Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μην μασας και εγω που είμαι ανεργος 67 lvl είμαι και χθες πηγα να τελιωσω το campaing αλλα ταπαιδια μου ειπαν να μην τον σκοτωσω πριν το 70 και γυρισα παλι πισω :) σιγα σιγα χαλαρα :) εχουμε καιρο μπροστα μας μεχρι το επομενο expansion :) xaxaxaxa

γάματα με κεφαλαία γράμματα.... 

απλά πριν βγει το ros είχα χρόνο ρε γμτ, αλλά ο νόμος αυτού του π@ π@ ρ@ του μέρφυ επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά :D

• Like 1
Δημοσ.

Ρε εσείς τι γίνεται με το Unity του Monk? Το βάζω σε πάρτυ 4 ατόμων και δεν έχω διαφορά στο sheet dps. Δε το υπολογίζει έκει? Οι υπόλοιποι Monks τι έχετε παρατηρήσει?

Δημοσ.

χθες τον εφαγα κι εγω 70ρισμενος και πεταει 2 καφε κι ενα πρασινο και κοντεψα να παθω εγκεφαλικο, σκοτεινιασαν ολα, μου κοπηκαν τα γονατα, ενα δραμα

• Like 1
Δημοσ.

Ρε εσείς τι γίνεται με το Unity του Monk? Το βάζω σε πάρτυ 4 ατόμων και δεν έχω διαφορά στο sheet dps. Δε το υπολογίζει έκει? Οι υπόλοιποι Monks τι έχετε παρατηρήσει?

Όλοι wizard είναι εδώ, μην ασχολείσαι...
  • Like 2
Δημοσ.

@Nevermore Φιλαράκι πάνε οι παλιές καλές εποχές που κάναμε carry τον Lalani και οι WD μας δεν ψοφούσαν με τίποτα.. Για Τ1 θέλει περίπου 600κέι ντι πι ες για να πεις οτι πλησιάζει στο να είναι εφίσιεντ το φαρμ.. Με σάλιο και υπομονή όμως...

μ@λακίες λέω.. βάλε 700κέι.

Δημοσ.

Μη βλεπετε μονο το paper dps, το παιχνιδι εχει τοσα modifiers για dmg που δεν φαινονται εκει. Τα στανταρ μου ειναι πολυ υψηλά οταν μιλαμε για efficient farm παντως.. :P Βλεπω κατι αλλους με gear για master να παιδεύονται T2 και πραγματικά απορώ.. :P

Δημοσ.

απο content πως πάει το παιχνίδι ? έχει πράμα να ασχοληθείς αν έχεις ήδη λιώσει το vanilla ? απότι το κόβω κάποια στιγμή θα το πάρω κ εγώ (σε κανα μήνα γιατι τώρα παίζουν έξοδα τριψήφια προς τετραψήφια  :-D  και πρέπει να πάρω κ το game και το expansion)

είδα το ros 17euro αλλα ειναι  RU/PL region. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για να παίξεις europe ή όχι ? γιατι θυμάμαι μπορούσες να παίζεις σε όλους τους server

Δημοσ.

17 euro ? νομιζω δεν θα εχεις προβλημα θα παιξει αφου ειναι global.... Green παρτο κατω απο 17 δεν θα το βρεις. Που φαρμαρεις ρε παπα πουλας; Εχεις να μπεις απο πριν το expansion

• Like 1
Δημοσ.

Έχει ξενερώσει ο κακομοίρης...

Πατάει view profile-> βλέπει τον τάδε wizard->dps 1,5kk - toughness 65kk, κοιτάει μετά τον δικό του και παθαίνει κατάθλιψη...

Ούτε stormshiled με τέλεια rolls δεν τον θα τον κάνει να χαμογελάσει....

Δημοσ.

Που φαρμαρεις ρε παπα πουλας; Εχεις να μπεις απο πριν το expansion

Χιουμορ κανουμε μωρε επειδη φαρμαρω στο αρχικο game πριν βγει το ros. εχω λιγες μερες να μπω ναι αλλα οχι γιατι ξενερωσα

απλα γιατι λιωνω το bf4!

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχει ξενερώσει ο κακομοίρης...

Πατάει view profile-> βλέπει τον τάδε wizard->dps 1,5kk - toughness 65kk, κοιτάει μετά τον δικό του και παθαίνει κατάθλιψη...

Ούτε stormshiled με τέλεια rolls δεν τον θα τον κάνει να χαμογελάσει....

κουσούρι από το L2? γράψε m...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...