ADHD Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μεχρι να βγει καποιος απο blizz(αν βγει ποτε.) να ξεκαθαρισει το τοπιο σχετικα με rested leg chance/capped drops και τα σχετικα ολα αυτα παραμενουν θεωριες. Παρε 2 group το ενα καθαριζει τα elites T3 περιπου σε -5sec και το αλλο σε 12-14 με μερικα deaths καμια φορα, δηλαδη μιλαμε για ενα καλο group και για ενα μετριο undergeared. Αν κανουν συνεχομενα rifts αυτα τα 2 group για 5 ωρες ξερω γω το πρωτο θα παρει περισσοτερα legs και θα ολοκληρωσει περισσοτερα rifts.
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 @alexνα σου πω την αλήθεια κ εγώ βαρέθηκα λιγάκι. κάνω διαλειμμα κ θα μπαίνω ποιο χαλαρά όποτε μου τη βαρέσει. Το ιδανικό θα ηταν να το κρατήσω σαν 2ρο game κ να βρω να παίζω κάτι άλλο main (ελπίζω)ειναι κ το pc μου αρχαιολογία (e5300/4gb ram/ 4770 hd) και ζορίζεται-lagάρει με marvel heroes αλλιώς θα έπαιζα αυτά τα δυο εναλάξ κ θα ήμουν οκ . 1
alex_000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 και εγώ ψήνω λίγο το marvel heroes, οτιδήποτε έχει pvp αλλά πάλι lvl up ρε γμτ... μάλλον με βλέπω για wow πάλι όταν βγει το expansion. 1
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) εγώ για mmo θα ψηθώ δύσκολα , αν και έπαιζα παλιότερα wow κ το ευχαριστιόμουν απο tbc και μετά, άλλοτε σαν solo και με λίγους real life friend κ άλλοτε σε guild κανονικά active σε raid progress κ έτσι δεν μου κάνει αίσθηση να ξαναπαίξω απ το cata (το οποιο έπαιξα για 6 μηνες περίπου) κ μετά .το θέμα με το diablo ειναι πως θα γάμαγε άσχημα αν είχε επιλογή για pvp με ενα season pvp gear κ tournaments με points. Ναι δεν ειναι mmo αλλα ποτέ δεν ειναι κακές οι προσθήκες σε ενα game.Κάτι που θα το έκανε ενδιαφέρον θα ηταν να έχει επιλογη για invasion σε φάση dark/demon souls (όχι στο ίδιο concept εννοείτε)γενικά θα μπορούσαν να υπάρχουν προσθήκες αλλα αυτά ειναι προσωπικές απόψεις του καθενός μας , για πολλούς ειναι ήδη όπως θα έπρεπε.αλλα αυτό που μου κάνει εντύπωση ειναι πως δεν σε αφήνουν να κάνεις trade items αλλα μπορεί άνετα κάποιος να πάει παρέα με το group των φίλων του να το τραβάνε σε μεγάλα T και ότι πέφτει να του το δίνουν και να ντυθεί χωρίς να το αξίζει .η γνώμη μου ειναι πως αυτό δεν θα έπρεπε να γίνεται, θα έπρεπε ο καθένας να παίζει με ότι του έπεσε σε αυτόν κ μόνο αλλιώς θα έπρεπε να υπάρχει δυνατότητα trade κανονικότατα.Γιατι πολύ απλά όποιος μπαίνει απο μόνος του με τα δικά του @@ να παίξει και παίζει με αγνώστους δεν θα του δώσουν τίποτα , σπάνια θα γίνει αυτό , ακόμα κ αν δεν το χρειάζεται ο άλλος κ το χρειάζεσαι εσύ θα το κρατήσει να το σπάσει , δε πανα ειναι το ποιο γαμηστερό κ καλό roll απ την άλλη αν έχεις φιλαράκια να σε τρέχουν ολη μέρα ντύθηκες. Fair ? not.προσωπικά δεν έχω παράπονο , για τον τρόπο που παίζω μόνο κ μόνο για να χάσω τις ώρες μου ειναι κομπλέ , απλά κουράζει απο ενα σημείο . Επεξ/σία 10 Μαΐου 2014 από nicoc89 1
ADHD Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 και εγώ ψήνω λίγο το marvel heroes, οτιδήποτε έχει pvp αλλά πάλι lvl up ρε γμτ... μάλλον με βλέπω για wow πάλι όταν βγει το expansion. Το marvel heroes επειδη εχω ασχοληθει αρκετα μπορω να πω οτι ειναι παρα πολυ καλο παιχνιδι σαν content και hybrid arpg/mmo απλα το αδικει η ελλειψη skin στο gear(για λογους license), το clunky gameplay, τα χοντροκομμενα και απλοικα γραφικα και οι απαραδεκτες τιμες σε ολα.. Σαν content παντως ειναι πολυ μπροστα, σχεδον καθε βδομαδα βαζουν events/characters/items οι devs και παντα παιρνουν τις θετικες προτασεις του community οχι οτι να ναι.. Και φυσικα οι οποιες αλλαγες σε drop rates/crafting/itemization και τα σχετικα γινονται σχεδον αμεσως δεν παιρνουν 2 χρονια.. Γενικα αδικημενο παιχνιδι λογο του τραγικου launch και αδικημενο απο τους ιδιους που δεν κοιταν να φτιαξουν(ισως και να μην μπορουν οκ) καποια βασικα πραγματα οπως το performance και το hit detection. Εχω κλεισει γυρω στις 1000 ωρες εκει και σιγουρα θα το ξαναπιασω ως marvel fan απλα το RoS ειναι σε εντελως αλλο level σε gameplay και art κακα τα ψέμματα.. 3
vlgeor Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μόλις έγινα μέλος της παρέας (diablo 3). Έχω να ασχοληθώ απο το 199+ με το diablo 1. Ποιον χαρακτήρα να επιλέξω για αρχή?
Mpiftekis Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Όποιον σου αρέσει, θες μαγικά... διάλεξε Wizard, θες τόξα και τα συναφή... πάρε Demon Hunter κλπ. Απ'όλα έχει ο μπαχτσές
GaGaS_Thess Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 patch 2.0.5 αυριο λογικα ... ειναι Live στους Αμερικανικους
InfernoN Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 πολύ καλό patch http://us.battle.net/d3/en/blog/14138344/?cid=social_20140513_23823474
mphxths Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 απο οτι βλεπω εχει μερικες πολυ καλες αλλαγες...ΑΛΛΑ..νερφαρανε τον τεμπλαρ..ασυγχωρητο
Snolly Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 και επιτελους πεταμε ολα τα ασπρα που μαζευαμε σαν παλιατζηδες για το κραφταρισμα
InfernoN Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 και επιτελους πεταμε ολα τα ασπρα που μαζευαμε σαν παλιατζηδες για το κραφταρισμα επιτέλους αδειάζουν τα 2 stash page μου
paularas Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 απο οτι βλεπω εχει μερικες πολυ καλες αλλαγες...ΑΛΛΑ..νερφαρανε τον τεμπλαρ..ασυγχωρητο πάει ο μάνος...? 2
Metaksas Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 εγω παλι δν καταλαβα τι αλλαγες εγιναν με locust και haunt ... εβγαλαν τα criticals?
Προτεινόμενες αναρτήσεις