Προς το περιεχόμενο

Diablo III Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

diablo 3 among world 100 players, τώρα πάμε αέρα πατέρα ξανά, hearthstone world 50, wow world 1 rogue + raid με τους paragon και πολλά άλλα... 

α! πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων, bachelor στην διοίκηση επιχειρήσεων και 2 μεταπτυχιακά στην ελλάδα + δουλεύω εδώ και 15 χρόνια και είμαι αυτόνομος. για πες μου τα δικά σου credentials και τα διδακτορικά σου ποια είναι?

εκ μέρους των παιδιών του topic

α καλα. δε το εγραψα για να προσβαλλω καποιον κι εγω καιγομαι, το σχολιο ηταν πως το εχετε κανει επιστημη. θετικο ητανε. jesus.

• Like 2
Δημοσ.

Παιρνεις και πανευκολα riftstones στο normal 4αδα και μετα κανεις rift party σε οτι torment θελεις.. Low torment 4αδα δυσκολο να πηγαινει ο καθενας σε διαφορετικο.

Δημοσ.

aG9bZNn_700b.jpg

Το είδα χθες το ποστ στο r/gaming, και μιλάμε ήταν τελείως hate thread...

Έχει στρώσει το r/diablo που ήταν ένα απέραντο νεκροταφείο αρνητικότητας, και χάλασαν τα πιο mainstream subreddits....

Δημοσ.

ο πρασινομάτης που είναι κρυμένος η παλιο κάμπια δεν ξέρω.... ΒΓΕΣ ΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ

• Like 2
Δημοσ.

μου φαίνεται ΣΚ θα παίζω Ευρώπη με εσάς και καθημερινές USA. μπαίνω και είναι 2-3 παιδιά που ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ στισ 4-6 δικιά σας τοπική χαχαχα. 

άρχισε να γίνεται μπουράκι ο βαρβαράκος μόνος με λίγες ώρες τ1 adventure χθες. πολύ χαίρομαι. (από dmg 0... αλλά τρώω ξύλο και παίζω σαν μπαφερ :))

Δημοσ.

Θα κάνω αυτό που σας είπα..τα πέταξα όλα,και ότι μου ρίξει το παιχνίδι πλέον..

Αυτά στο inventory είναι ότι craftαρα τώρα!

857fb6ba-4bec-4f9c-8e12-31e50a178347_zps

Πολύ καλό κ*λακι η DH...είχα ξεχάσει πως δείχνει!

Δημοσ.

ξέχασες όπλο κ βέλη :-D

και άλλα ξέχασα..

εε τα κανα! απλώς τα ξέχασα στο stash :P

Ας δούμε τι θα βρω μέχρι τις 18.00 ..

edit...

τρώω άπειρο ξύλο,πάω για hard..

Επισκέπτης
Δημοσ.

δώσε πόνο.. Πάντως, ειπώθηκε προχθές; στο clac-chat, μην περιμένεις αυτούσιο το drop. Εκμεταλλεύσου και το "αργο περπάτημα" δλδ την enchantress. Νομίζω πως έτσι θα βγαίνουν τα καλά items πια. Μια μετριότητα, έχεις την δυνατότητα να την φέρεις εκεί που πρέπει.  

Δημοσ.

δώσε πόνο.. Πάντως, ειπώθηκε προχθές; στο clac-chat, μην περιμένεις αυτούσιο το drop. Εκμεταλλεύσου και το "αργο περπάτημα" δλδ την enchantress. Νομίζω πως έτσι θα βγαίνουν τα καλά items πια. Μια μετριότητα, έχεις την δυνατότητα να την φέρεις εκεί που πρέπει.

ναι δεν λέω,τώρα νύφη θέλω, slowly slowly αλλά να δώ αποτέλεσμα..

Απλώς να ρίχνει αντικείμενα μια στο τόσο ώστε να φτιάχνομαι..Όχι να μου πετάει αντικείμενα και να ναι χάλια...

Θα το παλέψω στο hard...ήδη σε ένα σημείο πέθανα ήδη 7 φορές :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...