Snolly Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Παίζω στο Master, μόλις τερμάτισα τον χαρακτήρα μου lvl70 και μαζεύω paragon. Τι πρέπει να κάνω για να μαζέψω καλό gear? Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω συγκεκριμένο ή είναι θέμα καθαρά τύχης να μου πέσει κάτι legendary ή set? Τι να κυνηγήσω? Πρέπει να ανέβω στο torment? Αυτό που κάνω καθημερινά είναι να παίζω τα bounties και μετά να ανοίγω κανένα rift και ότι μου πέσει εκεί. Επίσης τζογάρω και με την kabala. Αυτά... Ευχαριστώ εκ των προτέρων υπαρχουν legendary & set items που πεφτουν μονο σε torment difficulties. Οσο πιο μεγαλο το Torment level τοσο μεγαλυτερες (αλλα και παλι μικρες) οι πιθανοτητες. Κατα τα αλλα το παιχνιδι ειναι 110% τυχη.
stratos_k Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 υπαρχουν legendary & set items που πεφτουν μονο σε torment difficulties. Οσο πιο μεγαλο το Torment level τοσο μεγαλυτερες (αλλα και παλι μικρες) οι πιθανοτητες. Κατα τα αλλα το παιχνιδι ειναι 110% τυχη. Μάλιστα ωραία, με κάλυψες απόλυτα. Γιατί πχ στο WoW για να σου πέσουν τα καλά κομμάτια, έπρεπε να λιώσεις στα raids. Δεν υπήρχε περίπτωση να σου πέσει αλλού κομμάτι, εκτός αν υπήρχε κάποιο event, (πχ Celestials), οπότε ΟΚ. Οπότε πρέπει να ανεβάσω δυσκολία μάλλον...
Snolly Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Μάλιστα ωραία, με κάλυψες απόλυτα. Γιατί πχ στο WoW για να σου πέσουν τα καλά κομμάτια, έπρεπε να λιώσεις στα raids. Δεν υπήρχε περίπτωση να σου πέσει αλλού κομμάτι, εκτός αν υπήρχε κάποιο event, (πχ Celestials), οπότε ΟΚ. Οπότε πρέπει να ανεβάσω δυσκολία μάλλον... οχι δεν ειναι οπως στο WoW. μπορει πχ να παιζω εγω Torment 6 για 3 μηνες 8 ωρες τη μερα εχοντας σφαγιασει πιο πολλες ψυχες απο ότι ο pol pot στην καμπότζη και να ψαχνω το Χ item και να μη το δω ποτε και να μπεις τωρα εσυ Torment 1 πρωτη φορα να ανοιξεις το 1ο σεντουκι στην 1η πιστα και να σου πεσει τελεια ρολαρισμενο.
stratos_k Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 οχι δεν ειναι οπως στο WoW. μπορει πχ να παιζω εγω Torment 6 για 3 μηνες 8 ωρες τη μερα εχοντας σφαγιασει πιο πολλες ψυχες απο ότι ο pol pot στην καμπότζη και να ψαχνω το Χ item και να μη το δω ποτε και να μπεις τωρα εσυ Torment 1 πρωτη φορα να ανοιξεις το 1ο σεντουκι στην 1η πιστα και να σου πεσει τελεια ρολαρισμενο. Ωραία, ενδιαφέρον! Οπότε no worries, συνεχίζω όπως είμαι και ανεβάζω δυσκολία μόλις είμαι έτοιμος! Πόσο φοβέρό είναι αυτό το παιχνίδι τελικά??? :-D
Tmark Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Πόσο φοβέρό είναι αυτό το παιχνίδι τελικά??? :-D Don't get your hopes up
ChrisAce Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 insomnia my ass. Έστειλα αίτηση στο guild και καμία απάντηση προς το παρόν! Αν μας έλεγες και με ποιο nick έκανες την αίτηση..
Mpiftekis Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Εγώ χθες μαζί με τα shards που μάζεψα, έφτιαξα και 3 chars (crusader, Witch Doctor & Demon Hunter) από 1 lvl στο 60 lvl Καλα ήταν. Σήμερα θα έιναι πάλι στα 50 shards το Τ6, ε;
tehAllantin Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Αν μας έλεγες και με ποιο nick έκανες την αίτηση.. Ηyperion, ο καλύτερος crusader που θα υπάρξει! to battletag μου ειναι allantin4tw#2950
ADHD Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ενταξει ακομα και ο modz βρηκε thunderfury.. Δωστα ολα blizz να χαρει ο casual..
nicoc89 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 ooooh yeahλέτε να αποφάσισαν να ασχοληθούν τελικά με το game? αχχα Seasons: When a season ends, the loot and other benefits will carry over to the normal game Players will be ranked per character and class Each season will have new legendaries Tiered Rifts: There will be different leaderboards for season and non-season Tiered Rifts Tiered Rifts will also be separated between Normal and Hardcore The speed of clearing a Tiered Rift will take part in determining how difficult the next one will be Tiered Rifts will most probably serve as a benchmark for balancing classes Nephalem Rifts: Pandemonium rifts were excluded from the options for Nephalem Rifts in patch 2.0.5 Rift Bosses will be tuned so that they deal pretty equal damage - this will not buff them though, but the opposite: the stronger attacks will receive some nerfs The progress bar will be filling up differently depending on the type of monster killed Set Items: Set items will be available for transmogrification in the future Underwhelming sets will be revamped (No ETA yet) Lore: In the early development stages there was an idea that Leah would accidentally kill Deckard Cain because she couldn't control her powers Chances are there will be a new Angel of Justice now that the 'position' was vacated by Tyrael The ending strongly suggests all the Prime Evils have been released, not just Diablo, but the devs aren't willing to spoil too much of the story Other: Ground effects such as Plagued are currently bugged and deal too much damage - this will be hotfixed (see the Blue posts below) An interesting fact: the battering ram in the Act 5 Pandemonium fortress entering does not move - it's the background that does The devs have been thinking about the idea of Legendary gems as a reward from Tiered Rifts They plan on doing something about the fact everyone uses Emeralds almost exclusively for their weapons There are ideas about stashing the crafting mats in a similar way to the Gold and Blood Shards in order for inventory space to be saved Currently there are no plans for additional Stash space being added The Anniversary buff does not affect Kadala's loot http://www.diablofans.com/news/48072-anniversary-dev-stream-highlights-clarifications 2
paularas Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ενταξει ακομα και ο modz βρηκε thunderfury.. Δωστα ολα blizz να χαρει ο casual.. χθες το είδα live, παίζει να χάρηκαν και οι πέτρες
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 ooooh yeah λέτε να αποφάσισαν να ασχοληθούν τελικά με το game? αχχα http://www.diablofans.com/news/48072-anniversary-dev-stream-highlights-clarifications σήμερα γίνεται 2 χρονων το παιχνίδι! Πως ξεκίνησε και πως κατέληξε!! 1
ChrisAce Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ενταξει ακομα και ο modz βρηκε thunderfury.. Δωστα ολα blizz να χαρει ο casual.. Και ούτε θα το φορέσει κιόλας..τώρα που έπεσε τι να το κάνει.. Οι casuals χαρήκανε απο την αρχή του ros.
Darkpipis Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Ειχα παρει το Diablo 3 οταν πρωτοβγηκε και το ειχα τελειωσε σε 2 μερες.Δεν ειχα ασχοληθει καθολου με τα προηγουμενα diablo παρα μονο με κλωνους τους οπως το Titan quest.Τετιου ειδους παιχνιδια μου αρεσουν παρα πολυ οπως και εγινε και με το Diablo 3.To μονο προβλημα οταν τελειωσα το παιχνιδι ηταν οτι δεν βρηκα κατι το ενδιαφερον να με κρατησει καθως δεν μου λεει κατι το farming for gear.Παρακολουθω αυτο το Topic εδω και καιρο και σκεφτομαι να δοκιμασω το RoS.Λεω να αρχισω απο την αρχη το πρωτο Diablo 3 με καινουργιο παικτη.Για εναν παικτη σαν και εμενα που δεν τον νοιαζει τοσο πολυ το gear παρα μονο να μην γινεται επαναλαμβανομενο το παιχνιδι αξιζει ξαναδοκιμασει το καινουργιο expansion ?????
Tmark Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Για εναν παικτη σαν και εμενα που δεν τον νοιαζει τοσο πολυ το gear παρα μονο να μην γινεται επαναλαμβανομενο το παιχνιδι αξιζει ξαναδοκιμασει το καινουργιο expansion ????? Όχι.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις