Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η beta δεν είναι μεγάλη σε μέγεθος, νομίζω μέσα σε 3-4 ώρες τερματίζεται. Επί πέντε μας βγάζει 15 - 20 ώρες και όταν ξέρεις την πίστα μπορείς να πας και σφαίρα. Την είχα κατεβάσει από την Τετάρτη νύχτα βαθιά, και ευτυχώς είχα αρκετό χρόνο. Όταν σκοτώσεις τον King Leoric σου βγάζει ένα μήνυμα "congratulations you have completed the Diablo 3 beta" και μέχρι τότε έχεις φτάσει level 9 - 10. Μετά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι new game με άλλο χαρακτήρα ή περιπλάνηση στα ίδια. Η δυσκολία είναι κλειδωμένη στο normal οπότε πρέπει να είσαι αφηρημένος ή πολύ άτυχος για να χάσεις, και όταν πεθαίνεις κάνεις respawn στο τελευταίο checkpoint με όλο τον εξοπλισμό να έχει πάθει ζημιά (πας και κάνεις repair δηλαδή, σιγά). Ούτε XP loss ούτε money loss ούτε τίποτα. Screenshot του τερματσμού δεν έχω γιατί δεν έπαιζα ώστε να τη βάλω εδώ και να λέω "νιανιανιανια έπαιξα τη beta". Πρώτο skill πάντως με γιατρό είναι τρία zombie dogs που πάνε παντού μαζί του, δε χρειάζονται πτώματα για να βγουν, δεν έχουν διάρκεια αλλά υπάρχουν μέχρι να ψοφήσουν και μάλιστα δε σκοτώνονται με τίποτα στο normal. Το active του είναι μια posion ranged attack. Α, και οι ranged attacks πέφτουν όχι εκεί που κάνεις κλικ αλλά στο πρώτο εμπόδιο που θα βρούνε.

Επίσης οι servers είναι ψιλοασταθείς ακόμα, όταν αποφάσιζε να βγάλε Error_3003 απλά περίμενα. Είναι σπαστικό να μη μπορείς να παίξεις single player απλά επειδή είναι φορτωμένο το Battle.net.

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η beta δεν είναι μεγάλη σε μέγεθος, νομίζω μέσα σε 3-4 ώρες τερματίζεται. Επί πέντε μας βγάζει 15 - 20 ώρες και όταν ξέρεις την πίστα μπορείς να πας και σφαίρα. Την είχα κατεβάσει από την Τετάρτη νύχτα βαθιά, και ευτυχώς είχα αρκετό χρόνο. Όταν σκοτώσεις τον King Leoric σου βγάζει ένα μήνυμα "congratulations you have completed the Diablo 3 beta" και μέχρι τότε έχεις φτάσει level 9 - 10. Μετά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι new game με άλλο χαρακτήρα ή περιπλάνηση στα ίδια. Η δυσκολία είναι κλειδωμένη στο normal οπότε πρέπει να είσαι αφηρημένος ή πολύ άτυχος για να χάσεις, και όταν πεθαίνεις κάνεις respawn στο τελευταίο checkpoint με όλο τον εξοπλισμό να έχει πάθει ζημιά (πας και κάνεις repair δηλαδή, σιγά). Ούτε XP loss ούτε money loss ούτε τίποτα. Screenshot του τερματσμού δεν έχω γιατί δεν έπαιζα ώστε να τη βάλω εδώ και να λέω "νιανιανιανια έπαιξα τη beta". Πρώτο skill πάντως με γιατρό είναι τρία zombie dogs που πάνε παντού μαζί του, δε χρειάζονται πτώματα για να βγουν, δεν έχουν διάρκεια αλλά υπάρχουν μέχρι να ψοφήσουν και μάλιστα δε σκοτώνονται με τίποτα στο normal. Το active του είναι μια posion ranged attack. Α, και οι ranged attacks πέφτουν όχι εκεί που κάνεις κλικ αλλά στο πρώτο εμπόδιο που θα βρούνε.

