Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

ναι και τα 2 , αντε να βγει να κανουμε την προπαραγγελια μας :mrgreen:

Τι ωραια που θα ναι να τα δινουν και νωριτερα απο την κυκλοφορια του III τα serials για τα αλλα δυοmrgreen.png

Προπαραγγελια τη στιγμη που θα βγει το collectorstongue.gif

Δημοσ.

Στοπ, εχασα επισοδια. Τι εννοεις "τσαμπε" για οσους βαλουν 12μηνο?

World of Warcraft Annual Pass FAQ - Βασικά όπως το καταλαβαίνω είναι σαν "συμβόλαιο" με την Blizzard: Πληρώνεις μηνιαία την κανονική συνδρομή (είτε με πιστωτική είτε με game card) και παίρνεις δωρεάν το D3 (digital download) όπως και beta access στο επόμενο expansion. Απλά υποχρεούσαι να πληρώνεις για 12 (συνεχόμενους) μήνες συνδρομη.

Δημοσ.

Κοίτα ρε μαρκετιγκ η blizz.

Σου λέει αν βγει το d3 κ το παρει ο κοσμος κ σταματησει να παιζει wow? Και λέει πάρε για ένα χρόνο συνδρομή (να σε έχω σίγουρο) κ πάρε κ d3 δώρο να το παίξεις οπότε να έχεις κίνητρο για 1-year-sub. Και έτσι όποιος παίζει ακόμα θα πει γτ όχι αφού θα τα δώσω έτσι κ αλλιώς κ θα πάρω κ d3 δώρο κ δε θα φύγει απο wow να δοκιμασει d3 και να ξεκολλήσει από τη σύφιλλη (Με λενε ρεμαλι και ειμαι καλά. Είμαι 1 χρόνο καθαρός :-D )

Στο θέμα, καμια ημερομηνια δώσανε τα boys ?

Για τιμές εγώ πιστεύω θα'ναι τύπου sc2 , 50-60Ε η απλή και 85-100Ε (οι διαφορές ανάλογα με το μαγαζί )

Αυτό με το d2 είναι όπως έδινε στο sc2 ένα jimmy-raynor-dogtag με το sc

Δημοσ.

Οπως ειπε και π Greygore, πρεπει να αγορασεις την κανονικη μηνιαια συνδρομη για 12 μηνες. Με 13 ευρω το μηνα βγαινει περιπου 156 ευρω

Καποιος που θελει να παιξει 1 χρονο Wow μπορει να αγορασει 2 6μηνες με συνολο 132 ευρω, και φυσικα με το δικαιωμα να μην αγορασει το δευτερο 6μηνο αν βαρεθει.

Με αλλα λογια, δεν ειναι δωρεαν το d3. Ειναι περιπου μισοτιμης.

Αν βαλεις και το γεγονος οτι ακομα και αν οντως θελει καποιος να συνεχισει WoW, πολλοι θα σταματουσανε το sub για 3-4 μηνες ωστε να επικεντρωθουν στο d3 αλλα τωρα θα παραμεινει ενεργο αναγκαστικα.

Θα επρεπε να βγαλουν ειδικο year subscription στα 132 ευρω για να ειναι πραγματικη προσφορα.

Δημοσ.

για καποιον καμενο που παιζει ασταματητα WoW και ειναι και φαν του Diablo,η προσφορα ειναι τελεια.

καποιοι που δεν παιζουν συχνα war,απλουστατα θα πανε να αγορασουν το παιχνιδι.

Κοίτα ρε μαρκετιγκ η blizz.

promotion ειναι,οχι marketing.

Δημοσ.

Αραγε σε αφηνει το συστημα να παιζεις d3 και WoW ταυτοχρονα απο το ιδιο bnet account? Υπαρχουν ανθρωποι που εχουν 2 WoW subs στο ιδιο account και παιζουν ταυτοχρονα αρα μπορει και να γινεται.

Ετσι αν βρεις καποιον καμμενο και τον πεισεις να παρει το 12μηνο μπορεις να παιζεις το δικο του d3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...