Snolly Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 diablo 3 among world 100 players, τώρα πάμε αέρα πατέρα ξανά, hearthstone world 50, wow world 1 rogue + raid με τους paragon και πολλά άλλα... α! πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων, bachelor στην διοίκηση επιχειρήσεων και 2 μεταπτυχιακά στην ελλάδα + δουλεύω εδώ και 15 χρόνια και είμαι αυτόνομος. για πες μου τα δικά σου credentials και τα διδακτορικά σου ποια είναι? εκ μέρους των παιδιών του topic α καλα. δε το εγραψα για να προσβαλλω καποιον κι εγω καιγομαι, το σχολιο ηταν πως το εχετε κανει επιστημη. θετικο ητανε. jesus. 2
ADHD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Παιρνεις και πανευκολα riftstones στο normal 4αδα και μετα κανεις rift party σε οτι torment θελεις.. Low torment 4αδα δυσκολο να πηγαινει ο καθενας σε διαφορετικο.
lalanis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Το είδα χθες το ποστ στο r/gaming, και μιλάμε ήταν τελείως hate thread...Έχει στρώσει το r/diablo που ήταν ένα απέραντο νεκροταφείο αρνητικότητας, και χάλασαν τα πιο mainstream subreddits....
Tmark Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Νταξ στα official forums του battle.net ακόμα hate πέφτει για το Diablo
paularas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ο πρασινομάτης που είναι κρυμένος η παλιο κάμπια δεν ξέρω.... ΒΓΕΣ ΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ 2
headbanger Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 μου φαίνεται ΣΚ θα παίζω Ευρώπη με εσάς και καθημερινές USA. μπαίνω και είναι 2-3 παιδιά που ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ στισ 4-6 δικιά σας τοπική χαχαχα. άρχισε να γίνεται μπουράκι ο βαρβαράκος μόνος με λίγες ώρες τ1 adventure χθες. πολύ χαίρομαι. (από dmg 0... αλλά τρώω ξύλο και παίζω σαν μπαφερ )
lalanis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 γκεγκε.. (ποστάρω ποιότητα μιλάμε..) Είναι ποστ για ψαγμένους...Πάνε 10-15 σελίδες πίσω...
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Θα κάνω αυτό που σας είπα..τα πέταξα όλα,και ότι μου ρίξει το παιχνίδι πλέον.. Αυτά στο inventory είναι ότι craftαρα τώρα! Πολύ καλό κ*λακι η DH...είχα ξεχάσει πως δείχνει!
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ξέχασες όπλο κ βέλη και άλλα ξέχασα.. εε τα κανα! απλώς τα ξέχασα στο stash Ας δούμε τι θα βρω μέχρι τις 18.00 .. edit... τρώω άπειρο ξύλο,πάω για hard..
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 δώσε πόνο.. Πάντως, ειπώθηκε προχθές; στο clac-chat, μην περιμένεις αυτούσιο το drop. Εκμεταλλεύσου και το "αργο περπάτημα" δλδ την enchantress. Νομίζω πως έτσι θα βγαίνουν τα καλά items πια. Μια μετριότητα, έχεις την δυνατότητα να την φέρεις εκεί που πρέπει.
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 δώσε πόνο.. Πάντως, ειπώθηκε προχθές; στο clac-chat, μην περιμένεις αυτούσιο το drop. Εκμεταλλεύσου και το "αργο περπάτημα" δλδ την enchantress. Νομίζω πως έτσι θα βγαίνουν τα καλά items πια. Μια μετριότητα, έχεις την δυνατότητα να την φέρεις εκεί που πρέπει.ναι δεν λέω,τώρα νύφη θέλω, slowly slowly αλλά να δώ αποτέλεσμα.. Απλώς να ρίχνει αντικείμενα μια στο τόσο ώστε να φτιάχνομαι..Όχι να μου πετάει αντικείμενα και να ναι χάλια... Θα το παλέψω στο hard...ήδη σε ένα σημείο πέθανα ήδη 7 φορές
MarrinakiXelwnaki Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ξέρει κανείς αν θα υπάρξουν πρωταθλήματα pvp? αν όχι δεν υπάρχει νόημα να παίξωTop Pala @ wow και πάει λέγοντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις