klainmaingr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Γιατί τα ανοίγουμε κατα λάθος εγώ και ο thresh. Duh...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Απλα για την ιστορια αυτη η "λουγκρα", ο "αστοιχειωτος" αυτος youtuber που "δεν ξερει τι του γινεται" κλπ ηταν ο πρωτος που σκοτωσε Diablo HC inferno οταν ακομη παρα πολλοι κλαιγανε μερα νυχτα οτι το inferno ειναι πανδυσκολο και δεν μπορουσανε καν να βγαλουνε act2 στο softocore. Οτι εχει διαφορετικη αποψη για κατι δεν τον κανει και ασχετο. δηλαδη οσοι δεν την εχουνε 20 cm ,να τους πιασουν οι "μαυρες"? θεωρεις πως τα games πρεπει να γινονται για τους hardcore gamers αποκλειστικα, που εξαντλουν το περιεχομενο σε λιγα 24 ωρα? αν φθασουμε στο σημειο τα παιχνιδια να μην τα απολαμβανουμε αλλα να γινετε η κυρια μας δουλεια τοτε κατι κανουμε λαθος. αλλοιμονο αν οι εταιρειες εχουν στο μυαλο τους , τη μειοψηφια οταν δημιουργουν ενα παιχνιδι. εν τελει καθε πορωμενος χρειαζεται και εναν game designer απο διπλα, και η αποψη του αφορα μονο αυτον και οχι την πλεοψηφια .
HadesGR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Απλα για την ιστορια αυτη η "λουγκρα", ο "αστοιχειωτος" αυτος youtuber που "δεν ξερει τι του γινεται" κλπ ηταν ο πρωτος που σκοτωσε Diablo HC inferno οταν ακομη παρα πολλοι κλαιγανε μερα νυχτα οτι το inferno ειναι πανδυσκολο και δεν μπορουσανε καν να βγαλουνε act2 στο softocore. Οτι εχει διαφορετικη αποψη για κατι δεν τον κανει και ασχετο. Με την άποψη αυτήν τότε κι εγώ είμαι gaming guru , που όταν έπαιζα Dungeon Keeper 1 σε lan games εκείνος έβλεπε Sesame Street.
GaGaS_Thess Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Αρα και εγω που επαιζα bobble bubble με ρκοπο να το τελιωσω χωρις να χασω ουτε μια φορα για να παρω και του lvl 50 την διαμαντουπολη που σε περνουσε και 20 lvl αρα hardcore φαση μπορω να εκφρασω την γνωμη μου για παιχνιδια γιατι την εχω μεγαλη...... 2
paularas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 (και για το off the record, όσοι παρακολουθούσαν τα stream και το τότε Progress, τα kudos πήγανε ΟΛΑ 1) στον μάγο που του έβαλε κοτσαδόρο και τον έκανε ουσιαστικά carry στον diablo και τους NL - no lifers που του είχαν δώσει την άρτα με τα γιάννενα από gear για να πέσει... indeed, μπράβο στο παιδί που τον έφαγε μόνος του ΝΤΕΜΕΚ) ps1: βέβαια είναι ωραίο παιδί δεν λέω γι αυτό είναι και αγαπητός αλλά κανείς δεν έκανε κουβέντα για moldan που σας έβγαλε 14531235 μαθηματικούς τύπους για να πλουτήσει η μισή ευρώπη μέσω ah. ps2: εάν όμως λέγαμε για τον athene που έφαγε το ίδιο boost από τα fanboys του θα έπεφτε κράξιμο γιατί είναι καραγκιοζάκος και όχι αθώα λούγκρα όπως ο άλλος, άσχετα που τελικά έκαναν το ίδιο πράγμα με διαφορετικό τρόπο να το δείχνουν στους έξω. καίγονταν και έβγαζαν λεφτά από τα streams. και ο athene έστω έκανε και κάτι καλό ως φιλανθρωπική οργάνωση/ να μαζέψει λεφτά... αυτός τι? ήρθε στην αθήνα για να βρει τον max steel του και ανεβάζει qq vids στο utube για ένα game που επιτέλους φαίνεται να άρχισε να βρίσκει τον δρόμο του 3
klainmaingr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Αρα και εγω που επαιζα bobble bubble με ρκοπο να το τελιωσω χωρις να χασω ουτε μια φορα για να παρω και του lvl 50 την διαμαντουπολη που σε περνουσε και 20 lvl αρα hardcore φαση μπορω να εκφρασω την γνωμη μου για παιχνιδια γιατι την εχω μεγαλη...... Και διαμαντούπολη ΚΑΙ snow bros τερματισμό χωρίς να χάσω ζωή. Κατα τα άλλα έφυγε απο τους -40 στον Καναδά, ήρθε είδε οτι το nolife δεν είναι εύκολο με καλές καιρικές συνθήκες και semi decent rl και λακίζει. Αλλα γενικά είμαι περίεργος να δω τι θα streamάρει για τα προς το ζην. 2
HadesGR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Και διαμαντούπολη ΚΑΙ snow bros τερματισμό χωρίς να χάσω ζωή. Κατα τα άλλα έφυγε απο τους -40 στον Καναδά, ήρθε είδε οτι το nolife δεν είναι εύκολο με καλές καιρικές συνθήκες και semi decent rl και λακίζει. Αλλα γενικά είμαι περίεργος να δω τι θα streamάρει για τα προς το ζην. Θα κάνει streaming τον νέο κύκλο του Dora η Μικρή Εξερευνήτρια. Χαίρομαι που η Blizz με την αφαίρεση του απαράδεκτου AH έκανε Κινέζους και Λευκούς Κινέζους να χάσουν φράγκα, καιρός να κάνουν μία real job.
lalanis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Έτσι κόλαση το φόρουμ... Σας ρίχνω στα αυτιά γιατί ήμουνα πρωταθλητής στην καραβάνα στην πολυκατοικία μου... 1
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δεν παίζει αυτό που λες. Μετά το patch και πριν το expansion έχω παίξει με 4 διαφορετικούς χαρακτήρες σε διαφορετικά lvl ο καθένας, και σε όλους έριχνε τρελά drops μέχρι να μπορέσουν να γίνουν up to date με την φιλοσοφία του 2.0. Μιλάμε για 2-3 rares το κάθε mob εκ των οποίων σχεδόν όλα ήταν τραγικά καλύτερα από τα items που είχα εκείνη τη στιγμή. Από τη στιγμή που είσαι lvl 60 μπες expert, πιθανώς να πεθάνεις μερικές φορές με το παλιό equipment αλλά μετά από 3-4 ώρες farming θα έχεις στρώσει. Όσο έχεις ακόμη παλιά items, τα καινούρια να τα συγκρίνεις αποκλειστικά με βάση την αύξηση στα ποσοστά που σου δίνουν σε damage, toughness, healing. και όμως παίζει..Δεν είμαι τρελός να φαντάζομαι πράγματα ..Αλλά το ξέρω ότι ακούγεται τρελό..Γιαυτό ρώτησα μήπως κάνω κάτι λάθος..Στον monk έριχνε πράγματα,τώρα φρέναρε και εκεί!Αλλά στον DH είναι να κλαίω...Γιαυτό ρωτάω μήπως πρέπει να κάνω κάτι άλλο! ΟΚ σε expert λοιπόν θα κατεβάσω δυσκολία.. Ακριβώς αυτά κοιτάω μόνο,όπως είπα και legendary να πετάξει,είνα άσχημα τα ποσοστά αυτά,το magic find είναι στο 16%..Θα είναι λάθος να τα πετάξω όλα από πάνω μου,ή να αρχίσω να φοράω αυτά που μου ρίχνει από το act 1 ώστε να αρχίσει να βελτιώνετε πιο μετά;Από λεφτά δεν έχει θέμα,αυτά τα πετάει .. (έκανα και reset τα quests μου για να ξεκινήσω από την αρχή,ήταν λάθος? )
Snolly Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Και δε μου λετε το διδακτορικο σας ητανε μονο Diablo 3 ή είχε και άλλα παιχνίδια επιλογής;
paularas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 diablo 3 among world 100 players, τώρα πάμε αέρα πατέρα ξανά, hearthstone world 50, wow world 1 rogue + raid με τους paragon και πολλά άλλα... α! πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων, bachelor στην διοίκηση επιχειρήσεων και 2 μεταπτυχιακά στην ελλάδα + δουλεύω εδώ και 15 χρόνια και είμαι αυτόνομος. για πες μου τα δικά σου credentials και τα διδακτορικά σου ποια είναι? εκ μέρους των παιδιών του topic 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Απλα για την ιστορια αυτη η "λουγκρα", ο "αστοιχειωτος" αυτος youtuber που "δεν ξερει τι του γινεται" κλπ ηταν ο πρωτος που σκοτωσε Diablo HC inferno οταν ακομη παρα πολλοι κλαιγανε μερα νυχτα οτι το inferno ειναι πανδυσκολο και δεν μπορουσανε καν να βγαλουνε act2 στο softocore. Οτι εχει διαφορετικη αποψη για κατι δεν τον κανει και ασχετο. δεν τον κάνει άσχετο, αλλά ούτε και δίκαιο/αντικειμενικό, ειδικά όταν έχει τόσα συμφέροντα...
paularas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 τον κάνει δίκαιο ως προς τα συμφέροντα που έχει. τώρα όμως που αξίζει να δεις stream για πιθανά exploits που θα έχουν βρει και τίποτα άλλο τι κάνεις? btw, μου έστειλε ο klainmaingr ένα post για drop rates από τους κύβους των boundies. θα δω τι παίζει να το ανεβάσω μιας και χθες από 5 κουτιά μου έπεσαν 3 legendary και τα οποία είναι "cube only" items ή κάτι τέτοιο... we will see
tehAllantin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Και διαμαντούπολη ΚΑΙ snow bros τερματισμό χωρίς να χάσω ζωή. σνοου μπρος σε ολες τις πιστες το κολπακι με αυτα τα... πανια για χοντρο χρημα. δεν θυμαμαι χαι σκορ δυστυχως 1
savoukos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Πάντως ο μόνος π αξίζε για μένα να δεις stream είναι o moldran.Είναι ο μόνος που δεν έχει ακουστεί/boostaristei από viewers σε αντίθεση με athene(το μόνο καλό π έχει κάνει αυτό ο γλίτσης είναι τα λεφτά που μαζεύει για τα παιδιά οπότε την γλυτώνει),kingkongor ο οποίος έβγαλε από viewers(όχι από το sub αλλά από trades).
Προτεινόμενες αναρτήσεις