paularas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ο moldran είναι φοβερός ΕΑΝ συνηθίσεις την φωνή του και τον τρόπο ομιλίας του. άσε που είναι από τους λίγους που πάντα βγαίνεις κερδισμένος εάν τον παρακολουθείς 1
klainmaingr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δευτερεύουσα ειδικότητα league of legends με πρακτική πολυετή εμπειρία στα arcade και console games. Συστάσεις το esl και ο Κώστας απο την καφετέρια του χωριού Thesis: How sexual preferences of twitch streamers affects their viewer count, integrity and popularity. Kripparian Case study. Όσο για τα drops που λέει ο paul, έχει συγκεκριμένα legendary items που πέφτουν απο τα horardic caches σε κάθε act http://www.diablohub.com/database/sorting/bounty-bags Δεν είναι κάτι το εξωφρενικό τα περισσότερα απο αυτά (προφανώς φανταστείτε τα με lvl 70 rolls) Τέλος υπάρχει exploit με Monk και witch doctors. Ο monk πάιρνει μέσω του Unity passive 5% για κάθε ally που έχει το mantra buff. Δεν είναι γνωστό αν είναι Intended, πάντως σαν ally συνυπολογίζει και τα summons των wd. Hence ένας monk με unity και 3 wd με pets = ~250-300% dmg boost για τον monk. Have fun while it lasts. 1
savoukos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ο moldran είναι φοβερός ΕΑΝ συνηθίσεις την φωνή του και τον τρόπο ομιλίας του. άσε που είναι από τους λίγους που πάντα βγαίνεις κερδισμένος εάν τον παρακολουθείς πήρα ιδέες για τον DH μου χεχε.Δεν έχω θέμα μ την φωνή του..clein..ο Athene είναι χειρότερος..
paularas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ο athene είναι κλόουν. απλά είχε τόσο boost από πίσω που έβλεπες τα max items που μπορούσαν να βρεθούνε, επάνω του. κατά τα άλλα είναι ευχάριστος (ήταν) καραγκιοζάκος. ο moldran από την άλλη είναι 1 βήμα πριν βγάλει στο stream του charts και κάνει υπεραναλύσεις. τώρα για τον kingkongor... στεναχωριέμαι ακόμα και που έχουμε το ίδιο όνομα
savoukos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ο athene είναι κλόουν. απλά είχε τόσο boost από πίσω που έβλεπες τα max items που μπορούσαν να βρεθούνε, επάνω του. κατά τα άλλα είναι ευχάριστος (ήταν) καραγκιοζάκος. ο moldran από την άλλη είναι 1 βήμα πριν βγάλει στο stream του charts και κάνει υπεραναλύσεις. τώρα για τον kingkongor... στεναχωριέμαι ακόμα και που έχουμε το ίδιο όνομα εδώ στο launch προσπαθούσε να φάει tor 5 Malthael ενώ ήταν 60..μία ώρα προσπαθούσε κ μετά έκανε πάρτυ για να το φάει.Με το που τον φάγανε γύρνάει κ λέει " I did it guyz,u saw it first in my stream.Lvl 60 tor 5 winning last boss"λες κ το έκανε μόνος του..Δλδ τι να πεις.Τώρα ο king...τι να πεις για αυτόν...κοροιδεύει κόσμο..μπανάρει όποιον του την λέει κτλ κτλ.Moldran απλά σου εξηγεί κιόλας κ έχει κ χαβαλέ imo..
paularas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 60 player -> 60 boss. εδώ τον φάγαμε στα 70 εμείς tor1 με το gear του 60 και μόνο που δεν κλάψαμε από την χαρά μας. ειδικό survival spec + το dmg μας μπορεί να ήταν καλό για τα 60 αλλά με 30.000-40.000 tor1 malthael είναι πόνος... ειλικρινά tor5 και 6 δεν θέλω να δω πόσα έχει
savoukos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 60 player -> 60 boss. εδώ τον φάγαμε στα 70 εμείς tor1 με το gear του 60 και μόνο που δεν κλάψαμε από την χαρά μας. ειδικό survival spec + το dmg μας μπορεί να ήταν καλό για τα 60 αλλά με 30.000-40.000 tor1 malthael είναι πόνος... ειλικρινά tor5 και 6 δεν θέλω να δω πόσα έχει Δεν είναι μόνο το 60..ήταν συνέχει oneshot γιατί τα dodge που έκανε ήταν fail..πήγαινε πάνω στα AoE.
