Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνεχίζω WoW. Βαρέθηκα να περιμένω πλέον! Δέκα χρόνια και βάλε, στο τέλος θα γεράσουμε και θα περιμένουμε ακόμα. Ας κάνουν οτι θέλουν, ας το βγάλουν όποτε θέλουν, έτσι κι αλλιώς θα χάσουν κόσμο απο τις καθυστερήσεις γιατί θα βγούν άλλα παιχνίδια εξίσου αξιόλογα. Σε λιγότερο απο ένα μήνα έχουν το Blizzcon, να δω τί στο καλό θα ανακοινώσουν για να κάνουν τον κόσμο να πιστέψει οτι είναι αξιόπιστοι. Δεν περιμένω να ανακοινώσουν ημερομηνία κυκλοφορίας, αυτό είναι όνειρο απατηλό απ οτι φαίνεται! Περιμένουμε όλοι για beta key, αλλά άντε να έχουν στείλει καμια 100αρια στην Αμερική, γιατί Ευρώπη ούτε φωνή, ούτε ακρόαση! Η υπομονή έχει και τα όριά της!

Δημοσ.

Που πηγαινετε και περιμενετε ρε παιδια ;

Σιγα το παιχνιδι δηλαδη ! Και αν θελετε να το πουμε και ετσι ; Σιγα το σοβαρο πραμα που καθομαστε και αγωνιαμε ! Μη σωσει και βγει ποτε !

Δημοσ.

H blizz είναι μανούλα στο να δημιουργεί και να διατηρεί ψηλά το hype. (fact#1)

H blizz έχει (ένα από) τα καλύτερα τμήματα marketting στο χώρο. (fact#2)

Στο χώρο έχουν μπει πια πολλοί και ιδιαίτερα ικανοί παίκτες. (fact#3)

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δημοσ.

Μετριότητα το D3 , ε μη τα ισοπεδώνουμε κιόλας ρε παιδιά.. Τώρα για το Torchlight 2 μακάρι να είναι αξιόλογο να χουμε να παίζουμε , το πρώτο δε κατάφερε να με κρατήσει πάνω από μερικές μέρες.

Όπως ξανάπα και πριν , δεν έχω καμία αμφιβολία για την ποιότητα του παιχνιδιού.

Όσον αφορά τις καθυστερήσεις.. Blizzard είναι, τώρα θα την μάθουμε?

Δημοσ.

εμένα με έχει απογοητεύσει προς το παρόν οτι έχω δεί. εντάξει, καλό είναι, αλλα περίμενα πολλά περισσότερα. 2012 έχουμε σχεδόν. δεν ξέρω, ας το κάναν 3d, blizzard είναι αυτή όπως είπατε θα έβρισκε ένα τρόπο να είναι ωραίο και σαν 3d. η ας το κάναν πιο εντυπωσιακό. όπως το βλεπω τώρα μου θυμίζει παιχνίδι του 2000.

Δημοσ.

Ντάξει το έχετε χέσει νομίζω λιγάκι το θέμα.

Είναι ένα Diablo 2 με νεα physics και καλύτερα γραφικά κρατώντας όμως το ίδιο ολόιδιο μοτίβο του Diablo. Δηλαδή τι θέλατε ένα καινούριο ΜΜΟ;

http://www.youtube.com/watch?v=6eOiboytkBw

Είναι η πρώτη φορά που ενθουσιάζομαι τόσο από beta βίντεο προτείνω το παραπάνω video series που το τυπάκι πραγματικά μπορεί να είναι λίγο χαζούλης αλλά το comentary και το διεξοδικό μπλα μπλα για να καταλάβεις τι γίνεται είναι πολύ καλό.

Δηλαδή τι περιμένατε από το παιχνίδι; Αν ΔΕΝ ήταν έτσι τότε δεν θα ήταν Diablo αλλά κάτι άλλο.

Και όσο για την ταρίφα στο RMAH, πείτε μου 1ον) ένα ΜΜΟ που σε ΑΗ δεν πέρνει ταρίφα σε gp 2ον) Ένα game που σου επιτρέπει να βγάλεις και κανα φράγκο πραγματικό από το ΑΗ. Δεν περιμένω τρελά λεφτά αλλά πιστεύω με ένα νορμαλ (που όλοι ξέρουμε τι είναι νορμαλ Diablo farming χεχεχε) τουλάχιστον να βγάζουμε το sub.

Το game για μένα από τα βίντεο για την ώρα και ας ελπίσουμε κ σε ένα beta invitation, είναι αρκετά solid και φαίνεται ότι θα είναι ένας άξιος συνεχιστής της σειράς.

PS: Μην τα ισοπεδώνουμε κ όλα.

Δημοσ.

Η είσοδος του Diablo 3 στην περίοδο δοκιμών της κλειστής beta σκόρπισε ενθουσιασμό στους φίλους του τίτλου και παράλληλα πυροδότησε φήμες, σύμφωνα με τις οποίες η τελική έκδοση θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2011.

Η Blizzard, όμως, έσπευσε να "βάλει πάγο" στα όνειρα των ανυπόμονων. Ο CEO της εταιρείας, Mike Morhaine, ξεκαθάρισε ότι το Diablo 3 θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά. "Κάθε φορά που ετοιμάζουμε ένα παιχνίδι, μπαίνουμε στον πειρασμό να το βγάλουμε στην αγορά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Δεν μπορούμε, όμως, να βγάλουμε στην αγορά ένα 'σχεδόν έτοιμο' Diablo 3 όταν έχουμε προσπαθήσει τόσο πολύ όλα αυτά τα χρόνια", είπε χαρακτηριστικά ο Morhaine.

Μάλλον έχει δίκιο ο Morhaine όταν λέει ότι το game πρέπει να είναι απολύτως έτοιμο όταν βγει στην αγορά. Πριν από ένα περίπου χρόνο, η Sony κυκλοφόρησε το Gran Turismo 5 για το PlayStation 3. Επρόκειτο, όμως, για μια μάλλον βεβιασμένη κίνηση, καθώς ακολούθησαν πολλά updates μέσα στο πρώτο διάστημα που διόρθωναν λάθη και προσέθεταν χαρακτηριστικά που θα έπρεπε να υπάρχουν από την πρώτη μέρα. Το αποτέλεσμα ήταν να εξοργιστούν πολλοί οπαδοί του επιτυχημένου franchise.

Η άλλη μεγάλη κυκλοφορία που περιμένει πολύς κόσμος από τη Blizzard μέσα στο 2012 είναι το Heart of the Swarm expansion για το StarCraft 2.

Πηγή: Pc Magazine

Δημοσ.
Είναι ένα Diablo 2 με νεα physics και καλύτερα γραφικά κρατώντας όμως το ίδιο ολόιδιο μοτίβο του Diablo.

Έλα που δεν είναι έτσι όμως...

Τερμάτισα τη beta με βάρβαρο και γιατρό, την έχω σχεδόν τερματίσει με μοναχό και μου έχουν μείνει άλλοι δύο, και έχει μεγάλες διαφορές και από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια σε θέμα gameplay.

Δημοσ.

Τερμάτισα τη beta με βάρβαρο και γιατρό, την έχω σχεδόν τερματίσει με μοναχό και μου έχουν μείνει άλλοι δύο, και έχει μεγάλες διαφορές και από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια σε θέμα gameplay.

Εισαι beta tester ?!?!?!

Ποτε προλαβες ρε θηριο και τερματισες μεσα σε τοσες λιγες μερες 2 χαρακτηρες ?!?!?!

Τι εννοεις <<τερματισα>> ?

Επαιξες σε ολα τα επιπεδα δυσκολιας ?!?!?

Δημοσ.

Εσύ "τερμάτισες" την beta και ο τσάκας έχει λεφτά για τον βάζελο. Πολύ παραφιλολογία πέφτει ρε αδερφάκι μου...

Το beta atm είναι για Friends & Family δλδ, όσους έχουν κάνει invite οι devs και για IGN,Gamespot κοκ. Δεν είναι ανοιχτή για κανένα player ούτε για US ούτε για EU. Οπότε το να λες ότι παίζεις beta είναι λίγο...

• Moderators
Δημοσ.

Εισαι beta tester ?!?!?!

Ποτε προλαβες ρε θηριο και τερματισες μεσα σε τοσες λιγες μερες 2 χαρακτηρες ?!?!?!

Τι εννοεις <<τερματισα>> ?

Επαιξες σε ολα τα επιπεδα δυσκολιας ?!?!?

Μπορεί η beta να είναι ένα μικρό κομμάτι του παιχνιδιού, όπως συνηθίζεται; :P

(αν και δεν έχω ψάξει λεπτομέριες για του D3)

• Moderators
Δημοσ.

Pics plz

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...