nicoc89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Να προσθέσω κάτι για αυτό που είπα πριν γιατί παίζει να παρεξηγηθεί. Δεν έχει καμία σχέση με το πως είναι ντυμένος ο άλλος η αν ξεκίνησε τώρα, είναι ότι είναι άσχετος και θέλει να παραμείνει άσχετος. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε σαν clan και αυτό κάνουν όσα έχω δει είναι αυτό: Πες πχ έρχεται ένα νέο μέλος με ελάχιστο playtime και gear αυτό που πρέπει να γίνει κανονικά είναι 1) να τον πάρουμε με 4 mirror class και ότι πέφτει να του το δίνουμε αν δεν είναι upgrade για εμάς(το πιθανότερο δηλαδή). Λίγο να βοηθήσουν οι καλά ντυμένοι θα φαρμαρει Τ3 σε 2 μέρες το πολύ, αντί αυτού παραμένει άσχετος κάνει join σε torment under geared και τον κουβαλάμε οι υπόλοιποι και 2)spammarei και randomies στο chat.. Δεν είναι δύσκολο λίγη ενημέρωση θέλει και teamwork, δεν με πειράζει να είναι new player ο άλλος απλά να έχει όρεξη να βελτιωθεί και τα ντυμένα μέλη να έχουν όρεξη να βοηθήσουν και ας χάσουν ένα καλό item για τον alt τους.. Αυτό είναι το νόημα του clan IMO.. σχετικά με αυτό που γράφεις γιατι τώρα το είδα , έχω προσέξει πως 1) εκτός απο 2 άντε 3 άτομα στην clan οι υπόλιποι ειναι στα τέτοια τους για τους υπολίπους και παίζουν με συγκεκριμένα άτομα 2) δεν έχω δει να μιλάει κανείς , το clan ειναι dead τις περισότερες φορές κ σπάνια θα υπάρχει κίνηση στο chat κ αν υπάρχει θα ειναι απο 2-3 άτομα κ μόνο. με λίγα λόγια το μεγαλύτερο ποσοστό ειναι στην clan απλά για να είναι κ όπως έχω ξαναπεί ειναι αδιάφοροι να βοηθήσουν κάποιον ακόμα κ απαντώντας σε μια απορία του όπως πχ "ενημερωμένο site για builds" που ειναι κάτι σημαντικό όταν ξεκινάει ο άλλος γιαυτό όλα αυτά όντως θα έπρεπε να γίνονται , υπάρχει λόγος που μπήκε το clan , δεν μπήκε σαν community chat , αλλα δεν υπάρχει η χρήση του. Γιαυτό όπως ξαναείπα ειναι αστείο να υπάρχουν κανόνες κ κολοκύθια οταν δεν υπάρχει πραγματικό clan. Μόνος μου έφτασα t2 και με help απο Lalanis για το build κ να πάμε μαζι μερικά runs πάω άνετα t3 κ προσεκτικά t4 κ αυτό γιατι ακομα μου λείπουν 2 βασικά κομμάτια. Ειναι ο ένας απ τα 2-3 άτομα της clan που θα ενδιαφερθούν να helpάρουν άλλους κ δε σπάει μπάλες , μακάρι να ηταν κ άλλοι στη φάση του. 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 τις ελάχιστες μέρες που ήμουν μέσα ήταν όπως τα λες. εγώ είδα κάτι "ωραία" που τα θεωρώ απαράδεκτα στο chat, δεν υπήρξε καμμία αντίδραση από πουθενά, την έκανα με ελαφρά. δεν είναι ότι μας κρατάν και με το ζόρι πάντως, δεν τα βρίσκουμε, δεν μας αρέσει σαν clan ξερωγω, νο πρόμπλεμ, τα λέμε. 1
lalanis Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Ακολουθεί μεγάλο post. @nicoc89: Σου έδωσα και το tall man’s finger και κλαίω τώρα που το buffaran… Ψάξε στο reddit.com/r/Diablo για tall mans finger builds και δες gear και skills. Θα σε boostάρει στο επίπεδο που είσαι (χωρίς πολλά σετ δλδ) @Αll: Ας δούμε λίγο πως έχουν τα πράγματα. 1) Σχετικά με το ότι κάποιοι παίζουν με κάποιους: Υπάρχει κόσμος που παίζει μαζί από το Μάιο του 2012, αρκετός κόσμος που παίζει από beta και άλλος τόσος που παίζει μαζί από RoS και την έναρξη της clan. Επομένως είναι λογικό εκτός από irl φιλίες να έχει δημιουργηθεί και χημεία μεταξύ κάποιων παιχτών / πάρτυ, χώρια και τα αντίστοιχα level σε gear/items. Πχ προτιμώ να παίξω με τον gozzar που παίζαμε μαζί από vanilla πχ,ή με τον kdami/zerth που είναι κολλητοί και μιλάμε skype, ή με τον archie / ΝοFX / Μήτσο / Μπάμπη που είναι geared και μπορώ να παίζω efficiently tX ή με τoν τάδε που δε σπάει μπάλες… Σε τι είναι περίεργο αυτό; Επίσης συνέχεια βλέπω στο chat να προσφορά / ζήτηση rift spots. Αν ο άλλος γουστάρει να σολάρει τι του φταίω εγώ; Αν έχω όρεξη να boostάρω κάποιον θα το κάνω. Αν όχι get over it…. Δεν είμαι επαγγελματίας gamer όμως, ούτε streamάρω στο twitch. Αν έχω μια ώρα να παίξω θα προτιμήσω να το κάνω με άτομα που θα διασκεδάσω ή/και θα έχω τα μεγαλύτερα οφέλη για ένα loot driven game όπως το Diablo. Αν έχω διάθεση να boostάρω θα το κάνω. Τέλος σε ΟΛΑ τα πάρτυ που έχω μπει, τώρα ή παλιότερα, τα drops tradάρονται συνεχώς. Σχετικά με την επικοινωνία στο chat, δε βλέπω κάτι φοβερό. Γενικά όταν ρωτάει κάτι συγκεκριμένο κάποιος, 9/10 φορές απαντάνε. Τώρα το «Ουαου έχει πολύ density το rift» στο all chat, δεν ξέρω τι απάντηση περιμένει. Μεταξύ μας προτιμώ να μη γίνεται της π@@τάνας στο chat και να έχω την ηρεμία μου. Δε με χαλάει προσωπικά. Αν θέλω κάτι πολύ συγκεκριμένο ή ειδικό και δε βλέπω προσφορά το googlάρω κιόλας, δεν τρελαίνομαι. 2) Όπως το βλέπω εγώ η βασική λειτουργία αυτή τη στιγμή καλώς ή κακώς είναι σαν pool για parties. Εφόσον η μόνη προυπόθεση είναι να είσαι Έλληνας (ουσιαστικά), και ούτε καν αυτό, για να μπεις στην clan, θα κάνουμε υπομονή. Αν το γυρίσουμε σε hard core clan, όπως άλλες, με προυποθέσεις σε gear/ levels (που δεν θα το’θελα) το συζητάμε. Αλλά δε θα είμασταν 100 άτομα, αλλά το 20%. 3) Τώρα για την συμπεριφορά του καθενός είναι δικό του θέμα, αλλά δίνω ένα μικρό point στο ότι αν κάποιος έχει απαντήσει κάτι 10 φορές το τελευταίο 3μηνο σε διάφορα άτομα, να μην έχει όρεξη να απαντήση ή να δει κάτι παρόμοιο για 11η φορά. 4) Καλώς η κακώς επειδή η clan είναι open entry, αν σε κάποιον δεν αρέσει μπορεί να φύγει ΥΓ 1: Αποψή μου, και μόνο δική μου: Αν παίζεις κανονικά σόλο t1 και έρχεται πχ ο paularas και σε κουβαλάει σε party tΧ (όπου θα σου δώσει και ότι αντικείμενα βρει) του ανοίγεις όλα τα RIFTS. Όλα. Δε σε αναγκάζει κανείς ούτε είναι απαίτηση. Αλλά εγώ αυτό θα έκανα. Και είναι το minimum…. ΥΓ2: Ενήλικες είμαστε όλοι νομίζω…Με ότι αυτό συνεπάγεται. 2
mphxths Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 προσβαλλομαι που δεν με ανεφερες λαλανης βασικα μια ιδεα που σκασε τωρα στον εγκεφαλο..μπορουμε να βαλουμε news στην αρχικη οθονη με 2-3-4 common tips..για να μην επαναλαμβανομαστε. Οσο για parties...εγω τα αποφευγω..για 2 λογους. 1.στις μαχες λαγκαρω ασχημα...γιατι οπως και να το κανουμε οσο τουμπανο καρτα γραφικων και να χει το φορητο μου..δεν παυει να ειναι καρτα γραφικων φορητου...ακομα και σολο αν σκασει μεγαλο μπουγιο σε ελιτ γκρουπ..παω με 10 fps...σκεφτειτε με 3-4 ατομα τι εχει να γινει. 2.γιατι θελω να πηγαινω με τον δικο μου ρυθμο...να ανοιγω ριφτ...να το τελειωνω..να κανω αλτ+ταβ , να συνεχιζω με το πασο μου το επομενο ριφτ..να πλακωσω κανα bounty..να φαρμαρω κανα key στους wardens...κλπ κλπ... αλλα οκ μην κοροιδευομαστε τα γκρουπ runs ειναι πιο fun και πιο rewarding...ειδικα τωρα με το community buff.. οσο για την κλαν..δεν ειναι κλαν με την αυστηρη εννοια του ορου...οταν μπει κανα ladder..ισως τοτε ναι...τωρα απλα ειναι σαν ενα irc channel για χαλαρη κουβεντουλα και πιο ευκολα να βρισκεις party...thats all.
