Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκατά ! σκότωσα ενα κοπάδι goblin t1 και μου έδωσε τα τέτοια μου ! ουτε 1 legend !!

post-212651-0-12940800-1397930788_thumb.jpg

βέβαια πηρα αυτό πριν λίγο και σε wd που dingare χθες το βράδυ δεν μου πέφτει άσχημο

post-212651-0-51472300-1397930976_thumb.jpg

Δημοσ.

@adhd

να υποθεσω στησιμο μονο και μονο για το σκρινσοτ? κανα sharpshooter ξερωγω ? :) τιποτα buffs που δεν φαινονται στην φωτο ? :)

γιατι το τρεχον dps σου ειναι λιγοτερο και απο το δικο μου :)

Περιπου,δεν εχω sharpshooter και δεν εστησα επιτηδες το screenshot απλα ετυχε, ειναι ενα shrine+ η belt με 124% increased dps, μπορω να το στησω και ψηλοτερα αυτο απλα ετυχε. :P

Δημοσ.

βαλε magic find στο κρανος μπας και δεις ασπρη μερα :) και gargantuan χωρις ελεος...

έβαλα τώρα και μου έριξε shoulder αχχααχ

garga έχω wrathfull protector

Δημοσ.

@Luxx είχες παρατήσει το diablo και το άρχισες πάλι ή δεν είχες πιάσει diablo ποτέ στην ζωή σου? Προφανώς πρέπει να περιμένεις για τα craft.

Δεν εχω κλεισει μηνα απο τοτε που το αγορασα..

Δημοσ.

το ειδα σε βιντεο...10m xp το καθε μεσα/εξω... κουραστικο...

πας τορ6 στο αλλο το bounty και βγαζεις 65m μεσα σε 2-3 λεπτα :) +420k gold..το προτιμω :)

Δημοσ.

το ειδα σε βιντεο...10m xp το καθε μεσα/εξω... κουραστικο...

πας τορ6 στο αλλο το bounty και βγαζεις 65m μεσα σε 2-3 λεπτα :) +420k gold..το προτιμω :)

2-3 λεπτά α? !

ωραία τότε όλο κ κάποιος θα βρεθεί να πάμε 3 χ 3 λεπτά = 9 λεπτά να ανεβάσω αλλα 3 alts

χαχαχαχαχαχαχαχα

εεεεε 6 char στο προηγούμενο acc και ενας σε αυτό pure solo (ο δευτερος πήρε κ boost) πόσο να αντέξει κάποιος το συχαμένο act 2 ...

Δημοσ.

@nicoc

τα xp που παιρνεις ειναι αναλογως το λεβελ. Δηλ αν εχω παρατηρησει καλα απο 60 και πανω παιρνεις 65m...αν ειναι λιγοτερο λεβελ...τοτε παιρνει λιγοτερα xp αλλα και παλι τραγικα πολλα για υποθεση 2 λεπτων...

παντως 60αρη τον πας 70 μεσα σε 1-1,5 ωρα και πολυ λεω....

αν ειναι πιο χαμηλος...θεωρω οτι αναλογικα μεσα σε λιγη ωρα..φτανει ψηλα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...