nicoc89 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 φίλε μου θα σου πρότεινα να πάρεις cd key , 20 euro και ξεμπέρδεψες . Βρες ενα καλό site να το αγοράσεις κ είσαι κομπλέ.τζάμπα λεφτά το box (box είχα πάρει απο day 1 στο παλιό μου acc αλλα 25 euro preorder τότε).Απ το site της blizz ούτε για πλάκα , η τιμή ειναι αλλού...
Jikail Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) btw υπάρχει ένα ωραίο bug για όσους θέλουν να ρολλάρουν πολλές φορές αντικείμενα. τα βάζεις μέσα, πατάς το roll βλέπεις εάν σε βολεύουν αυτά που έδωσε. if not, logout στα καπάκια και ξαναμπαίνεις (με την καρτέλα ανοιχτή). το αποτέλεσμα είναι να μην αυξάνεται το κόστος σε gold και να χάνετε μόνο τα mats. downside είναι ότι κάνεις την βόλτα για την muriam κάθε φορά που μπαίνεις σε ένα παιχνίδι Γιατί δεν μου δουλεύει; Τί κάνω λάθος; Ρολλάρω και με ανοιχτή την καρτέλα πατάω το "Game menu" κάτω δεξιά για να βγω στο μενού και επιλέγω "Leave game" ή "Exit Diablo III"; ΥΓ: Δεν διάβαζα σωστά το αρχικό ποστ και περίμενα να μου μένουν και τα materials.... Επεξ/σία 4 Μαΐου 2014 από Jikail 1
InfernoN Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Γιατί δεν μου δουλεύει; Τί κάνω λάθος; Ρολλάρω και με ανοιχτή την καρτέλα πατάω το "Game menu" κάτω δεξιά για να βγω στο μενού και επιλέγω "Leave game" ή "Exit Diablo III"; ΥΓ: Δεν διάβαζα σωστά το αρχικό ποστ και περίμενα να μου μένουν και τα materials.... το δοκίμασα και εγώ μου πιάσε την πρώτη μέρα που το άκουσα την άλλη μέρα δυστυχώς όχι
greeneye Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 μην κλεβετε το παιχνιδι, τοσο καιρο φωναζετε farma farmaaaaaaaaaaa ε φαρμαρετε λοιπον, λιωστε
Snolly Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μια παρατηρηση, βρεθηκα μεσα στο ΣΚ σε γκρουπακια με αλλα παιδια απο εδω και ορισμενοι θελουν να σκοτωνουν τα παντα μεσα στο rift αφου εχουμε σκοτωσει τον rift guardian. Εχω δει επισης στα forums του battle.net απειρες διαφωνιες πανω στο θεμα. φυσικα το λογικα σωστο ειναι να κλεινει το ριφτ επι τοπου αφου πεσει το μπος. δεν "χαραμιζουμε τερατα" ουτε χανουμε legendaries. Οι πιθανοτητες ειναι ΟΛΟΙΔΙΕΣ και στο νεο ριφτ. Μονο κερδος εχουμε σε forgotten souls/shards/XP. οποτε μην τρεχετε σαν τους παλαβους να καθαρισετε τα παντα ή αν το κανετε μην ξενερωνετε με τους υπολοιπους που ακολουθουν τη λογικη και τα μαθηματικα. Γιατι με το που ειπα τη γνωμη μου ηταν gg και φευγανε. Τεσπα πλεον θα το προσυμφωνω για να μη στεναχωρω κανεναν που δεν καταλαβαινει τη λογικη του να κλεινει το ριφτ επι τοπου. EDIT με εξαιρεση τις περιπτωσεις που τυχαινει να πεσουμε σε γαμηστερη γεματη elites πιστα
InfernoN Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 εγώ το έχω δει αλλιώς, όταν σκοτώνεις τον guardian τελειώνει και το rift, τέρατα και legendaries θα έχεις και στο next rift άλλα όλα αυτά μετράνε γιατί ξέρεις ότι στο τέλος θα πάρεις blood shards τα οποία μετράνε πάρα πολύ και μεγαλύτερο chance για legendary απότι ξέρω. Οπότε είμαι υπέρ του κλεισίματος αμέσως μετά τον guardian.
ADHD Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μια παρατηρηση, βρεθηκα μεσα στο ΣΚ σε γκρουπακια με αλλα παιδια απο εδω και ορισμενοι θελουν να σκοτωνουν τα παντα μεσα στο rift αφου εχουμε σκοτωσει τον rift guardian. Εχω δει επισης στα forums του battle.net απειρες διαφωνιες πανω στο θεμα. φυσικα το λογικα σωστο ειναι να κλεινει το ριφτ επι τοπου αφου πεσει το μπος. δεν "χαραμιζουμε τερατα" ουτε χανουμε legendaries. Οι πιθανοτητες ειναι ΟΛΟΙΔΙΕΣ και στο νεο ριφτ. Μονο κερδος εχουμε σε forgotten souls/shards/XP. οποτε μην τρεχετε σαν τους παλαβους να καθαρισετε τα παντα ή αν το κανετε μην ξενερωνετε με τους υπολοιπους που ακολουθουν τη λογικη και τα μαθηματικα. Γιατι με το που ειπα τη γνωμη μου ηταν gg και φευγανε. Τεσπα πλεον θα το προσυμφωνω για να μη στεναχωρω κανεναν που δεν καταλαβαινει τη λογικη του να κλεινει το ριφτ επι τοπου. EDIT με εξαιρεση τις περιπτωσεις που τυχαινει να πεσουμε σε γαμηστερη γεματη elites πιστα Φυσικα ετσι ειναι, δεν υπαρχει κανενας λογος να συνεχισεις το rift τζαμπα το χρονο σου χαλας. Εμενα δεν μου εχει τυχει να επιμενουν να το συνεχισουν αλλα ναι το καλυτερο ειναι να το λες απο πριν και αν δεις να σου τα μασανε απλα βγες..