nicoc89 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 ε ναι δεν ειπα οτι ειναι κακό που συμβαίνουν τα παραπάνω απλά εξήγησα γιατί δεν ειναι clan αλλα community chat βάση αυτώνο καθένας κάνει οτι γουστάρει γιαυτό μη το τραβάμε απ τα μαλλιά όταν γίνεται λόγος για κανόνες γιατι για να ακολουθούμε κανόνες clan θα επρέπε να λειτουργούμε και σαν clan.
gozzar07 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Επειδή είναι πολυ σοβαρό το όλο θέμα θα απαντήσω αναλόγως. ο Lalanis για το build κ να πάμε μαζι μερικά runs πάω άνετα t3 κ προσεκτικά t4 κ αυτό γιατι ακομα μου λείπουν 2 βασικά κομμάτια. Ειναι ο ένας απ τα 2-3 άτομα της clan που θα ενδιαφερθούν να helpάρουν άλλους κ δε σπάει μπάλες , μακάρι να ηταν κ άλλοι στη φάση του. φιξντ. υγ: είμαι ο τύπος με το bodybuilding.com 1
mphxths Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 πω τωρα διαπιστωνω οτι καποια στιγμη στην ζωη μου πρεπει να ειχα το tall's man finger ring..θυμαμαι που εβγαζα ενα τερατωδες κολασοσκυλο...πφφφφ ξενερωμα...
lalanis Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 @goz:Δε φταίει κάνας άλλος ρε διπολική σαλαμάνδρα... Που να σου πέσει το kukri και να ρολλάρει dexterity @mpix: Βασικά είναι για builds που δεν θες /έχεις 4 σετ Zuni.Εγώ πχ έχω το 4σετ με το pox και rorg. Κάποιος με 4σετ σε άλλο slot ή kukri ίσως αξίζει να το δοκιμάζει.
vag.patrick Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 εγω να πω ευχαριστω στον μπηχτη μιας και καναμε παρεουλα 2 run (αυτος ηταν πιο κωλος και πεσαν legs , εγω πηρα ....) και φυσικα το παιδι μου δωσε και τα φωτα του σε πολλα....το παν ειναι να μην βαριεσαι σε αυτο το παιχνιδι γιατι θελει πολυυυυυ λιωσιμο. οσον αφορα το τσατ το πριτιμω και γω χαλαρο , αλλα οταν κανουμε συζητηση η ερωτηση κλπ κλπ , καλο ειναι να απανταει και καποιος...(οχι οτι δεν γινεται) , οπως επισης η κλαν εγινε για να τα λεμε και ξερω γω.. θα πρεπε ομως κατα την αποψη μου να κανουμε και μερικα παρτακια να περναμε καλα. Εκτος και αν ο αλλος ειναι απαραδεκτος..π.χ εχθες εγω στα run προσπαθουσα να παρω μερος με 200Κ dmg ενω ο μπηχτης ειχε καποια μυρια dmg , αρα εκλανα μια μαντρα, δεν εξυνα τα @@ μου ομως για να παρω το xp & loot....
gozzar07 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 @goz:Δε φταίει κάνας άλλος ρε διπολική σαλαμάνδρα... Που να σου πέσει το kukri και να ρολλάρει dexterity <3 Μου έπεσε αυτό το glove 3φέκτα κιόλις. Μάλλον απο προηγούμενη κατάρα σου! Γιατί ένας WD που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να το έχει αυτο τo bis άιτεμ.
mphxths Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 νταξ legs του κωλου τελειως..εκτος απο εκεινο που σου δωσα..που μπορουσε να φτιαχτει καπως.. παντως το community buff μου δινει πλεον την δυνατοτητα να λεω "αντεεε ακομα ενα leg και παω για υπνο " ... χθες σε καθε...ΚΑΘΕ run..μου επεφτε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα leg...ψιλοσαπια μεν..αλλα κατι ειναι
lalanis Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Ήδη άρχισαν τη γκρίνια στο official να το κρατήσουν το buff μόνιμα ή να το κάνουν κυκλικά μαζί με άλλα buffs. Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο θα γίνει...
Snolly Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Αμα γινει αυτο σε 1 μηνα θα ειναι ολοι τελεια ντυμενοι. Απλα δε θελω να φανταστω τα συνδρομα στερησης με το που φυγει το buff.
vag.patrick Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 αν προλαβω θα μπω καμια ωρα σημερα...αυτη η kadala ... conchita επρεπε να λεγεται η καργια...εφαγα 300shards και μ δωσε το 3ο....
paularas Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 με το παρόν gear http://eu.battle.net/d3/en/profile/zfour-2987/hero/35819665αξίζει να βάλω tall mans finger που το έχω και κάθεται ή όχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις