Fulgore Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Λετε να υπαρχει καμια πιθανοτητα να ξαναβαλουν τα φτερα για μας που το αγορασαμε μετα τις 31 Μαρτιου?
GaGaS_Thess Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Φιλε luxx παιζεις 15 λεπτα την ημερα και εχεις τοσες ερωτησεις. Στο hearthstone επαιξες 7 ωρες σερι και παλι ερωτησεις εχεις fulgore χλωμο σε κοβω 1
Snolly Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Λετε να υπαρχει καμια πιθανοτητα να ξαναβαλουν τα φτερα για μας που το αγορασαμε μετα τις 31 Μαρτιου? και εμεις που τα εχουμε λες και τα φοραμε; μια μαλακια ειναι και ενοχλει και στις μαχες να βλεπεις καλα τι γινεται.
itsgosu Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 ΠΟ ΑΝΤΕ. 54. ελπίζω το βραδακι 60άρισμα.τό ριξα στα bounties. και στα rifts.
Luxx Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Wizard = intellig το dexterity σου ειναι αχρηστο. Δεν σου την λεμε απλα αν δεν παιξεις το παιχνιδι δεν μπορεις να μπεις στην λογικη του. Ειναι σαν να ρωταω συνεχεια ενα πιλοτο πως πεταει το f16 με χιλιαδες ερωτησεις ενω εγω το παιζω στο pc μου 15 λεπτα την ημερα. Θα μαθω ποτε να πεταω απο τις ερωτησεις? Και τι αυξανει την ταχυτητα στο cast rate στην wizard; Ειδα ενα βιντεο που εχει wizard με 3.33 attack το δευτερολεπτο. Πως το εκανε; Με φαγατε.. Μου φαινεται θα παρω το exp να παιξω λιγη μπαλιτσα..
Kapws Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Και τι αυξανει την ταχυτητα στο cast rate στην wizard; Ειδα ενα βιντεο που εχει wizard με 3.33 attack το δευτερολεπτο. Πως το εκανε; Με φαγατε.. Μου φαινεται θα παρω το exp να παιξω λιγη μπαλιτσα.. 1h dag/sword και πιθανότατα gear full στο IAS. Γενικά για αρχή ένα γενικός μπούσουλας για το μάγο είναι dmg > int > crt chance >= crt dmg > IAS Ξενικάς λίγο πολύ από αυτά και μετά αλλάζεις τα stats ανάλογα με το gameplay και το build σου.
StormGr Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Με φαγατε.. Μου φαινεται θα παρω το exp να παιξω λιγη μπαλιτσα.. Ε παρτο ρε αδερφε, ειναι ωραιο παιχνιδι και σιγουρα αξιζει τα 20-25 ευρω που το βρισκεις πλεον. Σκετο χωρις το expansion ειναι που δεν αξιζει με την καμια.
itsgosu Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 λπν να πω εγώ τα σχόλια μου για το εξπο.νομίζω παιδια το φτιαξανε το παιχνίδι.γουστάρεις πλέον να παιζεις, πεφουν loots πεφτει ξυλο πεφτει farmειναι πιο εθιστικό.το πρώτο το πηρα 60άρησα και το πέταξα. μακράν πιο ολοκρηρωμενο.
Fulgore Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 λπν να πω εγώ τα σχόλια μου για το εξπο. νομίζω παιδια το φτιαξανε το παιχνίδι. γουστάρεις πλέον να παιζεις, πεφουν loots πεφτει ξυλο πεφτει farm ειναι πιο εθιστικό. το πρώτο το πηρα 60άρησα και το πέταξα. μακράν πιο ολοκρηρωμενο. Αυτο φενεται να παραδεχεται και το μεγαλυτερο μερος του κοσμου
alex_000 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 το τσίμπησα και εγώ, να δούμε πόσο θα με κρατήσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) <p>Αφου θα βάλουν ladders μωρε, τι ανησυχείς. </p> http://www.shacknews.com/article/84210/diablo-3-dev-team-discusses-reaper-of-souls-and-answers?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter Επεξ/σία 26 Απριλίου 2014 από Επισκέπτης
itsgosu Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 σε λίγο εβδομηνταρίζω. έχω κάποιες απορίες.τρέχω bounties σε hard (εύκολα). αλλά θέλω items τώρα.απο εδώ και πέρα τι κάνω; πάλι bounties και rifts? (τα rifts τι ακριβώς προσφέρουνγια items κυριώς και τέτοια.Λέω να δοκιμάσω τώρα nightmare αν και μου βγάζει λίγο τη ψυχή, πλέον στο hard δεν πετάει κανα αντικείμενο της προκοπής (όλα ισάξια η λίγο κατώτερα).μια γενική εικόνα του ήρωα. οποαδήποτε παρατήρηση ευπρόσδεκτη!
InfernoN Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 μόλις πας 70 βάλε 2 hand crossbow το passive για τα weapons, και πράσινα κρύσταλλα για crit damage και στα 2 weapons, θες sockets. Ανέβαζε όσο μπορείς crit chance,dmg, dex και για επιβίωση vitality και resistances. αυτά
Προτεινόμενες αναρτήσεις