Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποιο εννωείς passive για τα weapons?

όταν εννωείς 2 hand crossbow  = 1hand + 1 hand ή 2hand crossbow?

sockets μπορώ να βάλω εγώ στο αντικείμενο αν δεν έχει; η πρέπει να βρω αντικείμενα που έχουν είδη θέση;

Δημοσ.

archery το passive. Αν βάλεις 2 hand crossbow εννοώ 1 hand στο κάθε χέρι είναι 10% critical chance με αυτό το passive. Sockets είτε πρέπει να βρεις weapons με sockets ή στην mystic να κάνεις enchant το οποίο είναι πολύ πιο εύκολο. Η φάση bow+quiver συμφέρει μόνο με ένα πάρα πολύ δυνατό bow και αντίστοιχα ένα πάρα πολύ δυνατό quiver αλλιώς συμφέρει περισσότερο αυτό που σου λέω, γιατί αν βάλεις στα sockets πρασινάκια θα χεις 10% crit chance και με τα royal πχ έχω 260% critical damage μόνο από τα weapons δεν πάμε καν στα άλλα items.

Δημοσ.

έγινε μάγκα μου 

archery το passive. Αν βάλεις 2 hand crossbow εννοώ 1 hand στο κάθε χέρι είναι 10% critical chance με αυτό το passive. Sockets είτε πρέπει να βρεις weapons με sockets ή στην mystic να κάνεις enchant το οποίο είναι πολύ πιο εύκολο. Η φάση bow+quiver συμφέρει μόνο με ένα πάρα πολύ δυνατό bow και αντίστοιχα ένα πάρα πολύ δυνατό quiver αλλιώς συμφέρει περισσότερο αυτό που σου λέω, γιατί αν βάλεις στα sockets πρασινάκια θα χεις 10% crit chance και με τα royal πχ έχω 260% critical damage μόνο από τα weapons δεν πάμε καν στα άλλα items.

είσαι σίγουρος ότι διπλασιάζεται; γιατί γραφεί το passive για 5%.

πάντως αν βγάλω το quiver κατεβαίνω -32,3% damage και κανα -27.8% ταύφνες.

επίσης μπορείς να μου εξηγήσεις τι παίζιε με τα rifts?
που είναι προτιμότερο να πηγαινω για αντικείμενα;

Δημοσ.

rifts για αντικειμενα...αν τελειωσουν τα ριφτ keystones..bountys για να μαζεψεις ξανα..και ξαναμανα ριφτς παλι...

τα boost-αρανε τα ριφτς σε θεμα drops...αρα συμφερει να παιζεις ριφτς...

στα ριφτς απλα ανοιγει το πορταλ..μπαινεις..βαρας τερατα....μεχρι να βαρεθεις..μολις γεμισει η μπαρα στα δεξια..βγαινει το σουπερ ντουπερ boss..μαντεψε τι κανεις..το σκοτωνεις και αυτο ..και ευχεσαι για drops :)

Δημοσ.

έχω κάνει 2 bounties missions αλλά κάποιο rift δεν μου έχει πετάξει...γιατί;

Τυχαία είναι ή κάπου συγκεκριμένα;

Δημοσ.

έγινε μάγκα μου 

είσαι σίγουρος ότι διπλασιάζεται; γιατί γραφεί το passive για 5%.

πάντως αν βγάλω το quiver κατεβαίνω -32,3% damage και κανα -27.8% ταύφνες.

επίσης μπορείς να μου εξηγήσεις τι παίζιε με τα rifts?

που είναι προτιμότερο να πηγαινω για αντικείμενα;

το passive γράφει 5% για ΚΑΘΕ 1 hand crossbow οπότε αν έχεις 2? Προφανώς θα χάσεις dmg αν δεν το κάνεις ακριβώς όπως σου είπα με τα sockets, γιατί τα quiver έχουν 15-20% attack speed από κει σου φαίνεται ότι χάνεις damage. Πρέπει να βρεις  2 1-hand crossbow πάνω τους να έχουν socket dex και στα μεγαλύτερα levels weapon dmg % critical dmg ή vitality. Πάρε ένα παράδειγμα http://us.battle.net/d3/en/profile/Philos-1386/hero/841560

έχω κάνει 2 bounties missions αλλά κάποιο rift δεν μου έχει πετάξει...γιατί;

Τυχαία είναι ή κάπου συγκεκριμένα;

ο tyreoulis πετάει συνήθως keys στο τέλος των bounties αλλά υπάρχει και chance ενώ κάνεις τα missions.

