mphxths Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Τελικα επειδη βλεπω την φουτανα την μπαρτσα μπηκε;!;!;! σκεψου να περπατας στο συνταγμα γυμνος κατα την διαρκεια διαδηλωσης...και να σε κυνηγανε και κανα δυο μαυροι...σκεψου το ρεζιλικι εεεεε βαλτο αυτο επι 10 φορες..για να καταλαβεις ποσο ρεζιλικι θα νοιωσει ο πρασινοματης αν ριξει τα μουτρα του και παρει το εξπανσιον..... απαντησε την ερωτηση σου μονος σου τωρα
greeneye Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 ελπιζω να περασατε ωραια την 1 πριλια * Οχι φυσικα, αγορασα μεν ΑΛΛΑ το naval strike ! --------------------------------- Dear Customer,We just got your payment for your order 10010**23, but Battlefield 4 - Naval Strike PC GAME is a preorder item,and the ReleaseDate is unconfirmed.We can send the code several days in advance or under the release date in May.please kindly note.Thanks.Kind regardsYour Gameholds customer serviceWebshop: www.Gameholds.comTicket Details Ticket ID: GEL-836-13417Status: In ProgressPriorität:Normal
mphxths Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 αγορασες κατι το οποιο δεν εχει ανακοινωθει ακομα ποτε θα κυκλοφορησει? το απογειωσες τελειως...
lordelesar Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Ναι, τα chests εχουν πολυ μεγαλυτερο legendary chance απο τα mobs και τα elites και εκει εχει αρκετα.. Το βλεπω να αλλαζει αυτο συντομα με hotfix/patch παντως, δεν νομιζω να ειναι intended.. Χτες σε 2 ωρες πηρα 2 leg και 3 plans, θα δοκιμασω και αργοτερα 2 ωρες non stop να δω τι θα παρω. Ο ΜΟ των rifts ηταν 1 στη μια ωρα οταν εκανα το ΣΚ και ηθελε και 4αδα, το areat το σολάρεις αυτο ειναι το καλο. Δοκίμασα χθες αυτό που πρότεινες. Σε 30-40 runs πήρα ένα lengendary (crappy) και όλα τα Royal gem recipes. Αλλά τα chests ούτε καν κίτρινα δεν πέταξαν. Βέβαια έπηξα στα DBs οπότε κάτι βγήκε. Παίζει να το nerfάρανε το run.
lalanis Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Το έκανα και εγώ χθες με kdami4, για καμία ώρα και πήραμε @@.Ο Rngesus δεν ήταν μαζί μας. Μου αρέσουν πολύ τα bounty runs,4αδα στο expert. Η αίσθηση να ανοίγω στο τέλος 5 σακούλες δεξί κλικ και να γίνεται lootοπόλεμος είναι φοβερή.Επίσης αν νοιώθει το party, σε 30 λεπτά έχεις καθαρίσει...
Tmark Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Lalani μέσα για bounties απόψε μετά τις 8.30 με Crusader.
paularas Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 πείτε αλεύρι... http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zfour-2987/hero/6457634
gozzar07 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Βασικά καλύτερη είναι η αίσθηση του να παίρνεις τσάμπα σακούλες επειδή τυχαίνει να υπάρχει slot στα Lalanorun.. Κατά τα άλλα πιστεύω οτι κάποιος έχει ματιάσει τον WD μου.. (Lalanis??) Δεν του πέφτει lege με τπτ.. Αντιθέτως μπήκα με τον Wiz και μου έκατσαν 2 καλά..
lordelesar Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 [...] Η αίσθηση να ανοίγω στο τέλος 5 σακούλες δεξί κλικ και να γίνεται lootοπόλεμος είναι φοβερή.Επίσης αν νοιώθει το party, σε 30 λεπτά έχεις καθαρίσει...
nikosggg3 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 τον wizard μου πως τον βλεπετε? http://eu.battle.net/d3/en/profile/azrael-2766/hero/858921 να αλλαξω κατι στο build?
lalanis Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Τα bounty only legs fyi www.diablohub.com/database/sorting/bounty-bags Αξίζουν... @goz Ναι ρε φίλε δε σε πήγε, χθες.Τον άλλο τον έφτιαξα με τα ice climbers @Mark μετα τις 6.30-7 θα είμαι μέσα, γενικά μην ντρέπεστε, μιλάτε
paularas Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 τον wizard μου πως τον βλεπετε? http://eu.battle.net/d3/en/profile/azrael-2766/hero/858921 να αλλαξω κατι στο build? που είναι το familiar Oo
paularas Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 άσε βρε μλκ τα orb και εσύ. ένας εσύ και ένας ο paloukotis που τα usarete μόνον : p έλα πάρε , raw power http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zfour-2987/hero/22786883 νταξ, είδα και τα passive σου. παίξε τον follower καλύτερα, πιο πολύ dmg θα βγάλει : p ps1: θα τον χαρείς περισσότερο μιας και θα παίζεις ~1,2-1,3m self bufed και έστω όταν μπαίνεις archon θα κόβεις κόλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις