Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λετε να υπαρχει καμια πιθανοτητα να ξαναβαλουν τα φτερα για μας που το αγορασαμε μετα τις 31 Μαρτιου? :P

Δημοσ.

Φιλε luxx παιζεις 15 λεπτα την ημερα και εχεις τοσες ερωτησεις. Στο hearthstone επαιξες 7 ωρες σερι και παλι ερωτησεις εχεις :P fulgore χλωμο σε κοβω

• Like 1
Δημοσ.

Λετε να υπαρχει καμια πιθανοτητα να ξαναβαλουν τα φτερα για μας που το αγορασαμε μετα τις 31 Μαρτιου? :P

και εμεις που τα εχουμε λες και τα φοραμε; μια μαλακια ειναι και ενοχλει και στις μαχες να βλεπεις καλα τι γινεται.

Δημοσ.

Wizard = intellig το dexterity σου ειναι αχρηστο. Δεν σου την λεμε απλα αν δεν παιξεις το παιχνιδι δεν μπορεις να μπεις στην λογικη του. Ειναι σαν να ρωταω συνεχεια ενα πιλοτο πως πεταει το f16 με χιλιαδες ερωτησεις ενω εγω το παιζω στο pc μου 15 λεπτα την ημερα. Θα μαθω ποτε να πεταω απο τις ερωτησεις?

Και τι αυξανει την ταχυτητα στο cast rate στην wizard; Ειδα ενα βιντεο που εχει wizard με 3.33 attack το δευτερολεπτο. Πως το εκανε;

Με φαγατε.. Μου φαινεται θα παρω το exp να παιξω λιγη μπαλιτσα.. :D

Δημοσ.

Και τι αυξανει την ταχυτητα στο cast rate στην wizard; Ειδα ενα βιντεο που εχει wizard με 3.33 attack το δευτερολεπτο. Πως το εκανε;

1h dag/sword και πιθανότατα gear full στο IAS.

Γενικά για αρχή ένα γενικός μπούσουλας για το μάγο είναι dmg > int > crt chance >= crt dmg > IAS

Ξενικάς λίγο πολύ από αυτά και μετά αλλάζεις τα stats ανάλογα με το gameplay και το build σου.

Δημοσ.

Ε παρτο ρε αδερφε, ειναι ωραιο παιχνιδι και σιγουρα αξιζει τα 20-25 ευρω που το βρισκεις πλεον. Σκετο χωρις το expansion ειναι που δεν αξιζει με την καμια.

Δημοσ.

λπν να πω εγώ τα σχόλια μου για το εξπο.

νομίζω παιδια το φτιαξανε το παιχνίδι.

γουστάρεις πλέον να παιζεις, πεφουν loots πεφτει ξυλο πεφτει farm
ειναι πιο εθιστικό.

το πρώτο το πηρα 60άρησα και το πέταξα. 
μακράν πιο ολοκρηρωμενο.

Δημοσ.

λπν να πω εγώ τα σχόλια μου για το εξπο.

νομίζω παιδια το φτιαξανε το παιχνίδι.

γουστάρεις πλέον να παιζεις, πεφουν loots πεφτει ξυλο πεφτει farm

ειναι πιο εθιστικό.

το πρώτο το πηρα 60άρησα και το πέταξα. 

μακράν πιο ολοκρηρωμενο.

Αυτο φενεται να παραδεχεται και το μεγαλυτερο μερος του κοσμου :)

Δημοσ.

σε λίγο εβδομηνταρίζω. έχω κάποιες απορίες.
τρέχω bounties σε hard (εύκολα). αλλά θέλω items τώρα.

απο εδώ και πέρα τι κάνω; πάλι bounties και rifts? (τα rifts τι ακριβώς προσφέρουν;)
για items κυριώς και τέτοια.

Λέω να δοκιμάσω τώρα nightmare αν και μου βγάζει λίγο τη ψυχή, πλέον στο hard δεν πετάει κανα αντικείμενο της προκοπής (όλα ισάξια η λίγο κατώτερα).

μια γενική εικόνα του ήρωα. οποαδήποτε παρατήρηση ευπρόσδεκτη!

Screen_Shot_2014_04_25_at_21_12_24.png

Δημοσ.

μόλις πας 70 βάλε 2 hand crossbow το  passive για τα weapons, και πράσινα κρύσταλλα για crit damage και στα 2 weapons, θες sockets. Ανέβαζε όσο μπορείς crit chance,dmg, dex και για επιβίωση vitality και resistances. αυτά 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...