Xorxhs! Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 2 ερωτησούλες: 1) Site υπάρχει που να λέει τα BIS items για Demon hunter? 2) Όταν συγκρίνεις 2 items, οι διαφορές που εμφανίζει στα dps,toughness... είναι πραγματικές ή δεν υπολογίζει εκείνη τη στιγμή τα skills που έχεις..?
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 καλά εντάξει το τί ξύλο τρώω ακόμα και στο normal με τον DH δεν λέγεται,απελπίζομαι λέμε! http://www.digitaltrends.com/gaming/diablo-iii-reaper-souls-guide-loot-2-0-changes/#!BPGMA όλο και μου μπαίνουν ιδέες γιατί δεν έχω καλά drops..αχ αχ!!Το ερευνώ ακόμα! (λέω μήπως,μηηηηηηηπως το παιχνίδι σπρώχνει να αγοράσεις το expansion,το ψάχνώ να σας πω τα συμπεράσματα μου) ΠΡΟ-expansion όλα ήταν μέλι γάλα,ο monk έκανε παπάδες με τα αντικείμενα,ότι έπεφτε ήταν ΤΕΛΕΙΟ και φοριόταν αμέσως..τώρα με magic find 11%, ρίχνει αντικείμενα αλλά κανένα που να κάνει πιο καλό τον χαρακτήρα!
lalanis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 2 ερωτησούλες: 1) Site υπάρχει που να λέει τα BIS items για Demon hunter? 2) Όταν συγκρίνεις 2 items, οι διαφορές που εμφανίζει στα dps,toughness... είναι πραγματικές ή δεν υπολογίζει εκείνη τη στιγμή τα skills που έχεις..? 1) Ευτυχώς όχι, γιατί αλλάζεις builds ανάλογα τα αντικείμενα, και κάθε χαρακτήρας έχει 2-3 effective (Εκτός από τον wizard όπου όλα τα builds είναι effective απλά με αριστερό κλικ)2) Όπως έχουμε ξαναπεί το paper dps υπολογίζει μόνο αντικείμενα και όχι skills κτλ
BlackScorpionX Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 1) Ευτυχώς όχι, γιατί αλλάζεις builds ανάλογα τα αντικείμενα, και κάθε χαρακτήρας έχει 2-3 effective (Εκτός από τον wizard όπου όλα τα builds είναι effective απλά με αριστερό κλικ) 2) Όπως έχουμε ξαναπεί το paper dps υπολογίζει μόνο αντικείμενα και όχι skills κτλ Για το 1) είναι όπως τα λες και κατά από το patch και μετά δε μπορώ να καταλήξω σε σταθερό build, συνέχεια αλλάζω (και αυτο μ'αρέσει πολύ) για το 2, δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Νομίζω ότι υπολογίζει και κάποια passives. πχ αν έχεις 15%+, το φαίνεται αλλά αυτό επηρεάζει και αυτό που φοράς και αυτό που κοιτάς οπότε νομίζω δεν έχει σημασία. Θα το δω όταν ξαναμπώ.
Sugizo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 καλά εντάξει το τί ξύλο τρώω ακόμα και στο normal με τον DH δεν λέγεται,απελπίζομαι λέμε! http://www.digitaltrends.com/gaming/diablo-iii-reaper-souls-guide-loot-2-0-changes/#!BPGMA όλο και μου μπαίνουν ιδέες γιατί δεν έχω καλά drops..αχ αχ!!Το ερευνώ ακόμα! (λέω μήπως,μηηηηηηηπως το παιχνίδι σπρώχνει να αγοράσεις το expansion,το ψάχνώ να σας πω τα συμπεράσματα μου) ΠΡΟ-expansion όλα ήταν μέλι γάλα,ο monk έκανε παπάδες με τα αντικείμενα,ότι έπεφτε ήταν ΤΕΛΕΙΟ και φοριόταν αμέσως..τώρα με magic find 11%, ρίχνει αντικείμενα αλλά κανένα που να κάνει πιο καλό τον χαρακτήρα! ούτε εγώ έχω expansion, χτες έπαιζα 15 lvl (με παλιά items) στο normal, σήμερα στα 30+ στο Expert και Master, αρκετά legendary και τα υπόλοιπα από crafting, στο normal να φανταστείς δεν έχει καν πλακα να παίξω γιατί πέφτουν πριν καν πατήσω το click, δεν μπορώ να καταλάβω πως έχεις πρόβλημα, σίγουρα έχεις την 2.0.3 version? (lol)
ozi Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Guys από ποιο site να το πάρω?Η" δεν θα εχω πρόβλημα με κανένα? http://www.kinguin.net/category/47/diablo-3-global-pc-mac/
lalanis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Κάποια παιδιά το πήραν από kinguin, άλλοι από g2a.Δε νομίζω ότι είχε κάποιος πρόβλημα.
GaGaS_Thess Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Εγω απο kinguin δεν ειχα προβλημα εκτος του οτι μου ειχαν πει 24 και μου το στειλαν 25
ADHD Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 2 ερωτησούλες: 1) Site υπάρχει που να λέει τα BIS items για Demon hunter? calamity, cindercoat, kridershot, reaper's wraps, ring of royal grandeur, magefist, helltraper για αρχη.. Ετσι λενε αλλα δεν εχει και τοση σημασια πλεον στο παιχνιδι παιζεις το build αναλογα με το gear που εχεις. Ρωτα εδω οτι θες απο dh..
billysK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Από kingiun χθες που το πήρα για έναν φίλο, σε 5-10 λεπτά μου το είχαν στείλει. Αυτό είναι το κλασικό όμως όχι το exp.
lalanis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 calamity, cindercoat, kridershot, reaper's wraps, ring of royal grandeur, magefist, helltraper για αρχη.. Ετσι λενε αλλα δεν εχει και τοση σημασια πλεον στο παιχνιδι παιζεις το build αναλογα με το gear που εχεις. Ρωτα εδω οτι θες απο dh.. reaper's wraps, ring of royal grandeur -> BiS για multiple classes ΥΓ: Γαμώ τα dc μου σήμερα....
stelios_2809 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 το βλέπει κανείς άλλος σήμερα? έχει παει στα 85 τώρα..
kostool13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Άλλο ένα Κυριακάτικο disconnect/lagfest FAIL από την blizzard... Υπάρχει κανείς που παίζει σοβαρά hardcore?
Stavrakas13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2014 Παίζω εγώ hc, έχω έναν Crusader 70 lvl αλλά δεν παω πιο πάνω από Hard μέχρι στιγμής
Προτεινόμενες αναρτήσεις