lalanis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 τον κάνει δίκαιο ως προς τα συμφέροντα που έχει. τώρα όμως που αξίζει να δεις stream για πιθανά exploits που θα έχουν βρει και τίποτα άλλο τι κάνεις? btw, μου έστειλε ο klainmaingr ένα post για drop rates από τους κύβους των boundies. θα δω τι παίζει να το ανεβάσω μιας και χθες από 5 κουτιά μου έπεσαν 3 legendary και τα οποία είναι "cube only" items ή κάτι τέτοιο... we will see Αυτό είναι το ποστ:www.reddit.com/r/Diablo/comments/21gorc/d3_ros_adventure_mode_bounty_reward_legendary/.compact Έχει πλάκα πάντως που το γυρίσαμε από χαλαροdiabloκουβέντα σε e-penis..... 1
ADHD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Το ring of grandeur και τα gloves of worship ψάχνουν όλοι στο ..normal. 4αδα και παει ο καθένας σε διαφορετικό bounty και γεμίζεις bags.. Τα rifts που αναφέρθηκαν είναι να τα chainareis για loot στο τέλος σε T1. Το είπα εγώ πρώτος να κάνουμε normal για τα bags αλλά έχουν φαγωθεί όλοι να βγάλουν T6, efficiency λέμε 10 λεπτά το elite και χαιρόμαστε.. Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει τίποτα αξιόλογο στο PC, αλλά ήμουν top 100 στον κόσμο (και #1 στην Ελλάδα για κανά χρόνο) σε x360 gamerscore κάποια στιγμή και νομίζω είχα #1 high score στην Ελλάδα στο geometry wars.. Και μάλλον σας έχω όλους στο goldeneye του N64.. Ναι ήμουν Καργα κονσολας μη βαράτε..
paularas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 αυτό το έβλεπα και εγώ στο normal. τι φάση? πέφτουν ή @@? έμπαιναν act 1 normals και splitarane σε όλα τα boundies.
ADHD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Εχουν chance να πεσουν, τωρα τι chance ειναι αυτο δεν ξερω.
paularas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ε πάμε τι καθόμαστε... ps1: και εσύ μλκ όταν είναι για κάτι που ισχύει πες "παιδιά, πάμε να φαρμάρουμε νόρμαλ ακτ 1 γτ πέφτει κάτι καλό" όχι " ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ BOUNDIES NORMAL ACT 1" 1
savoukos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 βασικά επειδή σας έχασα..είστε σε clan/guild?κάτι πήρε το μάτι μου σε αυτό το μικρό thread.
ADHD Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 ε πάμε τι καθόμαστε... ps1: και εσύ μλκ όταν είναι για κάτι που ισχύει πες "παιδιά, πάμε να φαρμάρουμε νόρμαλ ακτ 1 γτ πέφτει κάτι καλό" όχι " ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ BOUNDIES NORMAL ACT 1" Το ειπα αλλα τοτε εκαναν ακομα το campaign ολοι. Tα gloves με το shrine effect ειναι broken εντελως δεν παιζει να μεινουν για πολυ..
lalanis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Σωστό αυτό για τη σακούλα όταν ολοκληρώσεις τα bounties ενός act, αλλά επειδή παίζει πολύ density/elites δε νομίζω ότι αξίζει να αφήσεις όλες αυτές τις πιθανότητες για αντικείμενα, περιμένοντας να ολοκληρώσεις 5 bounties... Καλύτερα πολύ low torment imo... Ps: Θέλω το grandeur ring...
Προτεινόμενες αναρτήσεις