγικα μου.Και μου έδωσε κάποιες συμβουλές .
paularas Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Και τελικα ποσο εχεις >.< Sent from my iPhone using Insomnia
ozi Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Είναι καθαρά μλκ των devs που άφησαν τους monk στην μοίρα τους. Εχω πάνω από 200 ώρες με monk στο ROS,items για σχεδόν όλα τα builds(holy,lightning,fire,physical) Δεν κάνουν dmg με τίποτα(ίσως μόνο με Soh,Odyn Son και Guyana)!!! Δεν γίνεται να έχω 2,8m στα elites και να μου έρχεται wd με Mask of Jeram και rear gear και να σπέρνει. Οπότε όλοι έχουν τους monk weak. Πάντως για multi t5(t6 δεν νομίζω να μπορεί να παίξει κανένας monk) δοκίμασε physical build με http://us.battle.net/d3/en/item/the-fist-of-azturrasqκαι ίσως full set Asheara για να buffareis το group με τους Followers. 1
Aztec Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Και τελικα ποσο εχεις >.< Sent from my iPhone using Insomnia Δεν ξέρω βρε παιδιά αυτο το elemental Τωρα μιλας για public η για το insomnia clan ομως? xaxa εννοείται πως οι του insomnia ειναι μορφές αλλα ήταν public και μου είχε κάνει καλή εντύπωση . Είναι καθαρά μλκ των devs που άφησαν τους monk στην μοίρα τους. Εχω πάνω από 200 ώρες με monk στο ROS,items για σχεδόν όλα τα builds(holy,lightning,fire,physical) Δεν κάνουν dmg με τίποτα(ίσως μόνο με Soh,Odyn Son και Guyana)!!! Δεν γίνεται να έχω 2,8m στα elites και να μου έρχεται wd με Mask of Jeram και rear gear και να σπέρνει. Οπότε όλοι έχουν τους monk weak. Πάντως για multi t5(t6 δεν νομίζω να μπορεί να παίξει κανένας monk) δοκίμασε physical build με http://us.battle.net/d3/en/item/the-fist-of-azturrasqκαι ίσως full set Asheara για να buffareis το group με τους Followers. thanx η αληθεια ειναι πως δεν ξέρω πως αλλιως να φτιάξω τον χαρακτήρα μου πιο δυνατό . Αντε δηλαδη να ανεβάσω damage toughness κτλ. Μετά απο ένα σημείο το damage που κάνω μόνο με boost απο epiphany μπορει να ενισχυθεί.Εκτος αν μειωσω τόσο τα cooldowns και ειμαι συνεχώς μέσα σε epiphany . O monk όντως δεν ειναι τόσο δυνατος όσο κάποιοι άλλοι χαρακτήρες . Και αυτο που λες τα τέρατα δεν νιώθουν σε υψηλά level
itsgosu Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 ρε μάγκες πως μπαίνουμε στο κλαν τι όνομα εχει;ψάχνω για ινσομνια παπάρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις