Tmark Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Ψηθείτε ρε να βαλουμε 2 ευρώ ο καθενάς να του το πάρουμε. Θα πέσει γέλιο.
mphxths Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 πρασινοματη ΕΛΑ ΠΙΣΩ !! δεν κανω πλακα..νοιωθω λιγος..κενος ...ανουσιος οταν παιζω!!δεν εχω λογο υπαρξης !! παιδια να ανοιξουμε ενα paypal να μαζεψουμε λεφτα να του παρουμε το expansion ?!! ok να το θεσω αλλιως... αν βγει επισημα με μεγαλη γραμματοσειρα underlined , bold και italics και παραδεχτει οτι κακως εβριζε το expansion διατιθεμαι να δωσω ενα σημαντικο ποσο για να τσονταρουμε να του το παρουμε
nevermore Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Count me in... ήδη το thread άμα ήταν με το ros θα ήταν τουλάχιστον στις 1100 σελίδες πρασινομάτη come back ωρέ
paularas Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 και γω μέσα. έτσι για να τον ακούω να λέει ότι κρύβουν legendary σε γωνίες
gozzar07 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Βάλτε εσεις χρήμα για να του πάρετε το RoS κι εγώ θα χτίσω βίλα στο act5 να ψάχνει όλη μέρα ασπίδα...
greeneye Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 ειμαι ετοιμος να ξεθαψω οτι Legendary υπαρχει και δεν υπαρχει στο ROS και οτι πουστια υπαρχει για περισσοτερα! Ο μαστορας του vanila θα βρει τσαντιρια με legendary και στο ROS!
gozzar07 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Tmark ελπίζω να μην τον trollαρεις... Θυμάσαι τι είχε γίνει με τα 10m έτσι? Εκτός απο legendary στο σπιτάκι έψαχνε κι εσένα.. (πάλι στο σπιτάκι)
greeneye Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 εγω τα επεστρεφα και εντοκως αλλα ησασταν large τυποι και δεν τα θελατε
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Ψηθείτε ρε να βαλουμε 2 ευρώ ο καθενάς να του το πάρουμε. Θα πέσει γέλιο. δεν έχω κανένα πρόβλημα σε αυτό! Μιας και παιδιά από δω μέσα με βοήθησαν να πάρω το dayz SA.. Ας φτιάξει ένα donation link στο paypal να πιάσουμε να στέλνουμε γκαφρα!(προχοσή με τους φόρους αν του δώσετε 1€ θα του πάει κάπου τα 0.75€ περίπου)
Metaksas Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλά, 10Μ ο μεταξάς λέει κάνουν τα κοντοπούτανα τα μίνιονς crit. Για όσους δε πήραν χαμπάρι, πλέον το crit dmg του WD μετράει και για τα minions.... Κάπου είδα για 500Μ exploding garga με λιγες αλλαγες στα ring αλλα χωρις full zuni σκανε 15-17m Edit:Τα fetish πεφτουν μονοχιτα τωρα.... Επεξ/σία 9 Απριλίου 2014 από Metaksas
GaGaS_Thess Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Lalani εκαβε επανεκινηση το update1 των 8.1
Προτεινόμενες αναρτήσεις