Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ποια keys/mobs ratio λες? φωναζεις απο rift it forward και δεν ανοιγεις σχεδον ποτε :P. Καλα οπως λες ο καθενας παιζει οπως θελει απλα αν μιλαμε για κατι optimal δεν τελειωνεις το rift για κανενα λογο με το επιχειρημα "οκ και τα παραπανω shards τι να τα κανω αφου δεν δινει η kadala.." ισως θα ηταν καλυτερο απλα να κανεις bounties τοτε να παιρνεις και το bag που εχει leg chance.

Οπως τον βολευει τον καθενα ομως οκ.. :P

Δημοσ.

9/10 φορές παίζουμε full party οπότε το RIF είναι impossibru

Κατα τα άλλα 400rifts/ 20000 shards σύμφωνα με το Profile και θυμάμαι ένας προς ένα τι items μου έχει δώσει η kadala που δεν ήταν instasalvage. Ένα chandoto source, ένα mempo και κάτι magefist.Το xp είναι prolly ο μόνος legit λόγος να κλεινει κανείς απευθείας.

Δημοσ.

η kadala είναι η ελπίδα του noobodrop που έχουν τα demons οπότε αγαπάμε Kadala και κλείνουμε νωρίς τα rifts για περισσότερα shards plox, ότι set έχω το χω από kadaloni

Δημοσ.

ολο το κονσεπτ ειναι να μην τσιγγουνευεσαι τα rift keys. αν δεν, το rift πρεπει να κλεινει ΕΠΙΤΟΠΟΥ. διαφορετικα τα mobs που πεφτουν μετα τον guardian δε μετρανε σε shards + rift XP reward.

Δημοσ.

Παιδια συγνωμη για το ψιλοακυρο αλλα το fast2play.com ειναι αξιοπιστο; θελω να αγορασω το diablo και δεν το βρισκω πουθενα. Να παρω το cd key απο εκει το εχετε ξανακουσει;

Δημοσ.

Ναι ειναι απ τα πιο αξιοπιστα site, εχω αγορασει πολλα cd keys απο αυτο οπως D3, RoS, WoW, CS Global Offensive και αλλα.

Δημοσ.

Να σαι καλα αδερφε μου. Οχι τιποτα αλλο επεσα στην συγκυρια. Και δεν εχω λεφτα στην καρτα και δεν βρισκω το retail πουθενα και το battle.net δεν δεχεται paysafe. Θα το παρω απο κει λοιπον.

Δημοσ.

To παιχνίδι μου άρεσε και μου άρεσε πολύ. Έπαιξα λίγο έφτασα paragon 50 (όχι σπουδαία πράματα) ο sorcerer είναι ψέμα και βγάζει ακόμα και T3 (όχι άνετα βέβαια) και σε κάποια φάση έφαγα μια τρελή ξενέρα και με χτύπησε.

Γιατί σκατά φαρμάρω? PVP δεν υπάρχει, end game δεν υπάρχει, T6 δεν έχει νόημα γιατί καθώς και τα υπερτούμπανα φαρμάρουν T1 για efficiency. Ακόμα και το gear είναι πρακτικά άχριστο γιατί δεν είναι σαν το vanilla D3 που τα elites εκτός από υπερπάλουκα μετά από κάποια ώρα ξαναπήγεναν full hp. 

Εδώ και κουλός να είσαι και με 0 gear αν έχεις υπομονή να κάνεις respawn ρίχνεις ότι θες μετά από κάποια ώρα..

Αν ήμουν 20 εντάξει να συνέχιζα αλλά στα 34 έχω πάρα πολύ farm στην πλάτη από πάρα πολλά games, οπότε ξενέρωσα και το σταμάτησα, 

Αρχισα να παίζω hearthstone btw που γαμάει πραγματικά, φοβερό game. 

• Like 1
Δημοσ.

το diablo(πλέον) είναι γεμάτο ανεξερεύνητα items τα οποία πέφτουν μέρα με την μέρα, και για να σου πέσει ένα set καλό είναι πάρα πολύ δύσκολο(Marauders,innas,vyrs αντίστοιχα), όποιος δεν την βρίσκει με την χαλαρότητα του diablo να farmareis να ελπίζεις και μετά από πολύ farm να σου πέφτει αυτό που θες( που μου συμβαίνει) απλά δεν σου αρέσει το παιχνίδι. Προσωπικά το diablo είναι το μόνο game στο είδος του που μπορώ να παίξω σαν alter-2ο game, όλα τα άλλα είναι ακόμα πιο βαρετά. Έχει την ομορφιά του πάντως και μετά από t3 φίλε πέφτουν πιο δυνατά items όχι σε stats base damage και διαφορετικά sets που είναι η ουσία. Είμαι 240 Level wizard,dh main θέλω άλλα 2 vyr για τον wizard (που έχω ήδη 1 mil dps) και marauder για τον dh και μετά θα μπορέσω να πάω τ5-6 για calamity και τα πιο τούμπανα προφανώς. Δεν σου λέω ότι είναι τέλειο game άλλα έχει την ομορφιά του.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ και κουλός να είσαι και με 0 gear αν έχεις υπομονή να κάνεις respawn ρίχνεις ότι θες μετά από κάποια ώρα..

Και τι νοημα εχει αυτο? Το παν ειναι να εισαι efficient σε οσο το δυνατον μεγαλυτερο torment, efficient εννοουμε συνηθως να πεφτουν τα elites σε <10sec κατα MO. Θα κανεις για παράδειγμα μιση ωρα το elite T6 για να πεις οτι κανεις T6?? Δεν την καταλαβαινω αυτη τη λογικη πραγματικα. :P 

Aφου συμπληρωσεις char με οτι set/weapon θες ειτε πας στον επομενο ειτε ψαχνεις καλυτερα rolls, αυτο ειναι το παιχνιδι αυτη τη στιγμη αυτο ειναι το end game, αλλος θα κανει 3 μηνες να συμπληρωσει αλλος συμπληρωσε σε 15 μερες, ετσι παει αναλογα το rng και το playtime που εριξες.

Δημοσ.

Ξερετε οτι εχω διαβασει στα official forums οτι μετα απο διαφορα τεστ εχει βρεθει οτι υπαρχει cap στα legendary ανα ωρα ετσι ωστε να ισσοροπειται ο casual με τον hard core και το "efficiency" που αναφερεις εχει τοσο diminishing return που ειναι σχεδον αδιαφορο..

(Αυτο σημαινει οτι ενας hardcoras που παιζει πιο πολλες ωρες απο ενα casual θα εχει πιο πολλα legendary αλλα αν παιξουν και οι δυο ιδιες ωρες ακριβως θα παρουν ιδιο αριθμο legendary οποτε skill και efficiency ειναι ακυρα)

Δεν διαφωνω οτι το game ειναι γαματο αλλα χρειαζεται απαραιτητα καποιου ειδους ladder η pvp. Το hardcore ειναι μια λυση σε οποιον ψαχνει νοημα αλλα το skill cap και οι απαιτησεις του ειναι σε επιπεδο retardness. Μονο αν εισαι ανεργος και παντα ξεκουραστος το σηκωνει

. Οπως ειπα καποιος που ειναι 23 και εχει "ντυσει" 30 χαρακτηρες σε διαφορα games βλεπει τα πραματα αλλιως απο καποιον που ειναι 35 και εχει ντυσει 90 χαρακτηρες, το farm και το gear που ειναι αυτοσκοπος σε κραταει πολυ πιο δυσκολα οσο μεγαλωνεις

Δημοσ.

Αυτα εινα απλα θεωριες συνομωσιας και ως συνηθως βγαινουν άπειρα τετοια κατα καιρούς(πχ loot servers), δες λιγο κανα streamer να δεις τι ποσοτητα πεφτει σε T6. Και το εχω τεσταρει και εγω προσωπικα, higher torment = more legs per hour απλα τα πραγματα.. Βεβαια για να φαρμαρεις T6 efficient σημαινει οτι εισαι ολοκληρωμενος char και αντε να ψαχνεις 1-2 items η καλυτερα rolls.

Φυσικα λογο rng μπορει να κανεις 1 rift Τ1 και να ριξει 4 και μετα 3 rift >Τ4 και να μη ριξει κανενα, αυτα συμβαίνουν..

Για ladders θα με ενδιέφερε κατι παραπανω απο 24/7 no life mode, αν υπηρχε καποιο ειδος "skill" τοτε ναι, αν ειναι απλα timed season ποιος θα παρει περισσοτερα items η ποιος θα levelarei περισσοτερο δεν με ενδιαφερει καθολου. Το pvp θα ηταν μια λυση αλλα το βλεπω δυσκολο το balance.

Δημοσ.

Προφανως υψηλοτερο tier ριχνει περισσοτερα legendary per hour εγω μιλαω για το ιδιο tier, δυο ατομα που φαρμαρουν t1 πχ. Το counter κανει reset οταν δεν παιζεις δυο τρεις μερες γιαυτο βρεχει legendary καμια φορα. Εγω οτι gear και να ειχα οπως και να καθαριζα απο αποψη effiiency οσο επαιζα συνεχομενα ειχα 1 legendary ανα μιαμιση ωρα.

Αυτα τα thread εχουν 50 σελιδες και ουτε μια απαντηση απο blue που να λεει "μαγκες δεν ισχυει αυτο που λετε"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...