Aztec Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 πως λέγεται τo clan του insomnia ? μπας και παίξουμε κανα bounty μαζι α και υπάρχει κανα τρικ να κανω level up τον crusader γρηγορα ?
paularas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 insomnia λέγεται και είμαστε όλοι εκεί από το forum 1
savoukos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 insomnia λέγεται και είμαστε όλοι εκεί από το forum θα τα πούμε τότε ingame ..
nevermore Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ε ρε γμτ σας ζηλεύω, με το που βγήκε το ros έχει πέσει τρελή δουλειά και δεν έχω καθόλου χρόνο να ασχοληθώ με το game..... Ακόμη προσπαθώ να βρω χρόνο να τελειώσω το campaing για να τσεκάρω το adventure mode....
savoukos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ε ρε γμτ σας ζηλεύω, με το που βγήκε το ros έχει πέσει τρελή δουλειά και δεν έχω καθόλου χρόνο να ασχοληθώ με το game..... Ακόμη προσπαθώ να βρω χρόνο να τελειώσω το campaing για να τσεκάρω το adventure mode.... Συμβουλή(μην το βάλεις master στην πρώτη προσπάθεια..έχω φάει του ψόφους της ζωής μου αλλά έχω σάπιο gear).
Aztec Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ρε σεις παιδιά έκανα αιτηση πριν μερικές μέρες και μάλλον δεν εγινα accept και τώρα νομίζω δεν μου το βγαζει καθόλου . Ινσομνια με 29 νομίζω ατομα ήταν . Στείλτε κάνα νικ να κάνω αίτηση φιλίας μπας και συννενοηθω ingame . Εγώ ειμαι advocate
nevermore Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Συμβουλή(μην το βάλεις master στην πρώτη προσπάθεια..έχω φάει του ψόφους της ζωής μου αλλά έχω σάπιο gear). Torment 1 παίζω και τα πάω καλά..... Χθες σκότωσα την andria ή κάπως έτσι χωρίς ψόφο Έχει πολύ ακόμα για το τέλος?
savoukos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Andria αν θυμάμαι αναφέρεσαι στην αράχνη right?Αν ναι είσαι κοντά στην μέση.(κοίτα εγώ με Dh μ 160κ dmg και 300κ tough ψοφάω όταν μένει ο άλλος με 10% hp -το έφτασα κ 5 αλλά τα pot είχαν cd)Σήμερα θα τον φάω όμως
wintaxt Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 παιδιά αν έχετε κάνει apply και περιμένετε να σας δεχτούν και δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο κάλο θα ήταν να γράφετε και το in game nick(αν διαφέρει άπο εδώ) η αν είναι κάποιος φίλος να το επισημάνετε εδώ για ποιο γρήγορη διαδικασία!
savoukos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 παιδιά αν έχετε κάνει apply και περιμένετε να σας δεχτούν και δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο κάλο θα ήταν να γράφετε και το in game nick(αν διαφέρει άπο εδώ) η αν είναι κάποιος φίλος να το επισημάνετε εδώ για ποιο γρήγορη διαδικασία! Savoukos είναι το δικό μ.Θα το κάνω κατά το βράδυ keep me in mind.
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Ε ρε γμτ σας ζηλεύω, με το που βγήκε το ros έχει πέσει τρελή δουλειά και δεν έχω καθόλου χρόνο να ασχοληθώ με το game..... Ακόμη προσπαθώ να βρω χρόνο να τελειώσω το campaing για να τσεκάρω το adventure mode.... μην μασας και εγω που είμαι ανεργος 67 lvl είμαι και χθες πηγα να τελιωσω το campaing αλλα ταπαιδια μου ειπαν να μην τον σκοτωσω πριν το 70 και γυρισα παλι πισω σιγα σιγα χαλαρα εχουμε καιρο μπροστα μας μεχρι το επομενο expansion xaxaxaxa
savoukos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 μην μασας και εγω που είμαι ανεργος 67 lvl είμαι και χθες πηγα να τελιωσω το campaing αλλα ταπαιδια μου ειπαν να μην τον σκοτωσω πριν το 70 και γυρισα παλι πισω σιγα σιγα χαλαρα εχουμε καιρο μπροστα μας μεχρι το επομενο expansion xaxaxaxa Γιατί να μην τον σκοτώσεις πριν τα 70?
Aztec Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Γιατί να μην τον σκοτώσεις πριν τα 70? γιατί πετάει Legendaries kai Set items. Και υπάρχουν 70 level items αυτη την στιγμή Αυτό καταλαβαίνω εγώ τουλ.
savoukos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 γιατί πετάει Legendaries kai Set items. Και υπάρχουν 70 level items αυτη την στιγμή Αυτό καταλαβαίνω εγώ τουλ. Γιατί είναι σίγουρο ότι θα σ πετάξει ? ΣΚ κάψιμο;;; αναζητω partners in crime. Μoi.αλλά την κυριακή έχω ένα ραντεβού στο elder scrolls ..σάββατο όμως άνετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις