BlackScorpionX Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Το μόνο που με ενοχλεί είναι η έλλειψη φαντασίας της blizzard στα passives των legendaries / set. Κάποια σίγουρα είναι εξαιρετικά αλλά θα μπορούσαν να είχαν βάλει περισσότερη φαντασία. Ξεκινώντας ΑΠΛΑ από το να βάλουν τα monster / elite / champion affixes σε legendaries. Όπως πχ έχουν κάνει με τα firewalkers, να βάλουν και arcane sentries, frost pulse, frozen, slow time, illusions κλπ κλπ. Προφανώς με διαφορετικά χρώματα κλπ ώστε να μην μπερδευόμαστε. Έπειτα λίγο περισσότερη φαντασία...είναι δυνατόν... αντί να βγάζει 1 hydra να βγάζει 2. ΟΥΑΟΥ! 0,5 sec σκέψης και δουλειάς και πολύ είπα. Δηλαδή θα ήταν δύσκολο να βάλουν και μικρό chance για μία επιπλέον (3η) hydra με random rune? Όπως έχουν πειράξει τα off-hands των wizards έτσι και περισσότερο πρέπει να κάνουν όλα τα legendaries και ας είναι και μερικά unbalanced για λίγο καιρό! Δεν έγινε και τίποτα αν βγει κάτι λίγο πιο δυνατό, δε χάλασε ο κόσμος. Ως προς τα drops ... είναι κάπως frustrating όταν ψάχνεις πολύ συγκεκριμένα items (πχ εγώ θέλω κάτι πολύ συγκεκριμένο για να αλλάξω όλο το build) αλλά ελπίζω με τα torment only legendaries που θα μπουν και στα horadric caches (jumbo-σακούλες) να στρώσει η κατάσταση.
Snolly Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 ο Random είναι ο klainmaingr και πράγματι πάιζει πολύ νέφτι... την ψυχη μου εβγαλε, και πριν ξεκινησουμε ειχα στριψει και τσιγαρο για το παιχνιδι. ουτε καν το αναψα.
Metaksas Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Τα ladders λετε να ειναι φαση weekly και τα ladder-exclusive leg θα περνανε στον main Char; κατι τετοιο ειχα διαβασει
Snolly Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Νομιζω τα ladders δε θα εχουν ιδιαιτερο νοημα για τους casual players. Αν ειναι ακομα ενα experience meter που απλα κανει reset σε καθε season τοτε ΠΑΝΤΑ οι νικητες θα ειναι accounts που παιζουν 24/7 με βαρδυες.
klainmaingr Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 την ψυχη μου εβγαλε, και πριν ξεκινησουμε ειχα στριψει και τσιγαρο για το παιχνιδι. ουτε καν το αναψα. Αν πατούσες και το wolf να δεις τι ωραία θα πήγαινε. Που να παίξεις και με κάτι lalanηδες που ανοίγοκλείνουν rifts στα cooldown και δε προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα.
Snolly Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Αν πατούσες και το wolf να δεις τι ωραία θα πήγαινε. Που να παίξεις και με κάτι lalanηδες που ανοίγοκλείνουν rifts στα cooldown και δε προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα. λεω κι εγω θα ειναι κανας πιτσιρικας και παει ετσι ταπα, λογικο. κοιταω τωρα ημ. γεννησης και δε σου ριχνω ουτε χρονο. παω να σβησω τους χαρακτηρες μου. chat log εγω με την κοπελια μου (Ελενη): -αγαπη ποτε πας μαδριτη; -9-12/5 -πως λεγεται το τουρνουα (τεννις); -mutua madrilena -α εκεινες τις μερες εχει κι εδω τουρνουα. λεγεται diablo leipeilena 3
Wspr Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 παιδες μπορω να μπω στην insomnia clan?Wspr#2794
alex_000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Ανέβασα και ένα barbarian powerleveling στο 60, θέλει μια ώρα περίπου αν σε πάρει κάπιος ντυμένος 70ρής από το χέρι. Είδα οι barbarians πλέον είναι τρελά τούμπανα καμία σχέση με το τραγικό "Μαζεψε μπλε item με resistance και τανκαρε" του αρχικού diablo 3. Τώρα είναι μπες και σφάξε σε αθανατίλα φάση
nicoc89 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 εγώ θέλω να ανεβάσω τον barb που τον έχω κάπου στα 50 και τον dh που τον πήγα χθες μια γρήγορη 35-40 κάπου εκεί δε θυμάμαι.Και τα δύο ειναι ουσιαστικά τα αγαπημένα μου chars γιατι αυτά έπαιζα απο day1 στο παλιό μου acc αλλα τα άφησα να παίξω λίγο οτι δεν είχα παίξει πρώτα τον crusader τζάμπα τον ανέβασα , τελικά χωρίς συγκεκριμένα items δεν τον γουστάρω με την καμία. Θα τον αφήσω στην άκρη σε περιπτωση που dropαριστεί κανένα gear .πάντως όσο faceroll να ειναι ο wd μου με τη μάσκα 80% pet dmg κλπ , δεν μου δίνει την ευχαρίστιση που παίρνω με dh και barbάντε να ανέβουν οι servers
alex_000 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 και εγώ wizard και barbarian έχω, και για τον ίδιο λόγο έκανα barbarian (και για το 1/1 000 000 πιθανότητα να βάλουν pvp στο μέλλον
InfernoN Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Δημοσ. 1 Μαΐου 2014 Marauders και natalyas ίδια μέρα, ευχαριστώ blizzard μετά από 160 levels nice καρκίνος το drop και ας παίζω t3 και πάνω αντε πια αυτά 1
lalanis Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Ένα heads up γιατί κάτι διάβαζα στα φόρουμ: Μια εναλλακτική στο σόλο game είναι τα runs στο Hell rift bounty στο act4. Είναι γενικά δύο πολύ μικροί χάρτες, χωρίς παρακλάδια κτλ, με δύο εναλλακτικές: 1) Να σκοτώσεις ένα ντερέκι 2) Να καθαρίσεις το χάρτη από mobs. Βάσει της δομής του χάρτη, γενικά μπορείς να παίζεις 2+ torment lvl πάνω από το επίπεδο που παίζεις συνήθως (ιδανικά 6, χωρίς προβλήματα). Το κάθε run διαρκεί κάτω από 10 λεπτά. Ενδεικτικά το bounty σε tor6 για να σκοτώσεις το ντερέκι δίνει 25m xp - 200k gold, και για να καθαρίσεις το χάρτη (πιο εύκολο imo), δίνει 65m-80m xp και 450k gold. Επίσης παίζουν cursed chest events (20m xp+). Εννοείται ότι το πάρτυ rift είναι καλύτερο, πιο fun κτλ, αλλά για σόλο xp/gold grind αξίζει. My 2 cents...
paularas Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 με λίγα λόγια αυτό λέγεται... ros alkaizer run.... my 50 cent
Προτεινόμενες αναρτήσεις