lalanis Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μετά το boss κλείνει το rift εκτός και αν: -Η πίστα είναι το νεκροταφείο ή η φυλακή, οπότε τελειώνεις το stage. -Η πίστα έχει πολύ μεγάλο density οπότε την καθαρίζεις. -Είσαι κοντά στην έξοδο του χάρτη, οπότε κάνεις ένα τσεκ αν ο επόμενος χάρτης είναι το νεκροταφείο ή η φυλακή. Για όλες τις άλλες περιπτώσεις,ciao....
vag.patrick Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 εγω κατι πρεπει να κανω γιατι ειμαι για τον Πεολιδη με τον διαβολοκυνηγο....κλανια και πεφτω. εχω μεινει παααααρα πολυ πισω...
nicoc89 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 δεν ειναι μια κ δυο οι φορές που μετά το rift guardian kill συνεχίζω το rift και τσιμπάω 1-2 legsσυνηθως αυτό συμβαίνει οταν δεν έχει πέσει κάτι μέχρι εκείνη τη στιγμή (στο συγκεκριμένο rift)
klainmaingr Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Που ακριβώς είναι το νόημα στο να κλείνεις αμέσως μετά το boss? Πραγματικά το boss το αντιμετωπίζω σαν ένα elite και τίποτα άλλο.. Σας έριξε πολλές φορές item το boss? 8/10 items είναι απο chest/πτώματα και πέτρες. Για ποιο λόγο να κάνω reset και να μην κάνω clear; ΟΚ κάποια lvls τύπου Pandemonium είναι instaleave αλλα τα περισσότερα είναι ανεκτά και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη συνεχίσεις στο επόμενο lvl/κάνεις explore. Και όντως και σε μένα τις περισσότερες φορές τα items πέφτουν μετά το boss. 2
ChrisAce Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 <p>δεν ειναι μια κ δυο οι φορές που μετά το rift guardian kill συνεχίζω το rift και τσιμπάω 1-2 legs συνηθως αυτό συμβαίνει οταν δεν έχει πέσει κάτι μέχρι εκείνη τη στιγμή (στο συγκεκριμένο rift)</p> Ισχύει. Παρόλα αυτά κρίνεις και αν αξίζει να το συνεχίσεις απο το density που λέει και ο lalanis. Και το βασικότερο ειναι το τι κυνηγάει κανείς, items ή XP. Sent from my iPad using Insomnia
ADHD Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Που ακριβώς είναι το νόημα στο να κλείνεις αμέσως μετά το boss? Πραγματικά το boss το αντιμετωπίζω σαν ένα elite και τίποτα άλλο.. Σας έριξε πολλές φορές item το boss? 8/10 items είναι απο chest/πτώματα και πέτρες. Για ποιο λόγο να κάνω reset και να μην κάνω clear; ΟΚ κάποια lvls τύπου Pandemonium είναι instaleave αλλα τα περισσότερα είναι ανεκτά και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μη συνεχίσεις στο επόμενο lvl/κάνεις explore. Και όντως και σε μένα τις περισσότερες φορές τα items πέφτουν μετά το boss. Το οτι επεσε μετα σε εσενα ειναι απλα τυχαιο μπορει να επεφτε ανα πασα στιγμη στο επομενο rift, κλεινουμε το rift για να παμε γρηγορα στο επομενο για να μαζεψουμε γρηγορα shards = πιο πολλα leg την ωρα.. Εκτος αν ειναι cemetary η prison οπως αναφερθηκε και πριν. 1
klainmaingr Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Ναι οκ μπορεί να έπεφτε στο επόμενο rift indeed, rng και τα γνωστά. Προσωπικά προτιμώ να αυξήσω το keys/mobs ratio και να μειώσω τα μπες/βγές/άνοιξε/κλείσε παρα να πάρω 50 παραπάνω shards την ημέρα για να παίρνω τα @@ της καντάλα με μεγαλύτερη συχνότητα. Κλείσιμο στο boss = πολλές φορές πάνω απο το 50% του rift χαμένο = περισσότερα Keys για το ίδιο playtme = πιο σύντομα normal bounty farm = χαμένος χρόνος απο actual torment legendary. Αλλα ο καθένας όπως γουστάρει να παίζει ofc. 1
StormGr Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Προσωπικα εχω κανει και τους 2 τροπους και δεν εχω προβλημα. Αν δεν εχω ομως πολλα rift shards τοτε προτιμω να κανω ολοκληρα τα rift παρα να παω να φαρμαρω normal bounties. Οποιος θελει ομως hardcore min/maxing τοτε μπορει να μπει σε και ενα clan / community οπως το rift it forward κλπ. Εκει να δειτε blood shards να χωρτασει το ματι σας. (μπορειτε να ειστε μεσλη σε εως 5 clan νομιζω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις