Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με τον zeniath κάναμε κάτι
είχα 25ρη , μπήκε με 40ρη άνοιξε rift t6 , μπήκε με τον μεγάλο , καθάρισε το rift και αν θυμάμαι καλά βγήκα απο μέσα lvl 50-55 (νομίζω 55) φαντάσου ευκολο που ειναι να boostαριστεί κάποιος με legit τρόπο

ουσιαστικά 20-25lvl ->70 ειναι ευκολο

Καλό μου ακούγεται, υπάρχει καμια στραβή?

άραξε κ εγώ κάπου εκεί το πήρα. Το cd key το βρήσκεις χαμηλά 25-26 euro και με κανένα discount πάει 22-23

Δημοσ.

οχι ακομα. Περιμενω να πεσει η τιμη του και βλεπουμε. Τωρα που βγαινουν ποιο ασφαλη συμπερασματα θα αντεξει στο χρονο?

εχει μελλον? πως το βλεπεις.

Δημοσ.

οχι ακομα. Περιμενω να πεσει η τιμη του και βλεπουμε. Τωρα που βγαινουν ποιο ασφαλη συμπερασματα θα αντεξει στο χρονο?

εχει μελλον? πως το βλεπεις.

πόσο να πέσει δηλαδή ? εγώ 20 euro το πήρα και τώρα άντε στα 25 να το βρίσκεις

ποιο κάτω χλωμό να πάει απο τα 20-22 που παίζει συχνά , εκτός αν το πάρεις όταν θα το έχουν παρατήσει όλοι , σε μερικά χρόνια (αν δεν βγεί κ άλλο exp)

για cd key λέω ε , όχι το κουτί, αν θες κουτί πλήρωσε έξτρα :-)

Δημοσ.

τα κουτια τελιωσανε... πλεον μονο cd key παντου

Άρα να υποθέσω ότι έχεις αρχίσει και το ψάχνεις...; Τρώγεσαι...; Βράζεις μέσα σου...;

Δημοσ.

Αφου μπηκε προχτες για λιγο και του πεσε legendary LEVEL 60 και χαιροταν σαν μικρο παιδι... εμεις ουτε το ματι μας δεν πεταρισε :) τον πονεσε αυτο..καταλαβε οτι εχει μεινει πισω :)

Δημοσ.

Γιατι ειναι τοσο μεγαλο θεμα αν ο Χ πρωην παικτη θα παρει ή οχι το expansion; Δεν θελει να το πληρωσει και δε θελει να ξαναπαιξει good riddance. Καθε 1 σελιδα πρεπει να διαβαζουμε και 4-5 posts για το εν λογω θεμα;

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι ειναι τοσο μεγαλο θεμα αν ο Χ πρωην παικτη θα παρει ή οχι το expansion; Δεν θελει να το πληρωσει και δε θελει να ξαναπαιξει good riddance. Καθε 1 σελιδα πρεπει να διαβαζουμε και 4-5 posts για το εν λογω θεμα;

κουβέντα - καζούρα - χαβαλές :D

Δημοσ.

έβγαλα νέα ground breaking theory... θα σας την πω μέσα... απλά in few words εάν θέλετε tf ή shard καλύτερα μπείτε όλοι με melee chars και πιο πολύ baba prefered... (και monk κάνει άλλα ρολάρει και τα fist που δεν βολεύει τόσο) 

Δημοσ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...