basileios Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Να σας ρωτήσω λίγο κάτι έπαιζα το wow και το είχα ετήσια με δώσανε τότε το παιχνιδι Diablo free το έπαιξα και εκείνο και το είχα παει 60 Lvl και το είχα σταματήσει , ένας φίλος πήρε το exp και ειπα να το ξεκινήσω και εγω, μέσα όμως με λεει οτι το εχω σαν starter έκδοση και οχι standar πηγα να τρέξω τον χαρακτήρα και με λεει δεν γίνεται και πως πρέπει να ξεκινήσω απο την αρχη . Αυτο με το starter γιατι ειναι έτσι αφού το είχα απο δώρο το παιχνιδι . Κι για να παίξω τωρα πρέπει να αγοράσω και τα δυο ?
Snolly Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ειναι live το exploit atm τι εννοεις δεν θα το δει η EU ποτε?? Εκτος και αν μιλαμε για καποιο αλλο.. τη στιγμη που το εγραψα δεν ηξερα αν ηρθε live η ευρωπη. μου φαινεται παντως αδιανοητο να ξεφευγουνε τετοια πραγματα σε τοσο μεγαλα προτζεκτς. αυτό είναι απλά /aoe random words ειχα ξαναψαξει για σενα συγκεκριμενα πως κανω ignore users για να αποφυγω γιγατονους επαρσης/ξερολιασης δε το βρηκα τοτε και στη χαρισα. τωρα αμα χρειαστει θα διαβασω και το help.
paularas Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 ps1: όταν το έγραψες ήταν live στην ευρώπη γι αυτό το είπαμε για να το εκμεταλευτούν τα παιδιά ps2: είναι live ακόμα ps3: σε κάθε patch έχει ένα σκασμό exploits που patcharontai στις πρώτες 1-2-3 μέρες γι αυτό όποιος προλάβει ας βγει κερδισμένος ps4: μπορεί να έχω άπειρους τόνους έπαρσης / ξερολίασης / opασης κτλ κτλ κτλ άλλα έστω κάνω 1-2 σωστά πράγματα και προσπαθώ να βοηθήσω όσο μπορώ το community μας ακόμα και μέσα στην ξερολίασή μου. όσοι κάτσουν και με αντέξουν βγαίνουν 9 στις 10 φορές κερδισμένοι κάπως. οι άλλοι περαστικά τους
mphxths Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 αλλο βοηθαω ...και αλλο βοηθαω με υφος.... κανεις δεν σου αρνηθηκε ουτε το 1ο ,ουτε το 2ο προφανως και το 2ο ενοχλει ασχετως που στo core του ειναι το ιδιο με το 1ο
paularas Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 συγνώμη τότε για όσους θίχθηκαν (ε! και δεν τρολάρω)
mphxths Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 εμενα προσωπικα δεν με χαλανε τιπς...παντους τυπου... δεν με ενδιαφερει ο τροπος που θα το πεις..αρκει να ειναι σαφως διατυπωμενο...οσο στο φορουμ αναλυουν τον τροπο που το ειπες..εγω θα το εκμεταλλευομαι.. εννοωω...η ουσια ειναι το τιπ..απο κει και περα..μπορουμε να φιλοσοφουμε επι ωρες για τον τροπο που διατυπωθηκε..κλαιν κοινως..
Mpiftekis Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 συγνώμη τότε για όσους θίχθηκαν (ε! και δεν τρολάρω) Εγώ που δε θίχτηκα, μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείτε με το level 1 torment 6 rift boss? Βασικά το level 1 τι σημαίνει; Ευχαριστώ
nevermore Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Ούτε σε μένα απάντησαν αλλά αν κατάλαβα καλά 1 άτομο κάνει game t6 με έναν char lvl1 και το υπόποιπο group είναι 70αρηδες και καθαρίζουν άνετα το rift.... Αν δεν είναι αυτό ή αν έχασα κάτι feel free to speak
mphxths Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 λογικα αυτο ειναι..και επειδη ειναι τορ6 , παιρνεις το μαξιμουμ των shards..δηλ μια κατοσταρα... 5 runs και πας για ψωνια στην μαλακω.
