Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει κι άλλος random disconnects από χτες?

Βγες απο το public / general chat. workaround.gr

Δημοσ.

μου εχουνε πεσει τα δοντια απο την πρεζα του reroll.

εχει πεσει η attached danetta σχεδον απο την 1η μερα του expansion. Μετα απο περιπου 70 rerolls (αφου τα 30 πρωτα ειχαν bug και rollαραν μονο hatred regen - μετα το εφτιαξαν) δεν λεει να κατσει η τρυπα με τιποτα. Πλεον το επομενο reroll εχει 1.300.000. εσεις τι θα κανατε στη θεση μου. σχεδον ο,τι καφε βρισκω σπαει για να ρολλαριστει η ντανετα με τρυπα :( θα βαλω τα κλαμματα.

Νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος.

Won Khim Lau  15-20  reroll no socket(το craftara από τα νεύρα μου)

Shenlong Fist perfect roll σχεδόν με crit dmg, 13 reroll + counting

Mempo σε 15+ reroll μου έβγαλε μια φορά cc 4,5(εντάξει μετά μου άνοιξε και έκατσε broken crown με 700 dex,7 ias και 6cc,οπότε το crafταρα με χαρά)).

Δεν ξέρω ρε παιδιά, αν είναι η ιδέα αλλά μήπως πρέπει να τα κάνεις όλα μαζί και όχι ένα,ένα?

Τα socket πάντως και τα cc μου φαίνονται έχουν μικρότερες πιθανότητες από τα main stat στο enchant :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Μπα όχι.. είναι καθαρά θέμα πάτου.. Έχω φτάσει σε 1,3m για κιτρινο ring ψάχνοντας ψψ..(!) Σε 1-2 απο τα πολύ ποιοτικά lege που μου έχουν κάτσει το ριρόλ μου έκατσε με την μία..

Δημοσ.

H danetta ειναι μονο για να τρεχεις στις περισσοτερες περιπτωσεις υπαρχει καλυτερο setup, σταματα το αν δεν εχεις πολυ χρημα imo..

Δημοσ.

Έχει κι άλλος random disconnects από χτες?

εχω αλλα όταν παω να μπω σε random group ...φορτωνει αρκετη ωρα και με πεταει d/c δεν ξερω τι παιζει αλλα από οσο ρωτησα 2-3 φιλους εχουν και αυτοι

ειμαστε σιγουροι με τοσα hotfix ότι ακομα τα bountie τα τρεχουμε νορμαλ ;

Δημοσ.

τα παραλετε ρε παιδια... και ο αλλος ο γιωτας ο plop ανεβαζει video και μας χρεωνει σαν να λεει nerfarete με δν μπορω αλλο χαχαχαχα, μια φορα χαρηκαμε σαν class και εμεις και αμεσως μας κραζουν :P 2 χρονια broken class

Δημοσ.

ξέχασες μήπως τα stamp bears build που έκανε ο athene και έριχνε bucher σε 1 sec? μία ζωη op είστε

ps1 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΦΑΡΔΙΑ ΣΟΥ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...