Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε ας βρουμε ενα μόρτη με καλη καρδια χαχαχαχαχα. 

γκάγκα ποιο ειναι το κλαν ρε μόρτη σαλονικιέ;
έσκασες απο τον πρασα και την είδες κουρσαρος τώρα.

Δημοσ.

Εκτος απο paragon level που ειναι μοιραζεται σε ενα account, τι αλλο μοιραζεται; Παρατηρησα και το  stash, καθως και το craft,gem level.

Και πως θα βρω το αντικειμενο για να αναβαθμισω στο τελευταιο επιπεδο το gem/blacksmith;

Δημοσ.

Δεν εχω χρονο φιλε μου. Το πολυ 15 λεπτα την ημερα και εαν παιξω. 977 σελιδες, τα 10 ποστ μου σας πειραξαν. ΕΛΕΟΣ.

Αλλη φορα θα ψαχνω το ιντερνετ. Αυτο το αντικειμενο βρισκεται μονο στο expansion, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ.

Και μια ερωτηση που δεν βρισκω σιγουρη απαντηση. Επειδη ανεβαζω μαγο αυτη τη στιγμη. Τα ctitical chance και attack speed δουλευουν; Δλδ ανεβαζω και dexterity; Ή μονο intelligence και παιρνω αντικειμενα που αυξανουν attack speed;

• Like 1
Δημοσ.

Wizard = intellig το dexterity σου ειναι αχρηστο. Δεν σου την λεμε απλα αν δεν παιξεις το παιχνιδι δεν μπορεις να μπεις στην λογικη του. Ειναι σαν να ρωταω συνεχεια ενα πιλοτο πως πεταει το f16 με χιλιαδες ερωτησεις ενω εγω το παιζω στο pc μου 15 λεπτα την ημερα. Θα μαθω ποτε να πεταω απο τις ερωτησεις?

• Like 1
Δημοσ.

βρε κολλημα με την ποιότητα :P δεν αλλάζουν τα stats των items στο 70, απλά θα πέφτουν "πιο συχνά". δεν νομίζω το mf να σου rollάρει trifecta.

Αν κάνω λάθος ρίξτε virtual κολωνάτο.

edit: εννοώ δεν θα σου ρολλάρει πιο ψηλά η ακόμα - καλύτερα stats επειδή έχεις ψηλό mf / paragon / σκαμπό για τα ποδια. :P

Δημοσ.

επειδη τωρα ειμαι στην δουλεια και δεν μπορω να δω. μου λεει ενας οτι αν πας εκει που γραφει το mf λεει increases quality κλπ.

Δημοσ.

και γω δουλειά.. θα μας φάει το μεροκάματο. το λοιπόν. πιθανός να έχεις δίκιο; σαν quality πέρα απο το white/yellow/orange/green  του αντικειμένου, παίζουν και τα affixes. οπως και να έχει, για ρίξε μια ματιά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...