Snolly Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 ακριβως αυτο ειναι παιδια. με την ιδια λογικη προ του 2.0.5 αν ηθελες να ανεβασεις γρηγορα εναν χαρακτηρα ανοιγες με εναν 55αρη Τ6 ριφτ που ισοδυναμει με το να ανοιξει 70ρης Τ2-3 σε δυσκολια και εμπαιναν 2-3 70ρηδες και ο μικρος που ειναι για λεβελαρισμα. και τσιμπαει 10-12 λεβελς ανα ριφτ. το θεμα ειναι πως ενα ριφτ που ανοιχτηκε πχ απο εναν 55 level χαρακτηρα ριχνει λουτ μεχρι lvl 55 αρα οι 70ρηδες παιζουν για το τιποτα (μονο για να λεβελαρουν τον μικρο). απλα η blizzard με το ανυπαρκτο QA της αφησε τα μικροτερα του 70 level rift να ριχνουν παραπανω shards πραγμα που εξπλοιταρουν ΟΛΟΙ αυτη τη στιγμη. γιατι ενα Τ6 ανοιγμενο απο level 1 char ειναι αστειο και πηγαινει αερα (σε χρονο).
klainmaingr Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μετά απο ένα 7ωρο και μετά και το απαραίτητο διάλειμμα για ξεχαρμάνιασμα ας πω τον απολογισμό μου. Δε μέτρησα rifts/shards αλλα αν υπολογίσετε ασταμάτητα rifts για 7 ώρες με 2-3 λεπτά ΜΟ και 100 shards (14k) - τα ενδιάμεσα breaks που πολλές φορές ήταν μεγαλύτερα απο τα rifts, ξόδεψα περίπου 11k shards στην kadala. Απο ποσότητα τα πράγματα ήταν καλούτσικα μιας και πήρα περίπου 13souls απο όλο αυτό. Στην άκρη σαν usable έμειναν Firebird chest, Vyr chest, Cindercoat, magefist, tasker, akkhan pants, akkhan gloves, 3 perfectly rolled blackthornes (boots, pants, chest) και invoker shoulder. Σύνολο δηλαδή περιπου 25 legendary με τα μισά απο αυτά σχεδόν να είναι καλοrollαρισμένα set items Hence αξίζει τρελά κατα βάση λόγω ποιότητας. Η αλήθεια είναι πως δεν είδα αν έχουν βελτιωθεί και τα drops σε high torment αλλα αν σκεφτεί κανείς οτι κυριολεκτικά δεν κάνεις τίποτα και αν έχεις σωστή οργάνωση παίρνεις 400shards τρέχοντας ΕΝΑ μόνο rift σε 2 λεπτά (εναλλάξ με τους άλλους μιας και δεν έχει κανένα νόημα να τρέχουν τέσσερεις νοματαίοι ο ένας πίσω απο τον άλλο) τότε βλέπουμε οτι είναι ότι καλύτερο έχει υπάρξει μέχρι τώρα στο ros (κοντράρεται με τα chest runs) Άντε να δούμε πόσο θα κρατήσει.
ADHD Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Εκανα και εγω αρκετα με paulara και niellyn(thnx για τα opens btw ) και δεν πηρα τιποτα, τα γνωστα chaingmail, gladiator gauntlets, tyraels might. Anyway δεν πειραζει θα μπορουσα να ειχα βρει κατι καλο με τοσο volume τα σπαει το exploit γενικα..
paularas Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 πήρες βασικά... του τύραελ (από το τυρί) τα ξέρεις... και γω μαλακιούλες... και κάπου εκεί λες, αξίζει να λιώνεις για shards (γτ κάποια στιγμή θα το βγάλουν) σε τ3-τ6 ή πχ τ2 farm αέρα πατέρα και τέλος (και να χαίρεσαι το game) ps1: /tinfoil hat on: όσο το διαβάζετε βάλτε και το video να ακούτε και την μουσική μπορεί και να το άφησαν επίτηδες για να δούνε πως δουλεύει το community αν έχεις την επιλογή είτε free farm t2 + double loots πχ ή free shards και πως πάει το loot distribution στο παιχνίδι. γιατί, τι καλύτερο να αφήσεις καψαλισμένους (μιας και μόνο αυτοί θα το usaroun) μία μέρα να gamblaroun ΜΟΝΟ shards στην kadala που θεωρητικά αύξησαν και το drop rate της (δλδ είναι καλό? δεν είναι καλό / θέλει moar? ) etc etc /tinfoil hat off
tehAllantin Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 insomnia my ass. Έστειλα αίτηση στο guild και καμία απάντηση προς το παρόν!
stratos_k Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Παίζω στο Master, μόλις τερμάτισα τον χαρακτήρα μου lvl70 και μαζεύω paragon. Τι πρέπει να κάνω για να μαζέψω καλό gear? Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω συγκεκριμένο ή είναι θέμα καθαρά τύχης να μου πέσει κάτι legendary ή set? Τι να κυνηγήσω? Πρέπει να ανέβω στο torment? Αυτό που κάνω καθημερινά είναι να παίζω τα bounties και μετά να ανοίγω κανένα rift και ότι μου πέσει εκεί. Επίσης τζογάρω και με την kabala. Αυτά... Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Προτεινόμενες αναρτήσεις