Επίσης οι servers είναι ψιλοασταθείς ακόμα, όταν αποφάσιζε να βγάλε Error_3003 απλά περίμενα. Είναι σπαστικό να μη μπορείς να παίξεις single player απλά επειδή είναι φορτωμένο το Battle.net.

Τα βίντεο αν έβλεπες όλα περισσότερα θα είχες να πεις φίλε μου οπότε άστο μην το παλεύεις, μπορώ να κάνω πιο εμπεριστατομένη beta opinion και αυτό μόνο από τα βίντεο.

Δημοσ.

http://imageshack.us/photo/my-images/839/unledefs.jpg/

Αυτό?

Ελπίζω να μην έχεις την απαίτηση να φαίνονται οι κωδικοί πρόσβασης ή το e-mail μου. Από εκεί και πέρα ελάχιστα με ενδιαφέρει αν με πιστεύεις ή όχι, εγώ έπαιξα τη beta για τους λόγους που έπρεπε και από εκεί και πέρα αν θες να κρατήσεις κάτι από αυτά που είπα κράτα τα.

Δημοσ.

εμένα με έχει απογοητεύσει προς το παρόν οτι έχω δεί. εντάξει, καλό είναι, αλλα περίμενα πολλά περισσότερα. 2012 έχουμε σχεδόν. δεν ξέρω, ας το κάναν 3d, blizzard είναι αυτή όπως είπατε θα έβρισκε ένα τρόπο να είναι ωραίο και σαν 3d. η ας το κάναν πιο εντυπωσιακό. όπως το βλεπω τώρα μου θυμίζει παιχνίδι του 2000.

To D3 είναι το ακριβώς αντίθετο (ή αντίστροφο) του 3D...

Γι' αυτό το έκαναν 2D :-D

Όσο για την... ισοπέδωση που είπε ο φίλος παραπάνω... Ας κρατάμε μικρό καλάθι μήπως και μας το γεμίσει :X

Απλά λέω ότι μιας και θα βγει το Τ2 πρώτο θα'χουμε κάτι να παίζουμε μέχρι να βγει το D3 - ίσως και ΑΦΟΥ βγει το D3.

Εν έτη 2012 (πλέον) δεν πας να βγάλεις παιχνίδι που -οπτικά τουλάχιστον- είναι ΉΔΗ ξεπερασμένο.

Σχετικά με το overload των servers, αν και είμαι σίγουρος ότι θα λυθεί, προσωπικά ελπίζω σε μία λύση του στυλ.... Deviant :rolleyes:

Σαν το Steam 'πατς' δηλαδή.

Έλεος!!! Γιατί να πρέπει να μπω στην ουρά για να παίξω single player?

Βάλε με να κάνω ΜΙΑ ΦΟΡΑ authentication στο battle.net (με s/n & login) και από κει κι ύστερα δώσε μου την επιλογή να ξεκινάω σε offline mode, όπως το Steam.

Δημοσ.

Παίδες, με τη beta τι γίνεται; μπορούμε να πάρουμε μέρος; στελνουμε καπου μαιλ και αν είμαστε τυχεροί παίρνουμε κωδικους ή υπάρχει άλλος τρόπος;

Δημοσ.

Παίδες, με τη beta τι γίνεται; μπορούμε να πάρουμε μέρος; στελνουμε καπου μαιλ και αν είμαστε τυχεροί παίρνουμε κωδικους ή υπάρχει άλλος τρόπος;

Πρεπει να γραφτεις στο battle.net και να ενημερωσεις το beta profile settings σου (opt-in δλδ)

Κ ααααααμα σε επιλεξουν θα σου ερθει mail που θα λεει να πας στο Account σου και να δεις το beta του

diablo να εχει γινει register στα games σου

Δημοσ.

Χμμ, ημουνα γραμμένος κάποτε επι Warcraft, αλλά ποιός να θυμάται τους κωδικούς αυτούς...

Θενκς συνονόματε.

Πολύ ωραία.Απο τη μία δε δέχετε το μαιλ μου λεγοντας πως δεν υπάρχει

Απο την άλλη πάω να φτιάξω νεο λογαριασμό με το ιδιο μαιλ και μου λεει πως αυτος ο λογαριασμός υπάρχει.

Και για το support πρεπει να κάνω λογκιν.

:-(

Δημοσ.

Μόλις παρατήρησα ότι στο play.com λέει 24.01.12 release date και στο thehut 03.02.12. Δεν ξέρω αν είναι παλιό αυτό κ έχει ξανα-αναφερθεί αλλά αν όχι τότε πάμε για week 4-5 2012 ε?

btw αξίζει να το προπαραγγείλεις 40Ε? Τι τιμές υπολογίζεται για Ελλάδα? Αν είναι +4-5Ε να το πάρω από δω αν είναι. Το sc2 60 το δίνανε εδώ το απλό?

όσο περιμένουμε, καμιά πρόταση πέρα από torchlight που να ναι στην ίδια φάση? Δλδ μάλλον action-rpg η απλά rpg αλλά όχι να ελέγχεις σαράντα νοματέους (όπως dungeon siege κλπ)

• Moderators
Δημοσ.

Μόλις παρατήρησα ότι στο play.com λέει 24.01.12 release date και στο thehut 03.02.12. Δεν ξέρω αν είναι παλιό αυτό κ έχει ξανα-αναφερθεί αλλά αν όχι τότε πάμε για week 4-5 2012 ε?

Πολύ πιθανόν ότι είναι placeholder. :)

Δημοσ.

Χμμ, ημουνα γραμμένος κάποτε επι Warcraft, αλλά ποιός να θυμάται τους κωδικούς αυτούς...

Θενκς συνονόματε.

Πολύ ωραία.Απο τη μία δε δέχετε το μαιλ μου λεγοντας πως δεν υπάρχει

Απο την άλλη πάω να φτιάξω νεο λογαριασμό με το ιδιο μαιλ και μου λεει πως αυτος ο λογαριασμός υπάρχει.

Και για το support πρεπει να κάνω λογκιν.

:-(

https://eu.battle.net/account/support/password-reset.html αυτο βρηκα μονο...ελπιζω να βοηθησει εστω κ λιγο

btw αξίζει να το προπαραγγείλεις 40Ε? Τι τιμές υπολογίζεται για Ελλάδα? Αν είναι +4-5Ε να το πάρω από δω αν είναι. Το sc2 60 το δίνανε εδώ το απλό?

όσο περιμένουμε, καμιά πρόταση πέρα από torchlight που να ναι στην ίδια φάση? Δλδ μάλλον action-rpg η απλά rpg αλλά όχι να ελέγχεις σαράντα νοματέους (όπως dungeon siege κλπ)

το sc2 θυμαμαι οτι το πηρα απτο με προπαραγγελια στα 42 ευρω

Δημοσ.

Πολύ πιθανόν ότι είναι placeholder. :)

Καλα ναι, αφου ουτε εξωφυλλο δεν εχουν, απλά επειδη μεχρι τώρα έλεγε απλά Q3,Q4 είπα μήπως ειχανε καμια πιο στανταρ ενημερωση :rolleyes:

το sc2 θυμαμαι οτι το πηρα απτο με προπαραγγελια στα 42 ευρω

από πού?

Δεν θυμαμαι ελληνικες τιμες γτ ειχα προπαραγγείλει το collector's απο play, αλλά νομίζω 1 εβδομάδα κυκλοφορίας μετά, το πλαίσιο το είχε 59.99Ε. Δε λεει +20Ε.

Δημοσ.

το ειχα προπαραγγειλει απο πλαισιο

και συγκεκριμενα θυμαμαι οτι νομιζα πως θα πληρωσω 45 ενω οταν μου το φεραν εδωσα 42 :-D

Δημοσ.

Α καλή φάση, οπότε μάλλον απο δω με βλέπω.

πωπω θυμάμαι πάντως παλιά που με τα pre-order σου δίνανε κ το κατιτίς σου μαζί. Θυμάμαι με pre-order του AoE 3 είχα πάρει gaming mouse τησ ms που έκανε 45Ε

Τώρα όχι μόνο αυτό αλλά διάβασα στο θρεντ του mmo του sw ότι το pre-order ειναι +5Ε :-(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...