Δημοσ.

Απο το archery παίρνεις 5% μόνο για το main hand σε dual weild σου δίνει και 1 hatred regen,το αναφέρει ξεκάθαρα.  :P

true, αλλά αυτό με τα sockets-crit dmg ισχύει, στο diablo όλο το dmg είναι το crit chance/damage σε κάθε class δεν βλέπω άλλου είδους dmg

Δημοσ.

το passive γράφει 5% για ΚΑΘΕ 1 hand crossbow οπότε αν έχεις 2? Προφανώς θα χάσεις dmg αν δεν το κάνεις ακριβώς όπως σου είπα με τα sockets, γιατί τα quiver έχουν 15-20% attack speed από κει σου φαίνεται ότι χάνεις damage. Πρέπει να βρεις  2 1-hand crossbow πάνω τους να έχουν socket dex και στα μεγαλύτερα levels weapon dmg % critical dmg ή vitality. Πάρε ένα παράδειγμα http://us.battle.net/d3/en/profile/Philos-1386/hero/841560

ο tyreoulis πετάει συνήθως keys στο τέλος των bounties αλλά υπάρχει και chance ενώ κάνεις τα missions.

got it!

ευχαριστώ.Θα μπω σε λίγο να δούμε τί φάση θα μας κάνει ο tyriel

Δημοσ.

true, αλλά αυτό με τα sockets-crit dmg ισχύει, στο diablo όλο το dmg είναι το crit chance/damage σε κάθε class δεν βλέπω άλλου είδους dmg

Yea το socket/crit dmg είναι μονόδρομος σε όλα τα class,πάντως γενικά θεωρώ ότι πρέπει να το ψάξουν το όλο θέμα του socketing γιατί είναι υπερβολικά απλοποιημένο.

Δημοσ.

Αρχίζω τώρα. Να δούμε αν το blizzard / ray of frost build που έπαιζα στο 60 περνάει ακόμα στον wizard.

Μια ερώτηση για να ανεβάσεις δεύτερο χαρακτήρα βοηθάει κάπως το παιχνίδι ή είναι τελείως ανεξάρτητοι? Θέλω να ανεβάσω και κάνα barbarian αλλά είναι τραγικό να πάω από το 0 εφόσον έχω έναν ακόμα level 60/70

Δημοσ.

τα blood shards εκτός από τη τυπισα με το μαγαζί χρησιμεύουν πουθενά; ουσιαστικά άχρηστα ειναι γιατί μονο πίπες πετράει η τύπισσα.

Δημοσ.

κασέρι, φέτα, μυζήθρα, παρμεζάνα...

Tyrael ρε noobs...

ok tyraeoulis

Αρχίζω τώρα. Να δούμε αν το blizzard / ray of frost build που έπαιζα στο 60 περνάει ακόμα στον wizard.

Μια ερώτηση για να ανεβάσεις δεύτερο χαρακτήρα βοηθάει κάπως το παιχνίδι ή είναι τελείως ανεξάρτητοι? Θέλω να ανεβάσω και κάνα barbarian αλλά είναι τραγικό να πάω από το 0 εφόσον έχω έναν ακόμα level 60/70

στο ray of frost δεν μου αρέσει που δεν περνάει aoe ενώ το disintegrate με το εκπληκτικό rune 30% για περισσότερο dmg + black hole = ουαου

alter αφού πας 200-300 paragon να χεις bonus stats από το paragon + ένα royal να βάλεις στο weapon να παίζεις torment στα 20 level να παίρνεις τρελό bounties exp. Αλλιώς με φιλαράκι exploits ή rifts torment II και πάνω.

τα blood shards εκτός από τη τυπισα με το μαγαζί χρησιμεύουν πουθενά; ουσιαστικά άχρηστα ειναι γιατί μονο πίπες πετράει η τύπισσα.

Τα bs είναι μόνο για το καντελόνι, άχρηστα? τα μισά μου legenderies είναι από το καντελόνι plz

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...