Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα αυτο το community buff ολα τα λεφτα!!! εχθες επεσε και το τελευταιο κομματι helltooth και jade και ολοκληρωσα και τα 3 σετ για WD. Αξίζει ο DΗ να τον τουμπανιασω?

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

.Για εναν παικτη σαν και εμενα που δεν τον νοιαζει τοσο πολυ το gear παρα μονο να μην γινεται επαναλαμβανομενο το παιχνιδι αξιζει ξαναδοκιμασει το καινουργιο expansion ?????

Ουτε κατα διανοια.

το 1ο ναταλυα ψες.

Δημοσ.

Ρε Metaxa τράβα πνίξου παλικάρι μου...!! :P

ps: ο Lalanis πού είναι;

Αφού είναι νουμπας, πάει και παίζει 6 σετ jade με thunderfury...

Το δηλώνω από τώρα, θα ρίξει kukri πρώτος..

Goz tough luck για σένα φίλε....

Δημοσ.

γιατι αντι να βρεχει legendary δεν ριχνει κατευθειαν στο μπαουλο του καθενος οτι λειπει να τελειωνουμε :X

Δημοσ.

Δεν ξέρω ποιός είναι ο Archie και αν έχει actually σχέση με το Insomnia αλλα αν και φαίνεται καλο παλικάρι ingame δεν θα τον άφηνα να διευθύνει ούτε μαντρί με πρόβατα.

Αν και συμφωνούμε όλοι για το mass id και οτι δεν πρέπει να γίνεται, o Archie έκανε 5 το πρωί παρατήρηση οτι "δε θα κάνετε ούτε 2 items mass id (book of cain)". Στην λογική ερώτηση αν κάποιος laggarei απο το id 2-3 αντικειμένων(ιδιαίτερα μετά το patch), η επαναλαμβανόμενη απάντηση του ήταν "αυτά είναι τα rules και όποιος θέλει φεύγει" χωρίς παραπάνω συζήτηση.

Φυσικά και δεν καταδέχομαι ούτε κατα διάνοια τέτοια συμπεριφορά απο αυτοδιοριζόμενους leaders σε μία πλασματική clan με μηδενικές αρμοδιότητες. I'm too old for this shit.

Have fun και καλά drops. Όποιος θέλει με κάνει add Random#2218.

Καλημέρες.

• Like 1
Δημοσ.

πες του archie όποιος στο . είναι, ότι έχει fixaristei αυτό με τα mass id, άρα όλη η διαφωνία σας είναι άκυρη, insomniacs clannerz

Δημοσ.

εγω για την ωρα λιωνω τα paragon lvl γιατι δεν γινεται...θελω να παω τ1 κλπ και θελω να παιζω σχετικα νορμαλ οχι να τρεχω σαν το κατσικι.Αλλα ακομα και τα elite που ριχνει και στο expert ειναι για τον πεολιδη...τι να κανω ρε παιδες... με DH παιζω...

Δημοσ.

έγιναν και μερικά πράγματα που δεν τα ήξερα. είμαστε σοβαροί? να kickaroume άτομο από την clan επειδή έκανε mass id και ενόχλησε τα μάτια μας αν και το έχουνε φτιάξει αυτό το πρόβλημα? να φοβόμαστε να κάνουμε mass id επειδή μπορεί κάποιος να μας την "πει" ως υπόλειμμα ενός προβλήματος που δεν υπάρχει πια?

για σοβαρευτείτε λίγο σας παρακαλώ όμως.... είπαμε να κάνουμε μια clan να παίξουμε σαν παρέα. να τρολάρουμε και να κάνουμε τις χαζομάρες μας. αν είναι στην 1-2-3-4 ώρες που θα μπω να παίξω να φοβάμαι να κάνω κάτι ΟΧΙ επειδή μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα σε κάποιον (επειδή το mass id pre patch μπορούσε να σκοτώσει κάποιον hardcore character) ΑΛΛΑ επειδή έχει κολλήσει κάποιον να το απαγορεύει, σε λίγο θα απαγορεύουμε να logarei κόσμος όταν παίζουμε 4άρια party ή να κάνει achieves "γτ lagara"

σας παρακαλώ όμως. είτε βγάλτε μία άκρη με τα κολλήματα που υπάρχουν και να έρθει ο klain πίσω (και ο rolfbery που έφαγε kick [λες και παίζουμε wow ξέρω γω] ) και να ζητηθεί μία συγνώμη από τα παιδιά για ότι έγινε ή φεύγω και γω και κάντε ότι θέλετε / κλείστε το το μαγαζί /care. 

δεν πήγα να παίξω με irl φίλους και με τα παιδιά του guild μου επειδή είμαστε (ήμασταν for sure) μία καλή παρέα αλλά αυτά που βλέπω / διαβάζω που γίνονται είναι να γελάν και οι πέτρες... 

