Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να προσθέσω κάτι για αυτό που είπα πριν γιατί παίζει να παρεξηγηθεί.

Δεν έχει καμία σχέση με το πως είναι ντυμένος ο άλλος η αν ξεκίνησε τώρα, είναι ότι είναι άσχετος και θέλει να παραμείνει άσχετος. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε σαν clan και αυτό κάνουν όσα έχω δει είναι αυτό: Πες πχ έρχεται ένα νέο μέλος με ελάχιστο playtime και gear αυτό που πρέπει να γίνει κανονικά είναι να τον πάρουμε με 4 mirror class και ότι πέφτει να του το δίνουμε αν δεν είναι upgrade για εμάς(το πιθανότερο δηλαδή). Λίγο να βοηθήσουν οι καλά ντυμένοι θα φαρμαρει Τ3 σε 2 μέρες το πολύ, αντί αυτού παραμένει άσχετος κάνει join σε torment under geared και τον κουβαλάμε οι υπόλοιποι και spammarei και randomies στο chat..

Δεν είναι δύσκολο λίγη ενημέρωση θέλει και teamwork, δεν με πειράζει να είναι new player ο άλλος απλά να έχει όρεξη να βελτιωθεί και τα ντυμένα μέλη να έχουν όρεξη να βοηθήσουν και ας χάσουν ένα καλό item για τον alt τους.. Αυτό είναι το νόημα του clan IMO..

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή δεν σας τα είπανε καλά.

Ο klain or random έφυγε μόνος του.

O Pekay ή πως αλλιώς λέγετε εδώ, δεν τον έβγαλα απο την clan επειδή έκανε mass id(ο μόνος που έφυγε για αυτό το λόγο ήταν ο rolfbery επειδή έκανε 20 μαζεμένα) αλλά επειδή όταν του είπα ότι υπάρχει rule ακόμα για το mass id έλεγε τα δικά του αποκαλόντας με και παιδάκι(αυτό θα έπρεπε να με τιμάει βέβαια αλλά οκ στα 40μου είναι λίγο υποτιμητικό).

Και για να σταματήσει αυτό το πράγμα.

Είμαστε σε μια παρέα που κάποιοι καλός ή κακός έχουν βάλει 3 κανόνες, ναι 3 κανόνες.

1)Να πηγαίνετε με rift keys για rift party.(αυτός ο κανόνας μπήκε γιατί παραπονέθηκαν αρκετοί πώς κάποιοι το είχαν κάνει επάγγελμα).

2)Να μην κάνετε mass id των legs.(To πρόβλημα αυτό είχε να κάνει με εμφάνιση lag κάτι το οποίο είχε παραδεχθεί και η blizzard).

Βάλαμε το όριο των 2 id μαζί. Αυτός ο κανόνας λοιπόν παρέμεινε και μετά το fix που απο ότι λέει η blizzard πέρασε.

Παρέμεινε για τον απλό λόγο ότι είμαστε 100+άτομα. Σκεφτείτε να κάνουν και οι 100 το ίδιο mass id με τα 20+legs.

Θα σας άρεσε αυτή η εικόνα στο chat;(θυμηθείτε εδώ την έννοια του όρου chat).</p>

3)Να μην μπένετε σε party απλά πατώντας quick join.(Θυμάστε εδώ φαντάζομαι τι είχε γίνει με αυτό το θέμα και αναγκαστήκαμε και βάλαμε αυτό το κανόνα.

Είναι λοιπόν 3 πολύ απλοί κανόνες τίποτα το δίσκολο ή κουραστικό για να τους τηρείτε.

Το αν μπορώ να διευθήνω μαντριά ή ότι άλλο νομίζετε δεν θα απαντήσω δεν αξήζει τον κόπο.

Δεν είπα ποτέ ότι δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε τους κανόνες αλλά πρώτα ας το συζητήσουμε να δούμε τι συμφέρει την κοινότητα για να περνάμε καλά σε ένα απλό game και τι όχι, όχι όμως απο μόνοι ιτεμας να κάνουμε ότι γουστάρουμε.

Δεν μου έρχετε κάτι άλλο εκτός του ότι όταν υπάρχουν κάποιοι κανόνες είναι λογικό να θέλω να τηρούνται.

¨οτι άλλο έχετε μπορούμε να το συζητήσουμε μέσα στο clan chat και όχι εδώ στο φορουμ τις insomnia. Δεν την ενδειαφέρει το τι γίνετε σε ένα game και το community τις.</p>

Εδώ να πω και κάτι που δεν ανέφερα πριν.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα παιδιά που έφυγαν ουτε κραταω μανιατικο για οτι ειπαν και εννοείτε πως οπότε θέλουν μπορούν ξανά έρθουν αρκεί να τηρούν τους κανόνες που έχουμε βάλει.

Όσο για τον τόσο δύσκολο να εφαρμοστει, απο οτι φαινετε, κανόνα για το mass id θα το συζητήσουμε αν θελετε και θα δούμε στα πόσα legs δεν θα σας ειναι τόσο κουραστικό να γίνει.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

γιατί σκοτίζεστε τόσο με το diablo clan κ χαλάτε την διάθεση σας? το mass id φτιάχτηκε ,δεν έπρεπε να το συζητάτε καν
απότι κατάλαβα παρεξήγηση έγινε γιατι κάποιος δεν είχε μάθει οτι φτιάχτικε και δεν ήθελε να παραδεχθεί οτι δεν γνώριζε κ άδικα την είπε στον άλλο (δε θυμάμαι ονόματα , διάβασα πεταχτά την κόντρα σας κ βρμ να ξανακοιτάζω τα msg)

κουραστικό ποιο ? να βλέπεις 10 id μαζί ? γιατί μιλάει κανένας σε αυτή την clan ? εγώ αμα στείλω κανα μήνυμα και βρεθούν 2-3 άτομα ακόμα που θα μιλήσουν , δε πα να ειναι 25 άτομα online, οι περισότεροι δεν έχουν στείλει ούτε μια φορά msg στο clan chat.

-----------------και κάτι άσχετο απ την κόντρα σας κ τα άτομα που μετείχαν-----------------------------------------------

για τον τρόπο του καθενός ναι τα είδα κ εγώ όταν πήρα το game κ ρώτησα δυο πράγματα πχ
-κάποιο ενημερωμένο site για builds?
bodybuilding.com

ναι οκ μάγκα γελάσαμε με το joke σου αλλα απάντα κ σοβαρά μετά αλλιώς gtfo κ εσύ κ τα κόμπλεξ σου που λέγαμε κ παλιότερα γιατι αυτό μου έδειξε , δεν τον ξέρω απο χθες αλλα όταν κάποιος κάνει πλάκα φιλικά και καλοπροαίρετα απαντάει κ σε αυτό που ρώτησες, Δεν θυμάμαι ποιος ηταν κ ούτε με νοιάζει , απλά το αναφέρω για να δειτε πως μπορεί να φανεί στον άλλο αυτό που πετάτε.

σημασία δεν έδωσα, ούτε ειπα κάτι γιατι δεν άξιζε να αρχίσει βαβούρα χωρίς λόγο

cool λίγο , το clan δουλευει δε δουλευει κλαιν , ενα community chat ειναι και τίποτα παραπάνω,όποιος νομίζει οτι παίζει diablo και ειναι hardcore gamer τρέφει αυταπάτες  deal with it.

Δημοσ.

παιδες δε ξερω ποιοι ειστε online τωρα στο παιχνιδι μεσα, παντως βλεπω οτι αν δεν ξερει καποιος , καποιον , τον γραφουν στα @2 τους  κανονικα.... απο το πρωι παρακαλω για rift t1 και πανω μπας και δω προκοπη και εχω μυριζει σχεδον ολοκληρης της "clan" τα @@....ελεος....

Δημοσ.

εγω γενικοτερα αποφευγω τα γκρουπς γιατι παω με 1 fps πανω στις μαχες...αλλα οκ με 1-2 ατομα παιζω που και που...με ποιο ονομα εισαι μεσα?

Δημοσ.

πολλα κιτρινα βλεπω στο gear....ωρα να λιωσουμε να σε κανουμε κλαρινογαμπρο :)

αυριο μεσημερακι θα ψιλολιωσω ...οποτε αν με πετυχεις/σε πετυχω μεσα...κανονιζουμε κανα run...

Δημοσ.

Να βάζαμε στις υπογραφές μας εδώ διακρίτικα το account μας στο d3 να ξερουμε με ποιον μιλαμε;

Δημοσ.

Eρωτήσεις για wd.

Sun Keeper ή Thunderfury σε wd pet build?(Δεν έχω soj,μόνο unity)

To tall mans finger,μόνο σε μένα φαίνεται καλό ή φταίει που είμαι noobas?(άσε που βαριέμαι να farmaρω RoRG :lol: ,έχω καναδυο με dex και str).

Δημοσ.

Στα pets θέλεις attack speed, οπότε all things equal πας για thunderury.

Για rings end game παραμένουν τα soj και ring of royal grandeur.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλο ειναι το ring μεχρι να σ πεσει ενα physical soj, thunderfury με νυχτεριδες η rain of toads τωρα με το patch για maximum proc.

Επεξ/σία από Metaksas
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...