Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2 ερωτησούλες:

1) Site υπάρχει που να λέει τα BIS items για Demon hunter?

2) Όταν συγκρίνεις 2 items, οι διαφορές που εμφανίζει στα dps,toughness... είναι πραγματικές ή δεν υπολογίζει εκείνη τη στιγμή τα skills που έχεις..?

Δημοσ.

καλά εντάξει το τί ξύλο τρώω ακόμα και στο normal με τον DH δεν λέγεται,απελπίζομαι λέμε!

http://www.digitaltrends.com/gaming/diablo-iii-reaper-souls-guide-loot-2-0-changes/#!BPGMA

όλο και μου μπαίνουν ιδέες γιατί δεν έχω καλά drops..αχ αχ!!Το ερευνώ ακόμα!

(λέω μήπως,μηηηηηηηπως το παιχνίδι σπρώχνει να αγοράσεις το expansion,το ψάχνώ να σας πω τα συμπεράσματα μου)

ΠΡΟ-expansion όλα ήταν μέλι γάλα,ο monk έκανε παπάδες με τα αντικείμενα,ότι έπεφτε ήταν ΤΕΛΕΙΟ και φοριόταν αμέσως..τώρα με magic find 11%, ρίχνει αντικείμενα αλλά κανένα που να κάνει πιο καλό τον χαρακτήρα!

Δημοσ.

2 ερωτησούλες:

2) Όταν συγκρίνεις 2 items, οι διαφορές που εμφανίζει στα dps,toughness... είναι πραγματικές ή δεν υπολογίζει εκείνη τη στιγμή τα skills που έχεις..?

1) Ευτυχώς όχι, γιατί αλλάζεις builds ανάλογα τα αντικείμενα, και κάθε χαρακτήρας έχει 2-3 effective (Εκτός από τον wizard όπου όλα τα builds είναι effective απλά με αριστερό κλικ)

2) Όπως έχουμε ξαναπεί το paper dps υπολογίζει μόνο αντικείμενα και όχι skills κτλ

Δημοσ.

1) Ευτυχώς όχι, γιατί αλλάζεις builds ανάλογα τα αντικείμενα, και κάθε χαρακτήρας έχει 2-3 effective (Εκτός από τον wizard όπου όλα τα builds είναι effective απλά με αριστερό κλικ)

2) Όπως έχουμε ξαναπεί το paper dps υπολογίζει μόνο αντικείμενα και όχι skills κτλ

Για το 1) είναι όπως τα λες και κατά από το patch και μετά δε μπορώ να καταλήξω σε σταθερό build, συνέχεια αλλάζω (και αυτο μ'αρέσει πολύ)

για το 2, δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Νομίζω ότι υπολογίζει και κάποια passives. πχ αν έχεις 15%+, το φαίνεται αλλά αυτό επηρεάζει και αυτό που φοράς και αυτό που κοιτάς οπότε νομίζω δεν έχει σημασία. Θα το δω όταν ξαναμπώ.

Δημοσ.

καλά εντάξει το τί ξύλο τρώω ακόμα και στο normal με τον DH δεν λέγεται,απελπίζομαι λέμε!

http://www.digitaltrends.com/gaming/diablo-iii-reaper-souls-guide-loot-2-0-changes/#!BPGMA

όλο και μου μπαίνουν ιδέες γιατί δεν έχω καλά drops..αχ αχ!!Το ερευνώ ακόμα!

(λέω μήπως,μηηηηηηηπως το παιχνίδι σπρώχνει να αγοράσεις το expansion,το ψάχνώ να σας πω τα συμπεράσματα μου)

ΠΡΟ-expansion όλα ήταν μέλι γάλα,ο monk έκανε παπάδες με τα αντικείμενα,ότι έπεφτε ήταν ΤΕΛΕΙΟ και φοριόταν αμέσως..τώρα με magic find 11%, ρίχνει αντικείμενα αλλά κανένα που να κάνει πιο καλό τον χαρακτήρα!

ούτε εγώ έχω expansion, χτες έπαιζα 15 lvl (με παλιά items) στο normal, σήμερα στα 30+ στο Expert και Master, αρκετά legendary και τα υπόλοιπα από crafting, στο normal να φανταστείς δεν έχει καν πλακα να παίξω γιατί πέφτουν πριν καν πατήσω το click, δεν μπορώ να καταλάβω πως έχεις πρόβλημα, σίγουρα έχεις την 2.0.3 version? (lol)

Δημοσ.

2 ερωτησούλες:

calamity, cindercoat, kridershot, reaper's wraps, ring of royal grandeur, magefist, helltraper για αρχη.. Ετσι λενε αλλα δεν εχει και τοση σημασια πλεον στο παιχνιδι παιζεις το build αναλογα με το gear που εχεις. Ρωτα εδω οτι θες απο dh.. :P

Δημοσ.

Από kingiun χθες που το πήρα για έναν φίλο, σε 5-10 λεπτά μου το είχαν στείλει. Αυτό είναι το κλασικό όμως όχι το exp.

Δημοσ.

calamity, cindercoat, kridershot, reaper's wraps, ring of royal grandeur, magefist, helltraper για αρχη.. Ετσι λενε αλλα δεν εχει και τοση σημασια πλεον στο παιχνιδι παιζεις το build αναλογα με το gear που εχεις. Ρωτα εδω οτι θες απο dh.. :P

reaper's wraps, ring of royal grandeur -> BiS για multiple classes

ΥΓ: Γαμώ τα dc μου σήμερα....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...