έλεος όμως

ps1: σοβαρά κάθομαι τώρα και σκέφτομαι ότι έγινε kick στην clan επειδή έκανε ο άλλος mass id ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και εκεί κάθεσαι και λες " είτε ήρεμα κάπως λύνεις ο πρόβλημα είτε αρχίζεις τα ευαγγέλια. και απορώ το παιδί που έφαγε το kick πως δεν έχει μπει μέσα να τα κάνει όλα πουτ@να. σοβαρά όμως

• Like 2
Δημοσ.

Και εγώ τον συμπαθώ τον Archie από όσο έχουμε μιλήσει in game θεωρώ ότι είναι ωραίος τύπος και cool αλλά τώρα που λύθηκε το θέμα των mass id δεν νομίζω ότι χρειάζεται πλέον τόσο "αυστηρος" κανόνας και φυσικά ούτε kicks και τα σχετικά. Επίσης θεωρώ ότι με τον αριθμό των μελών περισσότερο community έπρεπε να είναι το insomnia παρά clan, sorry αν και μου αρέσει το κλίμα δεν μπορώ την randomia και την ασχετοσύνη μερικών που υπάρχουν απλά για να υπάρχουν και δεν θα είχαν θέση σε κανένα semi-serious clan, δεν λέμε ότι παίζουμε για world records αλλά κάποια πράγματα ρε παιδιά απλά δεν... Πείτε με λίγο elitist οκ τι να κάνουμε, :P anyway τώρα είμαι εκτός Αθηνών και δεν μπορώ να παίξω κάν(παει το buff για εμένα.. :/) οπότε όταν γυρίσω παίζει να είναι και οι άσχετοι με BIS αν και κλασσικά δε θα ξέρουν τι να τα κάνουν..:P (Δεν μιλάω για κανέναν συγκεκριμένα και φυσικά όχι για τα active member σε αυτό το topic και στο clan)

Τέλος το rand από εμένα, θεωρώ ότι πρέπει να χαλαρώσει ο κανόνας στα 5-6 ξέρω γω(για να μην έχουμε clutter στο chat) η να φύγει εντελώς και να έρθουν πίσω αυτοί που έφυγαν.. Και ίσως λίγο να γίνουμε περισσότερο "clan" αν με πιάνετε.

• Like 3
Δημοσ.

Επειδή δεν σας τα είπανε καλά.

Ο klain or random έφυγε μόνος του.

O Pekay ή πως αλλιώς λέγετε εδώ, δεν τον έβγαλα απο την clan επειδή έκανε mass id(ο μόνος που έφυγε για αυτό το λόγο ήταν ο rolfbery επειδή έκανε 20 μαζεμένα) αλλά επειδή όταν του είπα ότι υπάρχει rule ακόμα για το mass id έλεγε τα δικά του αποκαλόντας με και παιδάκι(αυτό θα έπρεπε να με τιμάει βέβαια αλλά οκ στα 40μου είναι λίγο υποτιμητικό).

Και για να σταματήσει αυτό το πράγμα.

Είμαστε σε μια παρέα που κάποιοι καλός ή κακός έχουν βάλει 3 κανόνες, ναι 3 κανόνες.

1)Να πηγαίνετε με rift keys για rift party.(αυτός ο κανόνας μπήκε γιατί παραπονέθηκαν αρκετοί πώς κάποιοι το είχαν κάνει επάγγελμα).

2)Να μην κάνετε mass id των legs.(To πρόβλημα αυτό είχε να κάνει με εμφάνιση lag κάτι το οποίο είχε παραδεχθεί και η blizzard).

Βάλαμε το όριο των 2 id μαζί. Αυτός ο κανόνας λοιπόν παρέμεινε και μετά το fix που απο ότι λέει η blizzard πέρασε.

Παρέμεινε για τον απλό λόγο ότι είμαστε 100+άτομα. Σκεφτείτε να κάνουν και οι 100 το ίδιο mass id με τα 20+legs.

Θα σας άρεσε αυτή η εικόνα στο chat;(θυμηθείτε εδώ την έννοια του όρου chat).

3)Να μην μπένετε σε party απλά πατώντας quick join.(Θυμάστε εδώ φαντάζομαι τι είχε γίνει με αυτό το θέμα και αναγκαστήκαμε και βάλαμε αυτό το κανόνα.

Είναι λοιπόν 3 πολύ απλοί κανόνες τίποτα το δίσκολο ή κουραστικό για να τους τηρείτε.

Το αν μπορώ να διευθήνω μαντριά ή ότι άλλο νομίζετε δεν θα απαντήσω δεν αξήζει τον κόπο.

Δεν είπα ποτέ ότι δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε τους κανόνες αλλά πρώτα ας το συζητήσουμε να δούμε τι συμφέρει την κοινότητα για να περνάμε καλά σε ένα απλό game και τι όχι, όχι όμως απο μόνοι μας να κάνουμε ότι γουστάρουμε.

Δεν μου έρχετε κάτι άλλο εκτός του ότι όταν υπάρχουν κάποιοι κανόνες είναι λογικό να θέλω να τηρούνται.

¨οτι άλλο έχετε μπορούμε να το συζητήσουμε μέσα στο clan chat και όχι εδώ στο φορουμ τις insomnia. Δεν την ενδειαφέρει το τι γίνετε σε ένα game και το community τις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...